Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
şü...
Kızımda konuşma güçlüğü vardı .ekleri kullanamiyordu artikulasyon terapisi aldı Merve hanim sayesinde şimdi daha çok anlasiliyor
ni...
Dil ve konuşma terapisti için gittiğim kurumda 5 yaşındaki oğlum için özverili ve disiplinli bir hoca arayışı içerisindeyken velilerin tavsiyesi üzerine Merve hocamla tanıştık ve kendisinden aldığımız eğitimle çok güzel bir yol kat ettik. Oğlumun konuşması geliştikçe davranışlarında da olumlu gelişmeler oluşmaya başladı.. Verdiği emeklerin karşılığı paha biçilemez. Görüştüğüm velilere de tavsiyede bulunuyorum. Yolu bahtı açık olsun dileklerimi sunuyorum... Sevgilerimle...
me...i
Ben çok memnun kaldım öğretmenimizin bize verdiği dersler çok iyi geldi kızım hiç konuşamıyordu onun sayesinde çok iyi ilerliyoruz davranışları bile etkiledi sürekli iletişim kurmak istiyo eskiden bu asla mümkün değildi merve kara öğretmenimize çok seviyoruz
Merve Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Kara, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Merve Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Merve Kara adresi nerede?Merve Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet, 468. Sk. No:18/A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Kara uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Kara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Merve Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Kara hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Kara tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.