Diyetisyen Randevusu
Oran One Tower AVM Kudüs Cad. 6/A D:Kat:1 Assembly One Tower Suit Ofis:11, Ankara
Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
on....
Kilo vermek için önceden referansım olmadan sadece bana yakın olduğu için tercih ettim. 3-4 ay içinde sağlıklı bir şekilde 15 kilodan fazla vermemi sağladı. Kan değerlerini yorumlama konusunda oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Değerlerim düzeldi. Başta disipline girme konusunda beni zorlasada benim isteklerimi anlama konusunda oldukça iyi olduğu için mutlu bir şekilde destek almaya devam ediyorum. Bir diyetisyenden ötesi diyebilirim.
i.....
Hamilelikte almış olduğum kilolarım ve sonrasında oluşan yeme bozukluğum için Merve Hanım ile bir görüşme ayarladık. Tanışma seansında güleryüzü, bilgisi ve kişiye özel oluşturduğu programları ile kendisiyle bu süreci yürütmeye karar verdim. Halen emzirme döneminde olduğum için tüm süreci titizlikle yönetti. Kan sonuçlarına bakarak oluşturduğu program sayesinde hiç kas kaybı olmadan ve doğru beslemeyi öğretmesiyle 15 kilo verdim. Kan değerlerim düzene girdi ve vücut ağrılarım önemli ölçüde azaldı. Sürekli irtibat halinde olabildiğiniz ve sorularınıza her zaman cevap bulabildiğiniz işini severek yapan ,danışmanlarının sağlığını ve duygu durumunu önemseyen bir diyetisyen. Merve Hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum. Hem istediğinizi yediğiniz hem sağlıklı kilo verdiğiniz bir süreç daha ne olsun:)
Diyete karşı çok önyargılı ve kaçmaya çok meyilli bir kişi olarak Merve hanımla tüm bu önyargılarımı kırarak sağlıklı beslenmeye başladım.
r.....
Ben daha bir çok kez kilo vermek için diyetisyene gittim ve kilo verdim. Ancak her seferinde yorgun ve halsiz günler geçirdim. Ancak Merve hanım ile birlikteleğimiz süresince en mutlu olduğum konu, bu olumsuzlukları hiç hissetmedim. Kas kaybı hiç yaşamadım. Her şeyden önce güler yüzü ve pozitif yaklaşımı, danışan olarak bana büyük bir rahatlık ve huzur verdi. Randevularına sadık olması,her talebi dikkate alması ve danışanın tüm özelliklerini incelemesi muhteşem. İşin en güzel tarafı ise yerken kilo verdiriyor olması :)
ş.....
Sosyal medya aracılığıyla ulaştım.Fazla kilolarım ve sağlık açısından başvurdum.Doktorumla çok iyi diyalog içindeyim.Aç kalmadan 10 kg verdim.Çok mutluyum aynen devam ediyorum.Doktoruma teşekkür ederim.Aynen çevremdeki arkadaşlarıma ve dostlarıma da tavsiye ediyorum.
m....t
Kilo vermek amacıyla kendisinden destek alıyorum, çok memnunum, hala ara ara görüşüyorum, şu aralar biraz ara verdim ama daha sonra tekrar gitmeye devam edeceğim, daha önce de bir çok diyetsiyene gittim ama kilo konusunda hep kilo alma verme durumu oldu ve bu süreçte her şeyden mahrum kaldım, Merve hanım sayesinde her şeyi yiyerek, kısıtlanmadan kilo veriyorum, kendisi son derece ilgili ve alakalı, aynı zamanda çok güleryüzlü, ne zaman soru sorsam sorularımı asla geri çevirmiyor, mutlaka geri dönüş sağlıyor, seanslara yeni başladım sayılır, 88 kiloyla başladım, şuan 85 kiloyum, gayet memnunum.
b....t
Merve hanımdan bir dönem sporla birlikte kilo verme sürecinde destek aldım, seanslarımız gayet olumlu geçti, kendisini danışanına karşı çok ilgili, süreç takibini çok güzel yapıyor, seans süre içerisinde de her konuda çok bilgilendirici, her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyordu, gayet memnun kaldım.
ş....t
Merve hanımla bir süredir görüşüyorum, kilo vermek amacıyla kendisinin takibindeyim, seans aldığım süre içerisinde yaklaşık 5 buçuk kilo verdim, diyet listelerine uyum sağlamakta da herhangi bir problem yaşamıyorum, her yönüyle kendisinden memnunum diyebilirim.
ö....ü
İnanılmaz derecede başarılı bir diyetisyen ve gerçekten verdiğiniz kiloları almıyorsunuz, kendisiyle kilo vermek için 5 aylık bir programa girdim, 5 ay boyunca istenilen kiloya kadar geldim, 8 kilo kadar verdim ve sonuç olarak da beni bir kilo koruma programına aldı, seans alalı epey oluyor, 1 yıla yaklaştı, kendisinin iletişimi, duyarlılığı, sakinliği çok güzel, seans aldığım süre içerisinde hiç aç kalmadım, hatta verdiği menüleri bitiremedim, bana fazla bile geldi, hatta ilk gördüğümde ben bunları yersem kilo alırım dedim, öyle olmayacak diye söyledi ve hiç de kilo almadım, spor imkanım kısıtlıydı, buna rağmen çok iyi sonuç aldım, tamamen sağlıklıyım hiç bir problemim yok, kan tahlillerimi de yaptırdım, seanslardan sonra çok daha kaliteli uyku uyuduğumu söyleyebilirim, kendisi de zaten sürekli kaliteli uykuya vurgu yapıyor, kendisiyle hala iletişimdeyim, aynı zamanda dost da kazandım, kendisi diğer diyetisyenler gibi değil, diyet bitti, koruma bitti deyip sizi bırakmıyor, inanılmaz biri, özellikle şunu belirtmek istiyorum, hayatımda yemediğim kadar yemek yiyorum, bu rağmen çok iyi sonuç aldım, özellikle göbek bölgemde vardı, belimin incelmesini istiyordum, bana bir değer söyledi ve söylediği değerden daha da inceldi, simit bölgesi dediğimiz yer inanılmaz derecede inceldi, kendisi vücudunuzu tanıyor, nerede ne var bakıyor, ona göre bir süreç yürütüyor, çok memnun kaldım.
Bende mucizeler yaratan bir diyetisyen. Bana hayatım boyunca her istediğimi yiyerek nasıl sağlıklı bir düzen oturtabileceğimi öğretti. Hem hiç zorlanmadan kilo verdim, hem de olduğum kiloyu nasıl koruyabileceğimi gördüm. Hiç şüphe etmeden tavsiye ederim.
Merve Gençbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Gençbaş, Diyetisyen. Size Merve Gençbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Merve Gençbaş adresi nerede?Merve Gençbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oran One Tower AVM Kudüs Cad. 6/A D:Kat:1 Assembly One Tower Suit Ofis:11 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Gençbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Gençbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Gençbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Gençbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Gençbaş hangi dilleri konuşuyor?Merve Gençbaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Gençbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Gençbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Gençbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Gençbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Merve Gençbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Gençbaş hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Gençbaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler