Psk.
Merve Nurgül Durukan Muayenehanesi Bayraklı İzmir
ALDIĞI EĞİTİMLER;
Check-up Yapılandırılmış Dikkat Programı
Kurum: Çözüm Disleksi
CAS (Cognitive Assessment System)
Kurum: İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi
Kurum: Lena Psikoloji (Reyhana Seedat)
Filial Terapi-Çocuk-Ebeveyn ilişkisi Eğitimi
Kurum: Lena Psikoloji (Reyhana Seedat)
Pep-r (Psiko-Eğitimsel Profil Analizi)
Kurum: Çağdaş Işık Özel Eğitim Merkezi / Eğitimci: Alev Girli
Kurum: Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi
Nöropsikolojik test eğitimi sertfikası
Kurum: Psikofizyoloji ve Nöropsikoloji Derneği
Konu: Özgül Öğrenme Güçlüğü: Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi
Nöropsikolojik test (BİLNOT Bataryası) Eğitimi Sertifikası (8 adet)
Kurum: Psikofizyoloji ve Nöropsikoloji Derneği
İşitsel Sözel Öğrenme Testi: AVLT,
Sayı Dizisi Öğrenme Testi : SDÖT,
Stroop Testi TBAG Formu.
em...r
Eşimden ayrıldım ve çocuklarım bu durumu kabullenemediler, bu durum onları olumsuz etkiledi. Uzun bir araştırma sonucu burayı buldum. Bu zorlu süreçte Merve Nurgül hanım bize çok iyi geldi, yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim. Artık çocuklarımla daha mutluyum ve bize çok iyi geldiniz.
da...
Anksiyete bozukluğum vardı ve tavsiye üzerine geldim. Çok memnun kaldım psikogum Merve Nurgül Durukan hanımdan. Uzun zamandır yaşadığım sorunların üstesinden gelmeme çok yardımcı oldu psikoloğuma çok teşekkür ederim.
ib...o
Uzun süredir uğraştığım ama özellikle pandemi döneminde doruk noktasına ulaşan anksiyetem yüzünden çok sıkıntılarımın vardı. Psikoloğum gerek ilgisi, gerek profesyonelliğiyle iyi ki dedirtti. 2 haftada Bike oldukça gelişme hissediyorum kendimde. Teşekkürler Merve Nurgül Durukan
bu...
Hayatımın son bir kaç ayı kabus gibi geçiyordu. Her şey kötü herşey olumsuz. Artık yaşamaktan vazgeçtiğim bi anda bi arkadaşım elimden tuttu psikolağa getirdi. Merve Nurgül Durukan sayesinde hayata ikinci defa gelmiş gibiyim yeniden doğdum resmen. Tavsiye ederim .
s....k
Sorunlarımı paylaşabildiğim güvenli ve huzurlu bir ortam sağlayabilen mükemmel psikolog. Uzun süredir olan depresyon sıkıntıma Merve Nurgül hanım sayesinde veda ediyorum. Kesinlikle bana üst düzey yardım ve destekleri oldu. Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum .
fa...h
5 yildir depresyon sebebi ile bu zamana kadar çok psikologla görüşmelerim oldu ama Merve Nurgül Durukan kadar çözüm odaklı çalışan görmedim. Emeklerinizden dolayı çok teşekkürler. Hergün daha iyi oluyorum.
fu...a
Kızım üniversite sınavına hazırlanıyordu ve sınav stresinden başarısız oluyordu. Ebeveynleri olarak elimizden gelen herşeyi yaptık ama başarısız oldu. Bi uzmandan yardım almamız gerektiğini düşündük ve burayı netten bulduk sorunlarımz kısa sürede çözüldü ve artık kendine güveni var ve daha verimli çalışıp deneme sınavlarında oldukça güzel notlar alıyor. Merve Nurgül hanıma çok teşekkür ederim
g....v
Pandemiden dolayı çok bunalmıştım odamdan çıkmıyor sürekli ağlıyordum psikolojik destek almaya ihtiyacım olduğunu biliyordum ama gitmek istemiyordum ailemin ısrarı üzerine bu kliniğe geldim çok şükür bunalımdan kurtuldum kendimi çok iyi hissediyorum.
Sayın psikoloğum Merve Nurgül Durukan hanıma çok teşekkür ediyorum.
da...
Mükemmel psikolog, Merve hanımın disiplinli ve özverili çalışmalarıyla çok yol kat ettik beraber. 6 yıllık depresyon sebebiyle hayatım kabusa dönmüştü , Merve Nurgül Durukan Bilgilerini, tecrübelerini ve kıymetli vakitlerini hiç esirgemeden her zaman destek oldu. Artık daha iyiyim ve iyi ki varsınız.
en...l
Panik atak krizleriyle çok yıpranmış bir ruh hali ile ve tavsiye üzerine buraya geldim. Burada tedaviye başladıktan kısa süre sonra panik atak krizlerim azaldı ve daha kaliteli bir hayat yaşamaya başladım. Herşey için çok teşekkür ederim.
Merve Nurgül Durukan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Nurgül Durukan, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Merve Nurgül Durukan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
Merve Nurgül Durukan adresi nerede?Merve Nurgül Durukan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Mahallesi Önder Caddesi No:101/5 Gaziemir
- Mimar Sinan, Ziya Gökalp Bulvarı,k.2 d.2 no.40 İzmir
- Yalı mahallesi 671. Sokak kat: 1 Daire: 2 no.12 İzmir
- Bostanlı mahallesi 1794 sok kat:8 daire:5 no.15 İzmir
- Mansuroğlu mahallesi kat:3 daire:5 286 Sokak No:20 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Nurgül Durukan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Nurgül Durukan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Nurgül Durukan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Nurgül Durukan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Merve Nurgül Durukan hangi dilleri konuşuyor?Merve Nurgül Durukan ile İngilizce, Rumca dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Nurgül Durukan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Nurgül Durukan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Nurgül Durukan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Nurgül Durukan hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Merve Nurgül Durukan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Nurgül Durukan hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Nurgül Durukan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziemir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Gaziemir Aile İçi İletişim Sorunları
Gaziemir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Gaziemir Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Gaziemir Obsesif-Kompulsif Bozukluk