Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Programı
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Dyt. Merve Eldoğan
Lisans tez çalışmasını “Uzun Nöbetlere Maruz Mesleklere Sahip Sağlık Çalışanlarında Duygusal Nörobilim Kişiliklerinin İş Doyumları ve Duygusal İştahlarına Yansımasının Araştırılması” başlığında bu konuya yönelik çalışmalarıyla gerçekleştirdi.
Halen Beslenme ve Diyetetik alanında yüksek lisans öğrenimine devam etmekte olup "Post menopozal meme kanseri kadınlarda beden kütle indeksi, besin tüketimi ve Akdeniz Diyeti Bağlılık Ölçeğinin değerlendirilmesi" başlığında onkoloji alanında tez çalışmasını yürütmektedir.
Uzun yıllardır sağlık alanında hizmet vermektedir. Kilo kontrolü, kronik hastalıklarda beslenme tedavisi, diyabet, obezite ve onkolojik hastalıklarda beslenme ile yakından ilgilenmektedir. Birçok kongre, seminer ve eğitimlere katılarak çalışmalarına devam ediyor.
ha...a
Yoğun iş temposundan dolayı diyetisyen desteğine ihtiyaç duydum ve Merve hanımdan destek aldım. İlgisi ve hazırladığı listeler ile çok yardımcı olmakla beraber, durumlara ve şartlara bağlı olarak ayrı ayrı listeler hazırladı kendisi. Her açıdan memnun kaldım. Haftalık takip süreci ve tavsiyeleri ile sürekli listeye bağlı kalmanızı sağlıyor.
s....ş
Sayesinde düzenli beslenme alışkanlığı edindiğim diyetisyen hanım, kendisine müteşekkirim. Kesinlikle tavsiye ederim, danışanlarıyla iletişimi çok iyi. Her zaman güler yüzlü ve enerjik, niyeti danışanının yalnızca kilo vermesini sağlamak değil aynı zamanda doğru beslenmeyi öğretmek ve bu alışkanlığı hayatı boyunca devam etmesini sağlamak. Gönül rahatlığıyla kendinizi Merve hanıma teslim edebilirsiniz
n....k
Defalarca diyet yapan her seferinde kiloların fazlasını geri alan, reaktif hipoglisemi, duygusal açlık üstüne nöbetli çalışma şartlarını bahane eden biri olarak Canım Merve hayatıma ışık oldu. Hem sağlıklı bir şekilde kilo vermeme yardımcı oldu hem de hiç sıkmayan darlamayan listeler sayesinde bu beslenme şeklini hayatıma dahil etti. İlgisi, desteğİ ve güler yüzü ile harika bir diyetisyen. Sayesinde Sağlık problemlerim azaldı ve açlıkla baş etme şeklim değişti. En önemlisi verdiğim kiloları tekrar almayacağıma eminim. Kendisine burdan da çok teşekkür ediyorum :)
se...
Merve hanımla 1 aydır birlikte çalışıyoruz . Verdiği liste çalışma ve sosyal hayatıma çok uygundu. Daha önce defalarca diyet yapmış biri olarak hem yemekleri hazırlarken çok uğraşmadım ve listeden sıkılmadım.
bü...n
Kesinlikle daha önce görüştüğüm diyetisyenlerden çok farklı. 4 farklı diyetisyene gitmiş biri olarak söylüyorum. Tavsiyeleri ve verdiği program bana çok uygun. Zayıflamak ve bazı sağlık sorunlarım için yardım alıyorum, verdiği beslenme programında hiç açlık hissetmiyorum. Kendimi bunca zaman aç bırakarak işkence ettim. Daha önce yaptığım diyetlerin ne kadar yanlış olduğunu Merve Hanım sayesinde anladım. İletişimi çok iyi ve mesaj yoluyla iletişim sağlayabiliyorum. Çok samimi ve çok güler yüzlü. İlgisi için çok teşekkür ederim. Güvenle tavsiye ediyorum.
el...
Merve hanıma doğum sonrası kilo verme amacıyla müracaat ettim. Yaklaşık 3 aydır diyet sürecim harika gidiyor. Yaşam tarzım ve alışkanlıklarıma göre bana en uygun programları yazıyor. Yapamayacağım listeler verip beni bunaltmıyor. Doğum sonrası kilolarımı kalıcı bir şekilde verdim ve ideal kiloma doğru adım adım ilerliyoruz. Uzun yıllardan beri görmediğim tartı rakamlarını tekrar görmek bir harika. Sonuçlardan gayet memnunum. Gözünüzü kırpmadan güvenebilirsiniz Tavsiye ederim
Merve Eldoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Eldoğan, Diyetisyen. Size Merve Eldoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Kanserde Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Randevu, Online Diyet, Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Merve Eldoğan adresi nerede?Merve Eldoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmit Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Eldoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Eldoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Eldoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Eldoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Merve Eldoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Eldoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Eldoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Eldoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Merve Eldoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Eldoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Eldoğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler