Şimdi ise Ordu'da kurucusu olduğum MK Psikoloji'de hizmet vermekteyim.
Çalıştığım yaş grupları çocuk, ergen ve yetişkindir.
KURS VE SERTİFİKALAR
• Çocuklarda Bilişsel Davranışçı Terapi (Bilgelik Enstitüsü Bilişsel Davranışçı Terapistler Derneği)
• Oyun Terapisi (Bilgelik Enstitüsü Bilişsel Davranışçı Terapistler Derneği)
• Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi (Reyhana SEEDAT)
• Filial Terapi Eğitimi (Rehyana SEEDAT)
• Moxo Uygulayıcı Eğitimi
• Attentioner Dikkatimi Topluyorum Programı Uygulayıcı Eğitimi
• EMDR Çocuk ve Ergen 1. Düzey (Ümran KORKMAZLAR)
• Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri Uygulayıcı Eğitimi (EMA Psikolojik Danışmanlık)
-D2 Dikkat Testi
-Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
-Bender Gestalt Görsel Motor Algılama Testi
-Gesell Gelişim Figürleri Testi
-Frankfurt Dikkat Testi
-Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE)
-Frosting Gelişimsel Görsel Algı Testi
-Porteus Labirentleri Testi
-Benton Görsel Bellek Testi
-Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi
-Goodenough-Harris Bir İnsan Çiz Testi
-Cattel 2-A Zeka Testi
-Cattel 3-A Zeka Testi
-Kelime Söyleyiş Testi
• Projektif Testler Uygulayıcı Sertifika (Pozitif Psikoloji Enstitüsü)
CAT (Çocuklarda Tematik Algı Testi)
TAT (Tematik Algı Testi)
Louisa Düss Psikanalitik Hikayeler Testi
• EMDR 1. Düzey (DBE – Emre KONUK
• Bilişisel Davranışı Terapi Eğitimi (Datem – Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu)
-Klinik Değerlendirme ve Vaka Formülasyonu (12 saat)
-Panik Bozukluk, Agorafobi ve Sosyal Kaygı (12 saat)
-Travma Sonrası Stres Bozukluğu (12 saat)
-Obsesif-Kompulsif Bozukluk (12 saat)
-Yaygın Kaygı Bozukluğu ve Depresyon (12 saat)
-Yeme Bozuklukları (12 saat)
-Kişilik Bozuklukları (14 saat)
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
MK Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Tematik Algı Testi (TAT)
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
MK Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
n...
7 yaşındaki kızımı Merve Hanım'a götürdüm. Hiç sorumluluk almıyordu ve istediği olmayınca ağlama krizlerine giriyordu. Psikolog araştırırken Merve Hanım'ı önerdi birçok kişi. Giresun'dan gelip gidecektim bu yüzden en iyisini bulmaya çalışıyordum. 3-4 ay kadar düzenli terapi aldık. Kendisinden çok memnunum. 5-6 seanstan itibaren kızımdaki değişimleri fark etmeye başladım. Kendini ifade etme açısından da büyük değişimler gördüm kızımda. Her hafta Giresun'dan Ordu'ya gidip gelmeme kesinlikle değdi. Merve Hanım süreçte her zaman açıklayıcıydı, bizi çok güzel yönlendirdi. Ben çok memnun kaldım. Psikolog arayan kişilerin hiç düşünmeden başvurabileceği birisi kendisi.
m...
Çok uzun süredir yaşadığım panik atak problemi yaşıyordum. İlaç kullanıyordum ama psikoloğa gitmek istedim. Merve hanımı çok duymuştum. Yaklaşık 5-6 aydır düzenli görüşüyoruz. İlk aydan itibaren hayat kalitemin arttığını fark ediyorum. Terapi sürecinin sonlandırma kısmındayız. Artık atak geçirdiğim zamanlar sakin kalabilmek harika bir şey. Çok memnun kaldım, işini çok özenli yapıyor. Hiç düşünmeden başvurabilirsiniz Merve hanıma.
s....s
2,5yaşında ki kızım için oyun terapisi uyguladı Merve hanım 6 seansta korkularınla aramızda anne kız bağlanmasına inanılmaz etki etti biz çok memnun kaldık umarım Bi daha gel el zorunda kalmayız ama ilk tercihimiz Merve hanım olur olursa
i̇...p
Merve Hanım’ı doktorlar takvimi aracılığıyla keşfettim ve ailevi problemlerimden dolayı başvurdum.Kendisi tabii ki etik kurallara uymakta bunun yanında bana çok sıcakkanlı geldi ve derdimi anlatırken bir çekince duymadım.Tıpkı bazı arkadaşlarımızla bir şeyleri paylaşırken rahat hissederiz bazısıyla paylaşırken de diken üstünde hissettiğimiz gibi.Terapi sürecinde ise kendime haksızlık ettiğim birçok konuda ve bana tuhaf hissettiren düşüncelerimde yerinde sorular sorarak ve bu soruları kendime de yönlendirmemi telkin ederek bana büyük farkındalıklar kazandırdı.Okula gidecek olmam sebebiyle kendisiyle bir süreliğine ara verdik ancak bundan sonra hayatta bazı engellere takıldığımda tek adres MK Psikolji Merve Hanım.
b....n
Oğlumuzun kreşte yaşadığı akran zorbalığı sonucunda Okul reddi ve güvenli bağlan ma problemlerimizle ilgili Merve Hanım'a gittik seanslar boyunca yaklaşımı bilgi paylaşımı ve oğlumuz da olan bireysel iletişimi bizi çok memnun etti akabinde okula gitmek istemeyen oğlum şu an hiç problemsiz bir şekilde kreşe başladı ve benimle ilgili olan güvenli bağlanma problemimizde tamamen ortadan kalktı güler yüzlü ve İşinin ehli olan bir psikolog her şey için minnettarız
6 yaşındaki çocuğum için terapiye başladık Merve hanımla. Geceleri alt ıslatmaları başlamıştı. 9 seans sonunda kızımın artık alt ıslatmaları bitmişti. Duygularını da daha iyi ifade edebilir haldeydi. Merve hanımdan çok memnun kaldık. İyi ki yollarımız kesişmiş kendisiyle
n....d
9 yaşındaki oğlum için başvurdum. Birkaç kişiden ismini duymuştum Merve hanımın. Oğlum akran zorbalığına maruz kalıyordu ve kendine olan özgüveni iyice yok olmuştu. Aşırı öfkeli davranıyordu. Süreç başında Merve hanım bizleri çok güzel bilgilendirdi. Nasıl ilerleyeceğimiz konusunda ve nasıl bir çalışma şekli olacağı konusunda. Kafamızda hiçbir soru işareti bırakmadı. Oğlum ilk başta gitmek istememişti ama sonrada Merve hanımla çok güzel uyum yakaladı. Terapi sürecimizi sonlandırdık, yaklaşık 16 seans sürdü. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Oğlum özgüvenini geri kazandı, artık kendini sağlıklı şekilde savunabilir bir durumda. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, işinin ehli.
c....k
Asla durduramadığım yeme ataklarım vardı. Bunun için başvurmuştum, arkadaşım tavsiye etmişti Merve hanımı. Terapi sürecinde fark ettim ki olumsuz duygularla baş etme yöntemi olarak sürekli yiyormuşum. Şimdi geçmiş travmalarımı, olumsuz duygularımı olduğu haliyle kabullendim. Yemeklerle aram düzeldiği için çok mutluyum. Merve hanım işini çok severek yapıyor ve bu da mesleki becerisine yansıyor. Terapist arayanların hiç tereddüt etmeden başvurabileceği bir psikolog.
j....k
4 yaşındaki oğlum için Merve hanımdan destek aldık. Bir arkadaşım tavsiye etmişti. Oğluma kreşe başlayacaktı ancak hiçbir şekilde benden ayrılmıyordu, ağlama krizleri oluyordu. Ve çok öfkeli davranıyordu. 2-3 ay kadar görüşme sağladık ve artık oğlum benden sağlıklı şekilde ayrılabiliyor. Eskisi gibi kontrolsüz öfkeli tavırları da yok. Merve hanıma ilgi alakası için çok teşekkür ediyorum. Kendisi işinde gayet başarılı birisi. Herkese tavsiye ederim.Ofisinin konforu ve oyun odasının temizliğide hoşuma giden hususlar arasında.
n....
Eşimle yaşadığım sorunlarla alakalı bi terapist arayışındaydım. Merve hanıma, birkaç farklı kişinin önerisiyle başvurdum. Süreç bittiğinde çok güzel kazanımlar elde ettim. Fark ettim ki aslında eşimle sorun yaşıyorum zannederken ben kendimi tanımayan, kendi sınırlarımı bilmeyen birisiymişim. Özdeğerimi kazanmış, sınırları belirgin, kendine saygı duyan ve kendini seven bir kadın olarak süreci bitirdim. Çok memnun kaldım. Şimdi çocuğum için Merve hanımla terapiye başladık. Bir uzman arayışı içinde olanlara şiddetle tavsiye ederim kendisini. İşinde uzman birisi.
Merve Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Kılıç, Psikoloji. Size Merve Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Merve Kılıç adresi nerede?Merve Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akyazı Mahallesi Şehit Tarkan Biber Caddesi No:6/1 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Kılıç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Merve Kılıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Kılıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Merve Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.