Uzm. Psk. Dan.
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
d....b
Profesyonel bir uzmanla karşılaştığımızı terapiler neticesinde anlamış bulunuyoruz bir kaç seans sonrasında çok güzel neticeler aldık daha önce çözüm bulamadığımız problemleri birlikte aştık
m....b
Kendi degerimin farkina varmama yardimci oldu iletisim oldukca etkili ve basarili karsi tarafi rahatlatici bir dil ile diyolog kuruluyor ve terapi sirasinda sorunlar ile ileriki zamanlarda da nadil basa cikmam gerektigi hakkinda fazlasiyla yardimci oldu iyiki varsiniz .
f.....
Merve hanımla tanıştığım için gerçekten şanslıyım. Eşimle beraber terapiye gittik. Tedavi sürecinde gerçekten etkili yöntem ve telkinleriyle hem sorunlarımızı daha net fark etmemizi hem de kendimizi daha iyi tanımamızı sağladı. Bu sitedeki olumlu yorumlar sayesinde gitmeyi tercih ettik ve bizde olumlu bir değişikliği sağladık diyebilirim. Hangi konuda olursa olsun danışmanı olacağım bir terapistim var diyebilirim.
c.....
* Merve Hanım'ı ilk defa bu site vesilesiyle tanıdık ve tercih etmemizde paylaşılan olumlu görüşler etkili oldu. * Soğukkanlı, sakinleştirici, samimi ve yapıcı üslubu, alanına hakimiyeti ile birleşince mesafe alabildik. * Tavsiye ederiz.
t....ç
Evlilik terapisi için başvurduk. Çift olarak katılıyoruz. 5-6 seanstır gidiyoruz. Seanslar verimli ve olumlu geçiyor. Merve Hanım'dan memnunuz. Verdiği tavsiyeleri uyguladığımızda daha da iyi ilerliyor.
r....a
Merve hanım ile tanıştığımda çok zor bi süreçte bitik haldeydim. 5 seansta büyük gelişmeler kaydettiğimizi farkettim. Samimi içten tavırlarıyla rahat hissettirerek bana güven verdi.
i̇....
Merhabalar.kizimin öfkeli ve takıntılı olduğu durumlar vardı.ikimizde üstesinden gelemiyorduk bu yüzden destek almak istedik.yaklasik 3 aydır Merve hanımla görüşüyoruz kızıma o kadar iyi geldi ki.artik daha kontrollü ve büyürken yeni duyguları yaşadığı için nasıl yönlendirmesi gerektiğini daha iyi öğrendi.bu yüzden ergenlikte sizinle paylasamadigi şeyleri alanında uzman biriyle paylaştığinda hem daha öz güvenli hemde bakış açısı daha geniş olabiliyo.kisacasi biz kızımla çok memnunuz.surecimiz harika ilerliyo..
r....ö
Aile ici sorunlar ve bireysel terapi için katıldım çok memnunum.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
İlk başta cinsel terapi alarak tanıdık Merve hanımı. Bilmediğimiz o kadar eksiğimiz varmış ki artık cinsel hayatımız cok daha keyifli ve yaşamam gereken şeylerin bilincindeyim. Daha sonrasında hayatımla ilgili içinden çıkamadığım döngüler ve kişilerle yaşadığım sıkıntılardan kaynaklı terapi almaya karar verdim. İlk görüşmemizden beri oldukça ilgili anlayışlı hiçbir yargılama ifadesi olmadan ustaca sorduğu sorularla bambaşka yerlere gitmemi sağlıyor ve tek tek sıkıntılarımı çözüyoruz. Bundan dolayı çok mutluyum her seansı iple çekiyorum ve seanstan her çıktığımda içim huzurla doluyor. 30 yaşımın en güzel kararı oldu iyiki yolumuz kesişmiş
f.....
Merve hanimla bir arkadasim araciliyla tanıştık. Çift terapisi almaya başladık eşimle aramızdaki bazı durumları fark etmemize neden oldu. Surec bireysel ilerliyor verdiği odevlerle kendimi keşfetmeye ve farkındalık kazanmami sağladı. İyi ki yollarımız kesismis.
Merve Kübra Çıtışlı Turgut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Kübra Çıtışlı Turgut, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Merve Kübra Çıtışlı Turgut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Merve Kübra Çıtışlı Turgut adresi nerede?Merve Kübra Çıtışlı Turgut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir Koleji yanı, sarılar apt. Kat 1 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Kübra Çıtışlı Turgut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Kübra Çıtışlı Turgut uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Kübra Çıtışlı Turgut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Kübra Çıtışlı Turgut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Merve Kübra Çıtışlı Turgut hangi dilleri konuşuyor?Merve Kübra Çıtışlı Turgut ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Kübra Çıtışlı Turgut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Kübra Çıtışlı Turgut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Kübra Çıtışlı Turgut hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Merve Kübra Çıtışlı Turgut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kahramanmaraş Kaygı Bozuklukları
Kahramanmaraş Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kahramanmaraş Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kahramanmaraş Yeme Bozuklukları