GÖNÜLLÜ YER ALDIĞIM PROJELER:
Yeryüzü Doktorları / Malatya Konteyner Kent / Gönüllü Psikolog
Elin Elimde Psikososyal Destek Programı / Gönüllü Psikolog
Bir Masal Anlat Bana İçinde Virüs Olmasın / Genç Beyinler Akademisi / Nar Masalları Derneği (Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı destekli)
ALDIĞIM EĞİTİMLER VE TESTLER:
-Metropolitan Okul Olgunluk Testi
-Burdon Dikkat Testi
-Peabody Resimli Kelime Testi
-Gesell Gelişim Testi
-Frostig Görsel Algı Testi
-Ankara Gelişim Tarama Envanteri
-Benton Görsel Bellek Testi
-Teele Çoklu Zekâ Envanteri (TİMİ)
-MMPI Testi uygulayabilmektedir.
-Oyun Terapisi Eğitimi ( Klinik Psk. Dr. Birgül Emiroğlu Bakay)
-Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifikası (MÜSEM)
-Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi ( Prof. Dr. Nusret Soylu).
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psk. Merve İzbul
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
o....ö
İş hayatında sorunlarım vardı. Sıkıntıya düştüm. Bu sebepten dolayı internetten araştırıp kendisini buldum ve gittim. 2-3 seans oldu başlayalı. Hoş ve muhabbeti iyi bir uzman. Bana iyi geldi. Güler yüzlü birisi. Seanslarda kendimi iyi hissediyorum. Beni tatmin etti kendisini. Memnunum.
ş...
Merve Hanım'a ailevi problemlerimiz ve çocuğumuz için yüz yüze başvurmuştuk. Aldığımız desteğin gayet yeterli ve verimli olduğunu düşünüyoruz. Uzmanımız gerek bizimle gerekse çocuğumuzla yakından ilgileniyor ve samimi şekilde cevaplar veriyor. Çocuğumuz bizle ve arkadaşlarıyla daha sağlıklı iletişim kurabiliyor. Aile içi iletişimlerimizde de olumlu yönde değişiklikler gördük.
s...
Sosyal medyadan ulaştım. Gayet güzel ilgilendi. Alt ıslatma ve problemlerini ağlayarak ifade ediyor. Kızım o sebeple başvurdum. Seanslardan kızım özellikle çok memnundu, mecburi ara vermek durumunda kaldık. Yeni dönemde devam edeceğim inşallah. Tek bir sistem üzerinden gitmeyip gerektiğinde farklı yöntemler deneyebilecek yeterlilikte olması benim için artı bir özellik. Tavsiye tabii ki ederim.
e....d
Son zamanlar da iş yerindeki yaşadığım sorunlardan dolayı Merve Hanım ile bir online görüşme talep ettim. İş yerindeki yaşadığım mobbingten kaynaklı çok strese maruz kaldım. Kendisinin beni empati ve güçlü iletişimi ile desteklemesi, yaşadığım zorluklar konusunda psikolojik sağlamlık kazanmamı sağladı. Ve aldığım hizmetten memnun kaldım.
i̇...z
Merve hanım ile uzun soluklu bir terapi sürecimiz oldu. Bu süreçte günden güne iyiye gidişimi ben ve çevremdekiler gözlemleyebildi. Akademik kariyerim ve sosyal çevrem konusunda büyük kaygılarım vardı. Bu kaygılar beni başarısızlığa başarısızlık da hayatımda sancılı bir sürece itti. Merve hanım ile bu kaygılarım zamanla hafifledi ve seans sürecinin bitiminde tamamı ile yok oldu. Kendisiyle çalışmaktan çok memnun kaldım. Terapi almayı düşünen bireylere kesinlikle tavsiye ederim..
tu...k
Yoğun iş tempomdan dolayı Merve Hanım ile online olarak görüşme sağladım. Online terapiden fayda alabilir miyim yoksa işe yaramaz mı diye hayatımın belli bir süresi ikilemde kalmıştım. İş stresi, yaşadığım yoğun kaygılar ve ikili ilişkilerde zorlanmalarım artıp hayat kalitem düşünce terapi desteği almaya karar verdim ve ilk başlarda kafamdaki soru işaretlerim devam ediyordu. Merve Hanım ile tanıştıktan sonra kafamdaki soru işaretleri ve ikilemler tek tek gitmeye başladı. Kendisiyle haftada bir kere görüşme sağladım ve bana çok iyi geldi. Gerek yaklaşımı, iletişimi gerekse süreç içerisindeki destekleri gayet profesyoneldi. Aldığım hizmetten gayet memnun kaldım.
Merve İzbul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve İzbul, Psikoloji. Size Merve İzbul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Merve İzbul adresi nerede?Merve İzbul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve İzbul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve İzbul uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve İzbul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve İzbul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve İzbul hangi dilleri konuşuyor?Merve İzbul ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Merve İzbul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve İzbul tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve İzbul hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Merve İzbul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve İzbul hangi sigortaları kabul ediyor?Merve İzbul tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu