Dr. Dt.
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Beyazevler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:24, Çukurova
Adana Fatma Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi
me...g
Sinire yakın gömülü dişim vardı ve ağrı yapıyordu Merve hanıma gittim tesadüfen ümidim yoktu fakat Merve hanım dişimi çekti işlemden sonra ne yapmam gerekiyor hepsini ayrıntıli bir şekilde anlattı ilaçlarımi yazdı tedavinimin üzerinden 1 ay geçti çok memnunum asistanı ve kendisinden Allah razı olsun
Elinin hafifliği , güler yüzü , işini severek yapan bir doktor . Benim dişim gibi sorunlu bir dişi hiç hissettirmeden çekti. Merve Nur hocam
y...i
Merve hocam çok ilgiliydi çok güzel ilgilendi ağrısız bir çekim oldu asistan abi ile tedavimi yaptılar çok güzel bir ekip çalışması oldu tavsiye ediyorum
k...
Çene eklemimde çok ağrı vardi Merve hanıma başvurdum yaptığı tedavi ile ağrılarından kurtuldum eline emeğine sağlık asistanı ve kendisi çok ilgiliydi
em...
es...
İlk kez diş hastanesine gittim ve çok iyi bir hekimden randevu alabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Diş konusunda ilk tecrübem olduğu için aşırı stres yapmıştım ve anestezi uygulamasından sonra baş dönmesi, göz kararması ve mide bulantısı yaşadım. Ama iletişimi o kadar güzel ki yaşadığım stresi ve gerginliği alarak beni sakinleştirebildi. Aynı zamanda dişimin neden çekilmesi gerektiğini, çekilmez ise eğer neler olacağını detaylıca açıklayarak kafamda soru işareti bırakmadı. Ortam olarak da hem çok sterildi hem de çok özenli şekilde diş çekimini gerçekleştirdi. Merve hanım bu sayede bendeki dişçi korkusunu da almış oldu.
b....k
Mervan hanım alanında gerçekten tam bir uzman.Daha önceki 20 liğim icin gittigim doktorlar sinire çok yakın denilip çok çekme taraftarı olmamıştı. Merve hocam ben yaparım dedi oturduk konuştuk.Cok ilgili ve kibardı.10 dk gibi kısa bir sürede dişimi çekti.Eline ,yüreğine sağlık
Birçok diş hekimi ile tanıştım ama tanıdığım en naif, en tatlı ve en kendini geliştirmiş diş hekimiydi. Hasta ile birebir ilgilenmesi, işlemleri detaylı açıklaması, sıcak sohbeti ile kendisine hayran kaldım. İki yıl ortodontik tedavı gördüm çene darlığım vardı ve gömülü olan 4 tane 20’lik dişimi ameliyat ile dişlerimi çekti.Önce sağ alt üst yirmiliklerimi 1 ay sonra da sol alt üst yirmiliklerimi çekti. Çekim işlemleri bitikten sonra kontrole de çağırdı. İşlemleri minik hareketlerle ve en az acıyacak şekilde uygulama yapıyor. İki tane gömülü yirmilik diş çekimi 15 20 dakika sürüyor, eli o kadar hızlı ki işlemin bittiğini bile anlamadım. Sıra da çok fazla beklemedim maksimum 10 15 dakika bekledim.Kendisine hayran kaldım ve çok sevdim. Hekimlik hayatında başarılar diliyorum.
h....y
Gördüğüm en tatlı diş hekimi o kadar tatlı ve naif ki süreçte ılımlı olması hastayı rahatlatması adına çok iyi oluyo ilgili bi cerrah.2kere gömülü 20lik diş ameliyatı oldum en son gittiğimde anestezi ve stresten sanırsam kötü oldum Merve hocam sağ olsun elinden geleni yaptı, doktorum değilde ablam gibi hissettim.Kendisinin hayatında da çiçekler açsın hep.Her şey için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim
b....g
SON derece modern bir sağlık kuruluşunda hastalara pozitif yaklaşım gösteren Merve Hanım aylardır sıkıntı çektiğim problemli 20'lik dişimi 10 dakikada çekti. Güleryüzlü yaklaşımı ile İlgi ve alakası na teşekkür ediyorum
Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu.
Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar adresi nerede?Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beyazevler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:24 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar hangi dilleri konuşuyor?Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Merve Nur Kadıoğlu Eryaşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.