Cumhuriyet Mah. Ant sok. 16/B, Aydın
Alsancak Mahallesi Talat Paşa Bulvarı No:49 D:7 K:4 K, İzmir
Psikolog Merve Uğurlu
Alsancak Mahallesi Talat Paşa Bulvarı No:49 D:7 K:4 K, İzmir
Psikolog Merve Uğurlu
Lisans eğitimi sırasında T.C Bakırköy Adalet Sarayı’nda birçok özel danışmanlık merkezlerinde ve anaokullarında stajyer psikolog olarak görev almıştır. ‘Ebeveyn ve Çocuk İlişkileri’ ‘Sınav Kaygısı’ konularında hazırlanan projelere, dezavantajlı gruplar ile farkındalık çalışmalarında gönüllü olarak yer almıştır. Eğitim ve Meslek hayatı boyunca birçok seminer, söyleşi ve kongrelere katılmıştır. Türk Psikologlar Derneği’ne ve EMDR Türkiye Derneği’ne üyedir.
Mezun olduktan sonra özel bir danışmanlık merkezinde çocuk, ergen ve yetişkin psikoterapi hizmeti veremeye başlamıştır. EMDR Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Kabul ve Kararlılık Terapisi alanında eğitimleri doğrultusunda danışanları ile ihtiyaçlarını gözeterek eklektik olarak çalışmaktadır. Ağırlıklı olarak ‘travma , travmatik yaşantılar’ üzerinde çalışmaktadır. Şu anda Aydın’ın Kuşadası ilçesinde ortak kurucusu olduğu Adamed Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde Yüz Yüz ve Online seçenekleriyle danışan kabul etmektedir.
Psikolog Merve Uğurlu lisans ve meslek hayatı süresince kendini alanında geliştirmek üzere bir çok eğitim almış ve alamaya devam etmektedir.
c.....
Araştırma sonucunda gittim. Sinir ve anksiyete üzerine gitmiştim, memnun şekilde ilerliyorum. Duygularımı daha kontrol altına alabiliyorum. Önemle, dikkatle dinliyor. Anlatırken kendimi rahat hissediyorum. iyi bir iletişimimiz oluyor. Almış olduğum desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum.
t.....
Araştırma sonucunda gittik. Kendisi çok kibar, tatlı, çözüm odaklı biri. Kızım için gidiyorum tedavi sonuç bulduğu halde görüşmek istediğim için ayda bir görüşüyorum. Çocuğumda olumlu geri dönüş aldığım için faydasının olduğunu gördüm.
h....b
Her gittiğim seansta iyiki Merve hanim diyorum çok naif konu odaklı çok iyi dinleyici çok iyi motive edici detaylı anlatım ve çok rahatlıkla çekinmeden de kendimi ifade etmemi sağlayan uzman ve sayesinde çok fazla olumlu ilerlemelerle yol aldigimi farkediyorum
Merve Hanım güler yüzlü, saygılı, insanın duygularına hitap edebilen ve gerçekten işini profesyonelce yapıyor. Ben çok memnunum. 3 ay görüşme sağladım ve devam ediyorum. Haftada 1 görüşmelere başlamıştım. İlerleyen süreçte 3 haftada bir görüşme sağladım. Şimdi de 7 hafta sonrasında görüşeceğiz. Bana çok iyi geldi. Yaşadığım sıkıntı, streslerin bazılarını içimde çözebileceğim sonuçların var olduğunu gördüm. Güvenimin geldiğini hissettim. Çözümün kendi içimizde olduğunu söylüyordu. Elimden tutup yol gösterenin olması içimizde başarıp harekete geçirmemize destek oldu. Huzurlu ve rahat geçirdim. Geçmişte yaşadığım sıkıntılara göğüs germe gücüm daha fazla oldu. Rahat ve güvenli bir şekilde kendimi koruyabildim. Eskiden yaşadığım olayları şu anda yaşasam zorluklara daha göğüs gerebilirim.
Yaklaşık iki aydır gidiyorum Merva hanım'a ve çok memnunum. Kendime olan bakışımı müthiş değiştirdi ve özgüvenimi geri getirdi. Bu sebeple herkese de tavsiye ediyorum.
öz...
Merve hanımla yaklaşık 5-6 aydır devam ediyorum. Benim için karşılıklı enerji çok önemli, merve hanımdan fazlasıyla enerji aldım..Gerçekten öyle kapılar açıldı ki kafamda. Bambaşka bakmayı öğreniyorum hem kendime hem aileme hem de hayata.Ayrı bi bağ oluştu aramızda onun yaklaşımı sayesinde..İlk etapta kaygı bozukluğu için gitmiştim ama şimdi bambaşka şeylerin sorunlarını çözebiliyorum sayesinde. İyi ki tanıdım ve terapiye uzun bir sürede bir sorun olmadığı sürece devam etmek isterim.
a....
Biz yaşanan depremden dolayı kızım için kendisinden seans almaya başladık, çok memnunuz, herkese de tavsiye ederim. Kendisi her yönden çok iyi bir uzman, benim kızım normalde bu tür şeylerden korkar ama kendisinin her seansına severek gidiyor ve seanslar da kızıma gerçekten çok iyi geldi, faydasını gördük.
f....h
Ben 5 ay önce annemi kaybettim, annemi kaybettikten 5 ay sonra da abimi kaybetttim. Abimlerle alakalı sıkıntılarım da zaten vardı ve bundan kaynaklı olarak da yıpranma payım vardı, Merve hanım olmasa, kendisiyle konuşmasak atlatamayabilirdim. Allah kendisinden razı olsun, beni ayağa bir şekilde kaldırıyor, kendisi işini çok iyi yapan bir uzman, seanslarımız da zaten hala devam ediyor.
e....e
Çocuğumuz için kendisinden destek almaya başladık, Kahramanmaraş ta yaşanan depremin çocuğun psikolojisinde oluşturduğu olumsuz etki ve yıpranma konusunda seans almaya başladık, bu süreçte bize karşı yaklaşımı oldukça iyiydi, henüz daha başlangıç aşamasındayız, seanslarımıza hala devam ediyor, şuana kadar Merve hanım gayet başarılı ve yaklaşımı gayet iyi.
m....s
Merve Hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. gerçekten kendimi tanımam ve problemlerimi tek başıma halledebilmem konusunda çok yardımcı oldu. kendimi ruhen ve bedenen hafiflemiş hissediyorum
Merve Işık Uğurlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Işık Uğurlu, Psikoloji. Size Merve Işık Uğurlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Online Danışmanlık.
Merve Işık Uğurlu adresi nerede?Merve Işık Uğurlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak Mahallesi Talat Paşa Bulvarı No:49 D:7 K:4 K İzmir
- Cumhuriyet Mah. Ant sok. 16/B Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Işık Uğurlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Işık Uğurlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Işık Uğurlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Işık Uğurlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Işık Uğurlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Işık Uğurlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Işık Uğurlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Merve Işık Uğurlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Işık Uğurlu hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Işık Uğurlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar