Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
ö.....
Merve hanımla benim için çözülmesi çok zor travmalarımın üstesinden gelmeyi ve bu durumu sağlıklı bir şekilde çözme ulaşacağıma inanıyorum terapi sürecim hala devam ediyor. Ben çok memnunum sizlere de öneririm.
Oyun terapisi icin gitmistik kizim cok severek gidiyor ve faydasini görüyoruz ilgili isini iyi yapan bir danışman
z.....
3 yaşındaki oğlum aile içi geçimsizliğümizden dolayı çok şeye şahit olmuştu ,bu yüzden davranışları çok hırçınlaşmıştı..Merve hanımın güzel sağlıklı iletişimiyle olumla çok güzel bağ kurdular .Biz çok memnun kaldık ,tavsiye ederim
Merve Öksüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Öksüz, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Merve Öksüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Randevu.
Merve Öksüz adresi nerede?Merve Öksüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Öksüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Öksüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Öksüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Öksüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Öksüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Öksüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Merve Öksüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kahramanmaraş Kaygı Bozuklukları
Kahramanmaraş Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kahramanmaraş Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kahramanmaraş Yeme Bozuklukları