Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
Uzman Klinik Psikolog Merve Karagöz
Merve hocadan 1 senedir terapi alıyorum, ve hayatımı terapiye başlamadan önce ve sonra olarak ikiye ayırabilirim.
Hayata bakış açım, duygularımı tanımam, zorluklarla mücadele edebilmemi sağladı.
İlk defa bir psikologla görüştüm. Keşke daha önce görüşseymişim dedim Merve hanımla. Hiç farkettirmeden sessiz ve derinden çözdü sosyal fobimi. Akademik hayatta beni çok zorlayan hastalığımın sadece Merve hanımla konuşarak, tartışarak, bazen salya sümük ağlayarak, kendimi sevmeyi öğrenerek mucize gibi parça parça iyileştiğine tanık oldum. Benim başarmamı sağladı ( başarım olduğunu görmemi). Çok teşekkür ederim. İyileşsem de görüşmeye devam etmek isterim, sırf sakin bilgeliğiniz için birşeyler uydururum (bakın şimdiden takıntı başladı ahaha).
Daha öncede terapi almıştım ancak faydasını görmedim terapistimin sorunumu biraz küçümsediğini düşünmüştüm ama merve hanım sayesinde kaygı problemimi yendim sorunum bitince terapiyi direkt bitirmedi böylece çok daha iyi oldu kendimi daha güvenli sağlam adımlarla gidiyor gibi hissettim. Kaygı problemi olanlar gönül rahatlığıyla danışabilir.
a ...b
Benim ilk terapi deneyimim Merve hanim sayesinde hic zorlanmadan adapte oldum hic yargilamadan dinleyip fark edemediğim noktalari fark etmemi sagladi cok rahat iletisim kurabiliyorum kendisiyle hatta günlük hayatimda da benimle konuştuğunu hissediyorum bu da unuttuğum seyleri daha kolay hatirlamami sağlıyor cok sefkatli bakiyor bu cok değerli. Cok doğru bi karar oldu hayatım icin ve bu yolda merve hanımla yollarimizin kesismesi de sans oldu benim icin
Kendisiyle gayet güzel bir iletişimimiz var, kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri.Beni anladığını ve doğru yönlendirdiğini düşünüyorum.Öncelikle farkındalığım artmış oldu.Hiç farketmediğim şeyleri farketmemi sağladı.Bazı konularda yönlendirmeleri oldu.Yargılayıcı bir tarafı yok,sınırları olan biri.Her zaman ulaşıyorum kendisine, sürecimize devam ediyoruz.
d.....
Ben daha önce de terapi almıştım ve çok hüsranla sonuçlanmıştı.Terapistlere bakışım önyargılıydı.Merve Hanım benim bu önyargılarımı yıktı, beni o kadar rahat hissettiriyor ki terapi esnasında çok ilgili.Problemlerimde çok büyük gelişmeler yaşadım, kendimi daha iyi hissediyorum. Yaklaşımı, bilgi birikimi, beni yönledirmesiyle ben terapileri dört gözle bekliyorum.Yaşadığım anksiyete ataklarım seyreldi, hatta bitti.Yaşamıyorum artık.Hepsi yönlendirmeleri, terapileri sayesinde çok çok memnunum kendisinden. İyi ki onunla başlamışım, devam ediyorum ve devam da edeceğim.
Benim anksiyetem vardı.6 aydır görüşüyoruz.Son derece doğru yaklaşımlarıyla, beni anlamasıyla çok hızlı ve büyük bir gelişme kaydettik.Merve Hanım'ın hayata bakış açısı, insanı kavrayışı, beni anlaması, kavrayışı son derece pozitif.Sorduğu sorular çok zekiceydi.Ben çok iyi bir psikolog olduğunu düşünüyorum.İnsanı çok iyi tanıyor ve kavrayabiliyor.Empatisi çok yüksek ve farklı önerilerde bulunabiliyor.Ben daha önce psikologlarla görüştüm.Kullandığı yöntemler de oldukça iyi, bana meditasyonu öğretti.Meditasyona olan olumsuz bakış açımı yıktı.Bana verdiği ödevler son derece geliştirici oldu.Yaklaşımları son derece modern, yapıcı ve pozitifti.
Benim kendisinden önce 4 farklı psikolog deneyimim oldu ve ilk kez bir psikologla bir bağ yakaladığımı hissediyorum.Farklı bir yöntem kullanıyor.Daha önce danıştığım kişiler psikoterapi yöntemi kullanıyorken Merve Hanım bilişsel davranışcı yöntemi kullanıyor.Bu sayede ben günlük hayatımda hızlı değişimler görebildim kendimde.Bilişsel davranış hayatımda sürekli tekrarladığım paternleri ortaya çıkardı ve geçmiş travmaları konuşurken bugünümü de değiştirdi.Merve Hanım'dan inanılmaz çok memnunum, herkese tavsiye ediyorum.Çok şefkatli, çok zeki ve akılcı bir yaklaşımı var. Sağduyulu ve soğukkanlı.Her zaman, her saatte, her an ulaşabileceğim bir insan kendisi.Merve Hanım emekli olana dek kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.
i̇....
Online olarak yaptığım araştırmalarım üzerine kendi problemlerimle alakalı en uygun kişinin Merve Hanım olduğuna karar verdim.Açıkcası çok faydası oldu.İlk terapi deneyimimdi, bazı şeyleri görmemde yardımcı oldu.Yargılayıcı bir insan değil, herşeyi açık ve benim göremediğim şekilde bana gösterdi. Düşünme şeklimi, bakış açımı değiştirdi.Bu süreçte sürekli kendisine ulaştım.Kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.Danışmak isteyen herkese öneriyorum.
r...
Uzmanımıza sosyal medya sayesinde ulaştım. Uzmanıma olumsuz düşüncelerle başa çıkmak için ulaştım .Süreç benim açımdan olumlu oldu. Uzmanımdan yeterince destek gördüğümü düşünüyorum. Planlı ilerlemesi, pratiğe önem vermesi ve bir konuya birden fazla açıyla yaklaşması Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum
Merve Karagöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Karagöz, Psikoloji. Size Merve Karagöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım.
Merve Karagöz adresi nerede?Merve Karagöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Lale Sok. My Office İş Merkezi No:2 /13 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Karagöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Karagöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Karagöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Karagöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Karagöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Karagöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Karagöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Karagöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Merve Karagöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Karagöz hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Karagöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu