Lisans eğitimini tamamladıktan sonra 2019 yılında Lisansüstü eğitimi için Haliç Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans eğitimine başladı. 2022 yılında Haliç Üniversitesinde Yüksek Lisansını Tez Çalışması Olan "Evli Bireylerde Erken Dönem Uyum Bozucu Şemaların Evlilik Uyumu Ve Evlilik Doyumuna Etkisi" adlı uzmanlık teziyle bitirdi. Bu tezin Türk literatürüne katkı sağlayacağına inanmaktadır.
2019 yılından itibaren hem online psikoterapi hem de yüz yüze psikoterapi seanslarıyla klinik alanda çalışmalarına devam etmektedir.
Yetişkin, çocuk, ergen ve çift terapisi alanında Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Psikoterapi ve Mindfulness ve Kabul-Kararlılık Psikoterapi yaklaşımlarıyla çalışmaktadır.Oyun Terapisi,Masal Terapisi,Nefes Terapisi,Hamile Yogası,Stres Yönetimi,Aile Danışmanlığı, İsaret Dili,Çocuklar ve Yetiskinler Gözünden Dijital Dünya, Eft Terapi Tekniği ,Yetişkin Testleri,MMPI ve Wisc-R Zeka Testleri eğitimlerini almıştır.
Dinamik Psikoterapiler
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
e....)
Merve Hanım'la oğlum için aynı zamanda aile terapisi olarak görüşme sağlıyoruz. Yaklaşımından ve tavırlarından gayet memnunum. Ergen psikolojisine çok hakim olduğu için çocuğumuz için doğru yolu katettiğimizi düşünüyorum. İki seans görüşme sağladık ve devam edeceğiz. Biz boşanmış bir aile olduğumuz için birleştirici olması etki yarattı. Eski eşimle aramdaki dengeyi güzel sağladı. Bu süreçte sorunlarımıza olumlu yaklaşımıyla destek oldu, dolayısıyla ben memnunum.
Kendisinden aile içi konular üzerine destek almaya başladım, süreçte çok iyi yönlendirmeler yapıyor, Aldığım desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum.
f.....
Kendisinden çok memnunum. Çok özgüvenli bir kadın. Hayatımda ilk defa psikologla görüşme sağlıyorum. Kendisi cana yakın ve samimi davranarak güven problemimi aşmamı sağladı. En doğru kaynaklara yönlendirdiği için tedavim hak kazandı. Söylediği şeylere ilk başta pek inanmadım ama ne kadar haklı ve güvenilir olduğunu fark ettim. Kendisi seanslarda aldığı paradan çok danışanın psikolojik durumunu gözetiyor. Türkiye gerçeklerinden çok uzak bir uzman kesinlikle değil. Benimle aynı seviyeye inip konuşabiliyor. Beni anladığını düşünüyorum. Kendisini herkese tavsiye ederim. İlk görüşmeden sonra 2. görüşmeye gideceğim diyordum. Her konuda yardımcı olabilmeye çalıştı. Beni rahatlatıyor. 5 seans görüşme sağladık. Görüşme günlerimizde kendisiyle konuşacağım için çok mutlu oluyorum. Değişik tavsiyeler veriyor, farklı bakış açıları kazandırdı. Bana genelde çözüm önerileri sunduğu için uygulayabileceğim şeyleri anlattı ve anlattığı şeyleri eşime, dostuma anlatma ihtiyacı hissediyorum. Verdiği tavsiyelere uymaya çalışıyorum. Farkındalık oluşturduğunu düşünüyorum.
se...r
Oğlum için terapilerimiz çok faydalı oldu 3ay gibi kısa süre içinde gözle görülür gelişmeler yaşadık.öfke nöbetleri azaldı, arkadaşlarıyla iletişimi arttı. Merve hanıma teşekkürler
Merve Esen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Esen, Psikoloji. Size Merve Esen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler.
Merve Esen adresi nerede?Merve Esen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir mah.Millet cad.Lens istanbul no:34/56 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Esen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Esen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Esen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Esen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Merve Esen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Esen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Esen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Esen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Merve Esen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Esen hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Esen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu