Z Psikoloji
Yüksek lisansını Ege Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde onur öğrencisi olarak tamamladıktan sonra “Uzman” ünvanını almaya hak kazanmıştır. Bu zamana kadar özel eğitim merkezlerinde, dil ve konuşma merkezlerinde, psikolojik danışmanlık merkezlerinde çalışmıştır.
İzmir Ebruli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (Bayraklı), Özel Dil Konuşma Akademi (Çiğli), Ege Yakamoz Psikoloji (Karşıyaka), Nino Klinik/Sağlık (Buca) çalıştığı kurumlar arasındadır.
Çocuk-Genç-Yetişkin alanlarında 2017 senesinden bu yana danışmanlık hizmeti vermektedir.
Davranış Bilimleri Enstitüsü’nde Emre Konuk’tan EMDR eğitimi alarak ve eğitime yönelik süpervizyon süreçlerini tamamlayarak EMDR Terapisti olmaya hak kazanmıştır.
Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi’ni İzmir Psikoloji Enstitüsü’nden almış olup Ege Üniversitesi’nde görev yapmakta olan Prof. Dr. Dilek Yelda Kağnıcı ile BDT süpervizyon süreçlerini tamamlamıştır.
Attentioner Dikkatimi Topluyorum Eğitimi’ni, Uzm. Dr. Hülya Bingöl Çağlayan’dan alarak tamamlamıştır.
Oyun Terapisi (İzmir Psikoloji Enstitüsü), Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri (İzmir Psikoloji Enstitüsü), MMPI Kişilik Geliştirme Envanteri (İzmir Psikoloji Enstitüsü) uygulamaktadır.
Şu anda Buca Nino Klinik ve Gaziemir Z Psikoloji’de danışanlarını kabul etmektedir.
ş...
Merve Hanım ile oğlumuzun sürecini çok güzel bir şekilde atlattık. Sınır koyma, okul içindeki davranışları düzene sokma konusunda bize çok yardımcı oldu ve sorunu çözdü. Merve Hanım’ın çocuk ve aileye yaklaşımı ilgili ve samimi. Başarılarınızın devamını dileriz, iyi ki varsınız Merve hanım.
a...
Merve Hanım'ın ilgisinden çok memnunuz. Oğlumda bulunan tırnak yeme problemiyle kendisine müracaat ettik. Çok kısa bir sürede bu sorundan kurtulduk. Merve Hanım'ın özverisi sayesinde altta yatan farklı sebepler olduğunu, duygularını kontrol edemediğini fark ettik. Sürecimiz devam ediyor. Hem de gelişme kaydederek. İyi ki yolumuz kesişti.
g...
Merve Hanım'a internetten ulaşmıştım. Uykusuzluk problemi yaşıyordum. Merve Hanım çok tatlı ve çok yardımcı oldu her konuda. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
bu...n
Merve hocama ebeveyn danışmanlığı için başvurduk. Sosyal çevrede ve İnternette çocuk gelişimi ile ilgili bir çok bilgi olduğu için gelişim sürecinde epey kafamız karışmıştı. Anne baba olarak çocuğumuzun gelişim sürecinde çok faydalı öneriler aldık. Aklınızdakiler soru işaretlerini çözdük. Uzman desteği almak çok faydalı oldu.
i...
Küçük kızımı oyun terapisi için büyük oğlumu da tırnak yeme davranışı üzerine getirdim. İkisinde de seanslara 4 aydır devam ediyoruz, oğlumun tırnak yeme davranışı son buldu çünkü bunun kaygıdan kaynaklı ve bizim tutumlarımıza göre şekillendiğini öğrendik. Anne baba olarak bizler de farkındalık kazandık. Kızımla sürecimiz devam ediyor, onda da gece uyuyamamaları, korkuları son buldu. Merve Hanım'ın açıklayıcı, bilgilendirici tavrı, samimi konuşmaları her seferinde bizi çok rahatlattı, aile olarak da birçok şeyi değiştirdik hayatımızda. İlgili ve tecrübeli bir psikolog. Çok memnun kaldık.
e...
Merve Hanım ile sosyal medya aracılığıyla tanıştım, seans oluşturdum. EMDR terapisi uygulanmakta aile travmalarım için. Kimi zaman seanslarda çok ağladım, bazen baş edemeyeceğimi düşündüm, kimi zaman huzurla ayrıldım. Bu süreçte her zaman destekçim oldu Merve Hanım, her zaman bana güç verdi, sayesinde sabrettim ve başardım. O duygu dalgalanmaları ile başa çıktım. Artık olumsuz anılarım beni rahatsız etmiyor ve geçmişe takılıp kalmıyorum. İçim huzurla dolu, çevremdeki herkes bende ki bu gelişimi fark etti.
y...
Deneyimli bir psikolog arıyorduk, araştırıp bulduk kendisini, seans oluşturduk. Kızımda kardeş kıskançlığı ve öfke vardı bunun üzerine gittik. 15 seanstır oyun terapisi alıyoruz. Kızımda çok değişiklik oldu bize ve kardeşine vurmuyor, kardeşini kabullenmeye başladı. Bizim de aile olarak çocuğumuz üzerinde yaptığımız hataları fark etmemizi sağladı. Sınır koyamıyorduk. Biz de Merve Hanım'ın sayesinde anne baba eğitimi almış olduk. İyi ki geldik, devam ediyoruz.
n...
Merve hanımla kaygı problemim dolayısıyla görüştük. Tavsiye üzerine araştırarak Merve hanımı tercih ettim. Kendisi oldukça ilgili ve bu çok rahatlatıcı oldu benim için. EMDR ekolüyle kendisiyle çalışıyoruz. Benim isteğim EMDR çalışan bir psikolog bulmaktı. Tecrübesi ve bilgisine güvenerek kendisine devam edeceğim. Kendisiyle iyi bir yol alıyoruz, memnun olduğumu belirtmek isterim, psikolog olarak arayışta olanlar kendisini değerlendirebilir kesinlikle.
m...
30 yaşındayım. Merve Hanım ile sosyal medya üzerinden seans oluşturduk. Öfke kontrolüm yok, kaygılı biriyim bu sebeple seanslara başladık. 17 seanstır devam ediyorum, her hafta şeklinde. BDT ve EMDR terapisi uygulanıyor. Güler yüzlü oluşu, kendinizi güvende ve rahat hissettirmesi, yargılamadan dinlemesi harika. İş hayatım, aile hayatım, sosyal ortamımda pek çok şey şimdiden değişti. Sayesinde hayata farklı bir pencereden bakıyorum artık ne desem az… Sakin, huzurlu biriyim, öfkeme yenik düşmüyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Merve hanıma tavsiye üzerine gittik. 4 yaşında olan kızım gece terörü yaşıyordu. Anne baba olarak üst üste uykusuz günler geçiriyorduk. İlk seanstan itibaren çocuğumuzla olan iletişimi, güleryüzlü olması, bizi bilgilendirici tavrıyla çok memnun kaldık. Şu an oyun terapisi almaktayız 7. seansımızdayız. Kızımın kaygıları gün geçtikçe azalmaya başladı, iyi ki diyoruz.
Merve Dost Özkapu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Dost Özkapu, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Merve Dost Özkapu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Psikoloji Randevusu.
Merve Dost Özkapu adresi nerede?Merve Dost Özkapu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dokuz Eylül Mah. Akçay Cd. No:187 İzmir
- Vali Rahmi Bey Mah. Menderes Cd. No:55 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Dost Özkapu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Dost Özkapu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Dost Özkapu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Dost Özkapu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Merve Dost Özkapu hangi dilleri konuşuyor?Merve Dost Özkapu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Dost Özkapu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Dost Özkapu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Dost Özkapu hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Merve Dost Özkapu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar