Öğrencilik hayatı boyunca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde , Doğa Koleji'nde ve Beylikdüzü Belediyesi Aile ve Danışmanlık Hizmetleri'nde staj yapmıştır. Stajları boyunca Psikolog ve Psikiyatrlarla seanslara girerek ve hasta kontrollerine çıkarak deneyim edinmiştir.
Mezun olduktan sonra Büyükçekmece Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezinde çalışmaya başlamış, yaklaşık 6 yıl bu kurum bünyesinde çalışırken seans deneyimi edinmiştir.
Davranış Bilimleri Enstitüsü bünyesinde EMDR eğitimi aldıktan sonra yeterlilik süpervizyonlarını başarıyla geçerek EMDR Uygulayıcısı olmaya hak kazanmış ve aktif olarak uygulamaktadır.
Bilgelik Enstitüsü Bünyesinde Lütfü Kaan Özdemir 'den Uygulamalı Bilişsel ve Davranışçı Terapi Eğitimi alarak bu eğitim bünyesinde tüm psikolojik bozuklukların tedavisini hem ders hem uygulama olarak tamamlamıştır.
Yetişkin bireyler için Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimine ek olarak Dr. Nevin Dölek'ten Ergen bireyler için Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini almıştır.
Klinik Psikolog Dr. Kahraman Güler'den 6 ay süreli ile Şema Terapi eğitimi alarak süpervizyonlarını tamamlamış ve aktif Şema Terapi uygulamaktadır.
Evlilik ve Çift Terapisi eğitimini ve uygulamalarını başarıyla tamamlamış ve aktif olarak uygulamaktadır.
2017 yılında Arel Üniversitesinde başlamış olduğu Yüksek Lisans Programı doğum sebebiyle yarım kalmış olup, Aydın Üniversitesinde başlamış olduğu Klinik Psikoloji Yüksek Lisansı Programında tüm ders ve süpervizyonlarını başarıyla tamamlamış, ''Yalnızlık Duygusunun Borderline Kişilik Bozukluğu ve Narsisistik Kişilik Bozukluğu Bağlamında İncelenmesi'' konulu projesini yazmaktadır.
Ağırlıklı olarak Depresyon, Kaygı Bozuklukları, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Travmalar, Panik Bozukluklar ve Kişilik Bozuklukları ile çalışmış, bu alanlarda deneyim edinmiştir.
Düşüncelerle, duygularla ve en önemlisi ruhla çalışırken hangi ekol ile çalışıyor olursa olsun her bireye aynı yöntemle iyileştirme sağlamanın mümkün olmadığını fark etmiş olup, danışanını tanıyarak, duygularını ve düşüncelerini fark ederek, öncelikle bir güven ilişkisi içerisinde danışanlarının her birine ihtiyaçlarına yönelik çalışmayı ilke edinmiştir.
Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı B Blok, Kat:7 D:58 Perlavista Residence, Beylikdüzü
Bülbül cad. Çınar 06 Ada no:7 villa 15,, İstanbul
Kaygı Bozuklukları Tedavisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Psk. Elif Demirci Danışmanlık Merkezi
Merve Hanım ile geçirdiğimiz seanslar iyileşmemde olumlu etkiler yarattı.Asla yapamam dediğim şeyleri sayesinde yapabilecek duruma geldim.Gerçekten deneyimli, etik ve işini iyi bilen bir psikolog.Emeği için minnettarım.
gi....
Merve hanım, bakış açımı değiştirdi hala da devam ediyoruz. İlgisi her şeyi çok özenli ve mükemmel bir insan. Umarım yolunuz kesişir.. bana çok şey kattı.
kendiyle barışık olmayan, çok düşünen ama hiçbir yere varamayan biriydim.. merve hanım çok iyi bir dinleyici, yönelttiği sorularla farkındalığımı arttırdı:) merve hanım sayesinde aylar içinde çok iyi bir yol katettim, sosyal hayata atılabildim özellikle kendi değerimin farkına vardım. geriye dönüp baktığımda o iç daralmasıyla sevgisizlikle nasıl baş edebildiğimi düşünüyorum, küçümsediğim hislerimin hayatımı büyük derecede engellediğini fark ettim. sayesinde artık kendimin farkında, daha mutlu bir bireyim. umarım kendini sevmekte zorlanan her gencin bir merve hanım’ı olur:)))
ze...
Merve hanımla iyi ki yollarımız karşılaşmış uzun süredir kendimde farkettiğim ama adım atmaya cesaret edemediğim konularda beni dikkatle dinledi ve harekete geçmemi sağladı kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
s....o
Merve hanımdan uzun süredir destek alıyorum. İlk seansımızdan itibaren benim için uygun bir terapist olduğunu anlamıştım öyle de oldu. Anksiyete ve özgüven problemlerim için destek aldım gerçekten 3 4 ayda çok şeyi degistirmemi sağladı. Nokta atışı tespitler ve sorular yönelttiği için farkındalığımın artmasına büyük katkı sağladı. Gerçekten İyi bir dinleyici ve içten bir şekilde dinlenildiğinize emin olabiliyorsunuz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
a....ü
Merve Hanım travma sonrası yaşadığım uzun süreli depresyondan kurtulmama çok yardımcı oldu. Birkaç ay içerisinde tedavinin etkileri öncelikle manevi olarak, sonrasında da maddi olarak hayatıma pozitif anlamda yansıdı. İletişimi, yaklaşımı ve tavsiyeleri içinde bulunduğum sarmaldan çıkmamda büyük rol oynadı.
m....b
Merve Hocamla yaklasık 3 ay'a yakın seans yaptik.Kendisi cok iyi bir dinleyici ve isini profesyonel yapan biri.Gitme amacımda ki problemimi de bana olan destegiyle kısa bir süre de aştım.Kendisine cok tesekkur ederim.
gö...e
Sevgili doktorum Merve hanıma danışan olarak gelme sebebim; yüksek kaygı bozukluğumun ve kronik depresyonumun olmasıydı. Online platformdan danışmanlık alacak olan herkes gibi ben de ilk defa başvuracağım doktorum için ‘acaba beni gerçekten anlayabilecek mi?’ diye düşünüyordum. Merve hanım o kadar açık, dikkatli, özverili ve saygılı karşıladı ki beni, başta sadece bu duruş şekli bile iyileşmem için çok sağlıklı bir alan yarattı ve sanki yüzyüze seans yapıyormuşuz gibi hissettim. Gizlemek için özel çaba sarfettiğim bazı korkularımı ‘detaycılığındaki profesyonelliği’ sayesinde her seferinde adeta cımbızla çekip aldı:) Yaklaşık 3 aydır her hafta düzenli olarak seanslarımızı gerçekleştiriyoruz. Başladığımız günki alışkanlıklarımla şimdiki alışkanlıklarımı karşılaştırarak katettiğim yolu gözlemliyorum ve bu kadar kısa sürede bu kadar büyük bir değişim yaşamış olmak beni bir hayli şaşırtıyor. Kendisini tanıdığım için çok mutluyum. Dilerim birçok kişi daha onu tanıma fırsatı bulur.
t....o
Hayata daha farklı bakmamı öğrettiği için merve hanıma teşekkür ediyorum
a....s
emdr terapisi almak için gittim. terapiye başlamadan önce hayvanların olduğu sokaktan geçemiyordum hayvanları gördüğümde arabaların önüne atladığım oluyordu 10. seansımızdan sonra içinde kedi olan evde kaldım ve hayvanlarla aynı ortamda durmaya başladım sokakta hayvanların yanından rahat bir şekilde geçebiliyorum şuan aynı zamanda çok ilgili bir sıkıntım olduğunda yazdığım yada aradığım zamanda benimle hemen iletişime geçiyor. hayvanlardan yaklaşık 12 yıldır korkarken onunla beraber bu korkumu atlatıyorum ve kendisine çok teşekkür ediyorum
Merve Erol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Erol, Psikoloji. Size Merve Erol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Evlilik Terapisi.
Merve Erol adresi nerede?Merve Erol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı B Blok, Kat:7 D:58 Perlavista Residence Beylikdüzü
- Bülbül cad. Çınar 06 Ada no:7 villa 15, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Erol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Erol uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Erol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Erol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Merve Erol hangi dilleri konuşuyor?Merve Erol ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Erol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Erol tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Erol hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Merve Erol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beylikdüzü Aile İçi İletişim Sorunları
Beylikdüzü Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Beylikdüzü Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Psikologlar