Diyetisyen Merve İmer
Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Yüce Sokak Doruk Sitesi No.2-C C Blok Daire: 15- 16, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Diyetisyen Randevusu

Online Danışmanlık +96 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Yüce Sokak Doruk Sitesi No.2-C C Blok Daire: 15- 16, Bursa

MERVE İMER BİYOGRAFİ

Diyetisyen Merve İmer,2012 yılında Lefke Avrupa Üniversitesi’nde başladığı, Beslenme ve Diyetetik bölümünden, 2016 yılında yüksek şeref öğrencisi unvanı ile mezun oldu. Mezuniyetinin ardından, klinik alanda çalışmaya başlayan Merve İmer, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yetişkinler için hastalıklarda beslenme (onkoloji, kardiyoloji, iç hastalıkları ve diyabet hastaları) üzerine görev yaptı. Bu sırada, çeşitli kolej ve firmaların kurumsal diyetisyeni olarak çalışmalarına devam etti. Kurumsal alanda, personel ve öğrenci, beslenme düzeni üzerine deneyim kazanan diyetisyen, ilerleyen süreçte, klinik çalışmalarını Medical Park Antalya’da sürdürdü. Burada, organ nakli, yetişkin onkoloji, çocuk lösemi, bariatrik cerrahi, yoğun bakım destek ünitesi kliniklerinde görev aldı. Kendini klinik alanda geliştirirken aynı zamanda, poliklinikte sağlıklı beslenme, zayıflama, kilo alma, çocuk-ergen beslenmesi, yaşlılıkta beslenme ve sporcu beslenmesi alanlarında görevini de sürdürdü.

Merve İmer, 2017 Yılı itibariyle, Formme Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’nde danışanlarını kabul etmektedir.

Katıldığı Eğitim ve Seminerler ,

4.Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu, 2013

Beslenme İle İlintili Hastalıkların Fizyopatolojisi ve Biyokimyasal Değişiklikler Kursu, 2013

Acıbadem Sağlıklı Yaşam Günleri, 20145.Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu, 2015

Sağlık ve Hastalık Durumlarında Değişim Uygulamalarında ki Güncel Yaklaşımları Değerlendirme Kursu , 20154.Acıbadem Üniversitesi Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu, 2015

Anoreksiyadan Obeziteye Yeme Bozuklukları Diyetisyen Kursu, 2015

Yeme Bozukluklarından Obeziteye Bilimsel Yaklaşım Semineri, 2014

Spor Diyetisyenliği Kursu, 2014

Çocuk ve Ergenlerde Ağırlık Yönetimi Kursu, 20135.Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu ” Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği Kursu”, 2016

Türkiye Diyetisyenler Derneği ”Hastalıklarda Tıbbi Beslenme Tedavisi Kursu’’, 2012

Makaleler
Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Kilo vermeye çalıştıkça aldığım bir dönemde tanıştım Merve Hanım ile iletişimi ve sürece bakışı gerginliğimi azalttı. Moda yiyecekler ile değilde ne yemek istiyorsam onunla liste hazırlaması ve rahatlıkla giden kilolar daha ne olsun. Çok kolay bir süreç oldu.

T
Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Daha önce hiç kilo vermemiş biri olarak sağlıklı beslenme ve kilo verme sürecim Merve hanımla başladı.Makarna ve pilav olmadan da doyabileceğimi hatta sağlıklı öğünlerin saatlerce tok tutup beni enerjik hissettireceğini kendisiyle öğrenmiş oldum. Kaybettiğim kilolarımın da yağdan olması beni ekstra mutlu etti. Bu Merve hanım sayesinde oldu. İyi enerji aldığım ve motivasyonumu yükselten, ihtiyacını dinleyen müthiş bir diyetisyen. Gönülden tavsiye ediyorum

Konum: Diyetisyen Merve İmer Diyetisyen Randevusu

66 kilo olarak Merve Hanıma gittim hem sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrenme ve kilo verme isteğiyle. Bir ay içinde istediğim şeyleri yiyerek ama onları nasıl dengeleyeceğimi öğrenerek 4 kilo verdim Merve Hanım her hafta beslenme listesini yeniliyor ve günlük yaşam alışkanlığına göre planlıyor‍

Konum: Diyetisyen Merve İmer Diyetisyen Randevusu

Merve hanım ile burası vasıtasıyla randevu aldım ve iyi ki almışım. İlk andan itibaren güler yüzü, sıcakkanlı ve iyimser olarak yaklaşımı ile aç kalmadan ayrıca sevmediğim yiyecekleri tüketmemi zorlamadan kilo veriyorum. Aç bırakmadığınız ve kabak yedirmeden listeler hazırladığınız için kendisini gönülden tavsiye ediyorum.Harikasınız

Konum: Diyetisyen Merve İmer Kişiye Özel Diyetler

Demir eksikliğim ve aç kaldığımda kötü oluyordum, ve olabildiğince az et yemek ve aynı zamanda biraz 3-4 kilo vermek istiyordum. Bu sebeplerle Dyt. Merve Hanım ile görüşmek istedim.
Onun uyguladığı programlara olabildiğince uydum. Yumurta bile sevmeyen biri olarak, farklı bir tarifle yumurta yemeğe bile başladım kendisi sayesinde.
Normal kilomda olduğum halde 2 kilo vermeye başardım onun sayesinde ve kendi bünyemi daha sağlıklı ve dinç hissediyorum.

O
Konum: Diyetisyen Merve İmer Diyetisyen Randevusu

Yıllardir yapamadığımı Merve Hocam gibi çok iyi bir tecrube ile 1 ay da -10kg vermeyi başardım.
Kesinlikle Hiç kaçırmadan randevu alın...

K
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Merve hanımla online olarak 18 kg verdim. Hiç ac kalmadim. Rahat bir süreç geçiriyorum. Kendisini herkese tavsiye ederim.

Konum: Diyetisyen Merve İmer Randevu

insülin direncim ve kilo problemim için geliyorum çok ilgili ve tatlı bi diyetisyen çok memnunum

Konum: Diyetisyen Merve İmer Kişiye Özel Diyetler

Her hafta bizi güler yüzü ile karşılayan Merve Hanım motivasyonumu hep yüksek tutuyor. Zayıflama sürecim onun sayesinde çok daha keyifli ve stressiz geçiyor. Kendisi ile çalışmanızı gönülden tavsiye ediyoruum

Z
Konum: Diyetisyen Merve İmer Kişiye Özel Diyetler

Kendisi çok ilgili bilgili ve çok sıcak kanlı işinde de gerçekten uzman biri. Kendisi ile şimdiye kadar 7 kilo verdik yaklaşık 1 ayda. Hemde insülin direnci ve kolesterol sorunum varken. Yorumların gücü ile kendisine gelmiştim iyiki yollarımız kesişti. Yolumuz uzun ama size güvenim tam Herkese şiddetle tavsiye ediyorum ...