Özel Altınpark Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Aydınlıkevler Mh. Şehit Ömer Halisdemir Blv. No:114 b, Altındağ, Ankara

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

1988 yılında Ankara'da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladım. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ni 2010 yılında tamamladım. Ankara Üniversitesi Çocuk Diş Hekimliği uzmanlık eğitimini 2016 yılında tamamladım. 2013 yılında Öğretim Görevlisi olarak başlayan akademik hayatıma 2018 yılında Doktor Öğretim Üyesi, 2023 yılında Doçent Doktor unvanlarımı alarak devam ettim. Çok sayıda uluslararası ve ulusal akademik çalışmam bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk annesiyim.

Konum: Özel Altınpark Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

İşinin uzmanı çok iyi bir hekim. Kızımın kanal tedavi dolgu ve çekim işlemleri için tek tercihimiz oldu. Merve ablası sayesinde korkumuz kalmadı ve artık dişlerimiz ona emanet. İyi ki tanımışız dediğimiz pedodonti uzmanımız.

T
Konum: Özel Altınpark Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Merve hanımla kızımızın diş cekimiyle yollarımız kesişti.1 senedir kizimizin dolgu ve kanal tedavisi gibi tum tedavileri kendisi tüm süreci anlatarak yaptı. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz işinin ehli bir hekim,kızımızın Merve ablası.Çocuklarinizi korkusuzca diş muayenesi yaptirabileceginiz profesyonel bir hekim olduğundan herkese tavsiye ediyorumiyi var.

Z
Konum: Özel Altınpark Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Hasta taleplerini ve önceliklerini üst seviyede dikkate alan ve tedaviyi buna göre planlayıp uygulayan Hekimimiz Özel olan çocuğuma 4 derin ve 3 normal dolgu olmak üzere  toplam 7 dolgusunu ve 1 süt dişi  çekimini anestezi alarak sorunsuz bir şekilde halletti
Çok ilgili ve hastaya karşı nazik davranışları için hem doktor hanımdan çok memnun kaldık.

Konum: Özel Altınpark Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

8 yaşındaki çocuğumun 4 tane dişinde derin çürük vardı ve tedavisi için uzman doktor arayışındaydık. Araştırmalarımız sonucunda Merve Hanım'ın uzmanlığı ve tecrübesine güvenerek kendisinde karar kıldık. Kendisi tedavinin başlangıcında hem bize gerekli açıklamaları yaparak bilgilendirdi hem de korkuları olan çocuğumla çok iyi anlaşarak tedavi sürecinin çocuğum açısından korkusuz ve sorunsuz geçmesini sağladı. Çocuğuma kanal tedavisi ve derin dolgu yapıldı. Tüm tedavi sürecinden çok memnun kaldık, çocuğumun ağrı şikayeti kalmadı. Merve Hanım çok güler yüzlü ve işini çok iyi yapıyor. İlerleyen zamanlarda da çocuğumun tedavisini kendisine yaptırmayı düşünüyoruz.

Konum: Özel Altınpark Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Kızımın ilk diş deneyimini Merve hocamla yaşadığı için hepimiz kendımızı şansli hissediyoruz.Güler yüzlü doktorumuz ,ne gerekiyorsa açıklayarak süreci harika yönetiyor .Kızımın ‘’Diğer diş çekimlerim için doktoruma gitmek istiyorum’’demesi aslında hocamı anlatıyor .Gönül rahatlığıyla tercih edebılecegınız bir doktor .Yolu izi açık olsun,başarıları daim olsun …

Z
Konum: Özel Altınpark Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

7 Yaşındaki Oğlumun iki süt dişi çekimini yaptı değerli hocamız Cat kapı gittik kliniğe randevusuz. Hemen aldılar .. İşlemleri kısa kısa açıklayarak oğlumun güvenini kazandı , oğlum çok rahat bir şekilde iki dışını çektirdi... Çocukla iletişimi çok iyiydi biz çok mutlu ayrıldık. Benim diş hekimi korkum böyle değerli doktorlar sayesinde oğlumda olmayacak... Eksik olmayın hocam

Çok tatlı,güleryüzlü ve canayakın bir doktor .Tedavilerinden çok memnun kaldık,bundan sonra çocuğumun kontrollerini sürekli Merve Hanıma yaptırmayı düşünüyorum