Merve hanımın pozitif enerjisi ve işinde ki profesyonelliği ile harika bir diyetisyen. Her hafta diyet listelerimi değiştirdi hiç sıkılmadım ve keyifle ilerledik. Sayesinde 12 kg verdim. Hiç aç kalmadan sağlılı kilo veriyorsunuz. Diyet programına halen devam ediyorum. İdeal kiloma çok az kaldı. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız Merve Hanım ve iyi ki yolumuz kesişmiş.
d.....
Pek çok kez diyete başladım fakat sürekli motivasyon kaybı yaşadım ve devam edemedim. Merve hanımdan çok memnun kaldım. Yaklaşımı çok güzel, çok ilgili, hiç sıkılmadan tamamen isteklerim doğrultusunda bana özel listeler hazırladı. Sürekli diyet programlarımı değiştirdi farklı tarifler verdi. Kilo verme sürecim onun sayesinde çok keyifli geçti. Beni her zaman anlayış ve sabırla dinledi. Her zaman motive etti. İyi ki yollarımız kesişmiş. Herkese tavsiye ederim..
s ...y
Hamileliğim boyunca kontrollü kilo alımı ve gebelik beslenmesi için destek aldım. Güler yüzlü, ilgili ve alanında çok bilgili.Herşey için teşekkür ederim.
Merve Gün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Gün, Diyetisyen.
Merve Gün adresi nerede?Merve Gün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Musalla Bağları, Şht. Ahmet Değerli Sk. No:45, 42060 Selçuklu/Konya. Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Gün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Gün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Gün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Gün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Gün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Gün hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Merve Gün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler