1 Haziran 1990 tarihinde Bursa’da doğdum. 2004-2008 yılları arasında lise eğitimimi Bursa Anadolu Lisesi’nde tamamladım.
2008 yılında Ankara Üniveristesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde başladığım 5 yıllık lisans eğitimimi 2013 yılında dönem 2.ciliği alarak tamamladım.
2014 yılında Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı’nda Türkiye 3.cülüğü ile Ankara Üniveristesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak 4 yıllık uzmanlık eğitimime başladım. Uzmanlık eğitiminde "Yüz Maskesi, Maksiller Ekspansiyon İle Kombine Çenelik ve Altuğ Tip Mini Maksiller Protraktör Apareyinin Kraniyofasiyal Yapılar Üzerindeki Etkilerinin Üç Boyutlu Sonlu Elemanlar Analizi İle Karşılaştırmalı Olarak Değerlendirilmesi " konulu tez yazarak 2018 yılında tamamladım. Uzmanlık eğitimim boyunca pek çok eğitim, seminer ve kongrelere katıldım.
Ortodonti uzmanı sıfatı ile meslek hayatıma Bursa’da devam etmekteyim. Türk Ortodonti Derneği(TOD) aktif üyesiyim.
Erişkinlerde ortodontik tedavi, gülümseme odaklı ortodontik tedaviler, şeffaf plaklar ile ortodontik tedavi, fonksiyonel-ortopedik tedaviler ve erken dönem koruyucu ortodonti prosedürleri gibi özel konular ilgi alanımdır.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Ortodonti Randevusu

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Koruyucusu +10 daha fazla

Diş Bakımı

Diş Bakımında Lazer Tedavisi

Diş Beyazlatma

Ortodonti Randevusu

Konum: Özel Dentbalat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu

Merve Hanım, işini çok severek yapan ve alanında çok başarılı bir hekim. Tedavim boyunca başka bir şehirde yaşamama rağmen, tüm tedavi sürecimi olabilecek en iyi şekilde yönetti. Uzmanlığı ve ilgisi sayesinde her randevuda kendimi emin ellerde hissettim. Uzaktan takip süreci dahil, her detaya özen gösteren bir yaklaşımı var. Yaklaşık iki yıl süren ve şeffaf plak kullanarak sonuçlandırdığımız tedavimin sonunda beni çok mutlu eden bir gülümsemem oldu. Merve Hanım’ı içtenlikle tavsiye ederim.

Konum: başka bir yer Diğer

2019 yılında dişlerimdeki yamukluktan kaynaklı ortodonti tedavisi görmek istedim. Bu dönemde çevremin önerisiyle Merve hanıma muayene oldum çok güler yüzlü ve bir o kadar başarılı bir doktor. Yaklaşık 1.5 yıllık tel tedavisi gördüm ve kendisi o dönem boyunca sürekli benimle iletişimde oldu. Hastalarına karşı çok kibar ve işini özenle yapıyor. Tel tedavim bitti ve dişlerimin görünümden de çok memnunum kesinlikle öneririm harika bir doktor.

Konum: Özel Dentbalat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu

Kızımın diş diziliminde bozukluk ve çene geriliği sebebiyle sevgili hekimimiz Merve Kurt'u internet araştırmalarım vasıtasıyla buldum. Bu yüzden ben de başkalarına faydası olur diye özellikle yazmak istedim. Canım doktorumuz o kadar tatlı, cana yakın ki kızımın ve bizim tüm korkularımızı anında atlatmamızı sağladı. Durumu tek tek ayrıntılı açıkladı ve bizi ikna etti. İyi ki onu tercih etmişiz. Kızımın dişleri tedavinin sonuna yaklaşmamıza yani daha tamamlanmamasına rağmen inci gibi.

Konum: Özel Dentbalat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu

Merve hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. 2.5 yıl süren tel tedavimin sonunda çok güzel bir gülüşe sahip olmamı sağladı. Endişelerimi ve sorunlarımı her zaman profesyonellikle giderdi. Kendisinin çok bilgili ve işini çok severek yapıyor olması beni hep rahatlattı. Tedavim bitmesine rağmen hala kontrollerle süreci devam ettiriyor ve soru işaretlerimi gideriyor.

T
Konum: başka bir yer Diğer

Merhaba. Uzun yıllardır çapraşık olan dişlerim için tedavi yolu arıyordum. Merve Hanım'ın samimiyeti ve profesyonelliği bu kararı vermemdeki başlıca etkendir. Tedaviye başladığımda 30 yaşındaydım ve geç kaldığımı düşünüyordum, yanılmışım. İlk basta 27 plakla başlayan tedavi sürecinde önce dolgu ve temizlikler yapıldı ve süreç başladı. Toplamda 8 ay süren tedavi hemen geçti. Zaten plaklara öyle bir alışıyorsunuz ki sonrasında arıyorsunuz. Süreç 6 ayda bitmişti esasen, 2 ayda kusursuz görünümü yakalamak içindi. Gülmekten çekindiğim için sert ve somurtuk bir ifadem vardı önceleri. Şimdi çok farklı biri oldum. Kaybolan neşem yerine geldi. Merve Hanımı, bütün içtenliğimle tavsiye ederim.

T
Konum: Özel Dentbalat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu

Annemin bir arkadaşının tavsiyesi üzerine seçtim. Tedavinin ilk zamanında şuan ki son noktalarına kadar hep güler yüzlü ve profosyönelce davrandı. Benim tedavide en zorlandığım kısım büyük ağız yaraları oldu. Doktorum bunun için ortodontist mumlar verdi ve bu ağız yaralarının verdiği acıyı büyük ölçüde azalttı. Bu yaz tedavim tamamen bitecek ve yaklaşık 3.5 sene olacak. Tüm bu süreç boyunca, hem tedavi süreciyle ilgili verdiği açıklayıcı talimatlarla hemde mükemmel el becerisiyle kanama veya acı olmadan süreci yönetti. Dişlerime her baktığımda bu uzun sürecin meyvesinin ne kadar tatlı olduğunu görüyorum ve doktoruma tüm bu süreçteki profosyönelliği konusunda aynı zamanda taktir ediyorum.

K
Konum: Özel Dentbalat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu

İki yıl süren diş teli tedavi süreci boyunca süreç ile ilgili detaylı bilgi aktarımı işinin ehli kafanızda soru işareti bırakmayacak kadar bilgili kendisine bu süreç boyunca gösterdiği ilgiden dolayı çok memnunum.Klinik hijyen ve donanım konusunda birinci sınıf düzeyde.Çalışanları güler yüzlü ve ilgililer.Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.

Konum: Özel Dentbalat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi

Dişlerimde olan çarpışıklık için başvurdum Merve Hanıma. Kendisi samimiyeti, özeni ve bilgisiyle beni çok rahatlattı tedavime başladık. Tel tedavisi görüyorum. Sizin her sorununuzu önemseyen çok başarılı bir doktor. Her şey çok güzel gidiyor. İlgisi için minnettarız, iyi ki kesişmiş yollarımız.

Konum: Özel Dentbalat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu

Merve hanıma tanıdığım sayesinde geldim. Tel tedavisine başladık. Kesinlikle işinde harika, sabrı ilgisi ve titizliğiyle işinin ehli diyebilirim. Çok yoğun çalışma temposuna sahip olduğum için tedavilere katılamadığım zamanlar oldu yinede bu sürede harika sonuçlar yaratabildi. Her aşamayı tek tek anlatarak ve dinleyerek beni rahatlattı. İlgisinin yanı sıra güleryüzlülüğü, enerjisi, insana kendisini inanılmaz rahat hissettiriyor. herkese Merve hanımı sonuna kadar tavsiye ediyorum.

I
Konum: Özel Dentbalat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu

Tel tedavim için gitmiştim 2.5 yıl civarı oldu. İyi,güleryüzlü bir doktor. Başka bir doktor tavsiyesi üzerine ulaşmıştım kendisine.Dilerseniz siz de kendisine danışıp tedaviye başlayabilirsiniz.