Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Özel Rumeli Hospital,Esenyurt Devlet Hastanesi ve Galatasaray Metin Oktay Tesislerinde yetişkin, çocuk ve sporcu stajlarını tamamlamıştır.
2014 Yılında Ankara'da çalışmaya başlamış ve edindiği deneyimlerden sonra 2017'de çalıştığı kurumdan ayrılıp Yaşam Koçluğu ve NLP eğitimleri almıştır.
Aynı yıl Eylül ayında kuruculuğunu yaptığı ARMONİ Diyet & Yaşam Koçluğu merkezinde kendi hastalarına danışmanlık yapmaya başlamıştır ve halen burada çalışmaktadır.
Yukarı Bahçelievler Mahallesi, 69. Sokak No: 39/1 Uğur Apt. Çankaya/Ankara, Ankara
Andulasyon Terapi
Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları
Zayıflama Diyetleri
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
a....
Daha önce diyetisyenlerle çalışmama rağmen sürdürülebilir bir şekilde beslenme alışkanlığı kazanamamıştım ve önyargılarla doluydum. Merve hanım bunu tamamen değiştirdi. Neşesiyle, ilgisiyle ve motivasyonuyla gerçekten muhteşem birisi. Yalnızca süreç içinde bilgilendirmeyle kalmıyor diyet sonrası sürdürelebilirlik açısından seanslarda püf noktaları veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
ma...r
Gebelik şekerim çıktıktan sonra hocamıza geldim. Çok güzel bir süreç geçirdik. Keşke gebeliğimin en başından beri gelseydim dedim:)
gü...n
Zayıflamak amaçlı Merve hanıma başvurdum ve ilk haftamızı tamamladık iyi ki sizi tercih etmişim dedim çok keyifli vakit geçirdik Güler yüzlü doğal fit bir diyetisyen istiyorsan doğru adres ben çok memnun kaldım
Çok ilgili ve güler yüzlü birisi. Bu süreçte oldukça yardımcı oldu. Anlayışlı yaklaşımıyla sağlıklı bir şekilde kilo verdim
ha...a
Merve hanımın güleryüzü , motivasyonu , bilgi ve tecrübesi sayesinde hedeflediğim sürede istediğim kiloya ulaştım . Hem de spor yapmadan ,aç kalmadan , sağlıkla ve keyifle :)
Kilo vermek için başladığım bu süreçte polikistikover olmasına rağmen gayet güzel sonuç alıyorum ve kilo vermeye başladım
mu....
Merve Hanım ile 4 ay gibi bir sürede 20 kilo verebildim. Kendisi gerçekten çok ilgili ve bilgilendirmeleri ile motive eden birisi. Kesinlikle tavsiye ederim. Tüm çevreme rahatlıkla önerebiliyorum. Teşeklürler :)
i....p
Kilo vermek icin gittim ve başarılı buldum ilgili ve yardimci böbrek hastasıyım ve ona gore yardimci oluyor tesekkurler.
in...l
Ailemizin diyetisyeni oldu Merve hanım 3 kisi gidiyoruz ve cok memnunuz. Emziren bir anneyim verdiği listeler sayesinde hem çocuğum sütünü alıyor hem zayıflıyorum. Ilgisi guler yüzü zaten şahane... Ihtiyacı olanlara şiddetle tavsiyemdir.
el...u
Sevgili merve hacıfazlıoğlu ile kilo verme diyetimizi tamamladık. -22 kilo olan hedefimize düşündüğümüz tarihte ulaştık. Çok teşekkür ederim hayatıma dokunduğun ve beni mutlu bir insan yaptığın için
Merve Hacıfazlıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Hacıfazlıoğlu, Diyetisyen. Size Merve Hacıfazlıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme.
Merve Hacıfazlıoğlu adresi nerede?Merve Hacıfazlıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yukarı Bahçelievler Mahallesi, 69. Sokak No: 39/1 Uğur Apt. Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Hacıfazlıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Hacıfazlıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Hacıfazlıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Hacıfazlıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Hacıfazlıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Hacıfazlıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Hacıfazlıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Hacıfazlıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Merve Hacıfazlıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler