Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Doğum Koçluğu
Doğum Terapisi
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Eğitim Danışmanlığı
Frankfurter Dikkat Testi
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Global Değerlendirme Ölçeği (GAS)
Good Enough Zeka Testi
Grup Terapisi
Hamilton Anksiyete Ölçeği (HARS)
Hamilton Depresyon Değerlendirme Ölçeği (HDRS)
Hipnoz
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Liebowitz Sosyal Fobi Ölçeği Testi
Louisa Düss Psikanalitik Öykü Testi
Maternal Bağlanma Ölçeği Testi
Maudsley Obsesif Kompulsif Testi (Takıntı)
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nefes Terapisi
Pass Bilişsel Müdahale Programı
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuklar İçin Sosyal Anksiyete Ölçeği
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Uzun araştırmalar sonucu ulaştım. Terapi odasına girdiğimde hiç yargılanmayacağımı, ilgi ile dinlenilen bir ortamda olduğumu bilmek beni son derece rahatlattı. Her şeyi anlatabileceğimi her şeyi paylaşabileceğimi gördüm. En gizli duygularımı en içteki düşüncelerimi kendisine rahatlıkla anlatabildim. Terapilerde kendimi çok rahat hissettim hiç rol yapma gereği duymadan olduğum gibi davranabilmek beni değiştirdi. Kendisini çok içten bir şekilde tavsiye edebilirim. İyi ki tanıştık.
Merve hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Sevgilimle aramız çok iyi olmasına rağmen ayrılacağımıza dair korkularımın fazlalığı sebebiyle başvurdum kendisine. Kendimi çok sıcak bir ortamda hissettim ilk baştan ve bu kendisine güvenmemi sağladı. Başka kaygılarımla da seanslar boyunca yüzleştim. Aslında tahmin etmediğim durumların da bu sorunum üzerindeki etkisini fark ettirdi ve farklı açılardan bakabildim bu sorunuma. Hayatımdaki tek sorun bu durum zannediyordum ama başka durumlarla oldukça etkiliymiş bunu anladım. Seanslarımız devam ediyor. Memnun kaldığım bir süreçte sorunlarıma yanıtlar bulmaya devam etmeyi umuyorum.
Kendisine internet aracılığı ile ulaştık. Dikkat dağınıklığı sebebiyle başvurdum. Bizi dinlemiyor dikkatini derslerine veremiyor ve düzenli bir hayat sürdüremiyordu. Görüşmeler sayesinde kızım sorumluluklarını yerine getiren bizimle daha iyi iletişim kurabilen biri hale geldi. Aynı zamanda bizimde süreç içindeki sorumluluklarımızı doğru bildiğimiz yanlışları anlattı. Kendisine çok teşekkür ederim ve önerebilirim
Konyada uzman arayışındaydım ve sonucunda ulaştım. Çok kötü günler yaşıyordum böyle bir zamanda çok umudum olmayarak başvurduğum terapilerden çok mutlu ayrıldım. Önerebileceğim ve yetkin olduğunu düşündüğüm bir uzman.
Şehir değiştirme sonucu geldiğimiz Konyada kızımın okuluna ve dolaylı olarak da çevresine uyum sorunları oldu. Biz de bir uzman arayışına başladık. Kızımıza ve bize ayrı ayrı seanslarda sorun hakkında bilgiler verdi. Bu durumda kendi yapmamız gerekenleri anlattı ancak daha çok kızımla görüşmeleri oldu ve kızımın açılmasında çevreye uyumunun artmasında birçok pozitif değişiklik fark ettik. Ayrıca seanslara gitmeyi kendisinin istemesi çok memnun kalması merve hanıma güvenimizi arttırdı. Devam eden bu süreçte kendisine teşekkür ediyorum ve tavsiye ediyorum .
ş.....
Konyada destek arayışı ile ulaştım kendisine. İçimde son zamanlarda hep bir huzursuzluk taşıyordum. Ne yaparsam rahatlayamıyordum. Bunun sebeplerine inmek ve aslında bambaşka bir açıdan bakmamamı sağlama oldu Merve Hanımın yaptığı. Aslında tahmin etmediğim şeylerin bu durumu etkileyebileceğini gösterdi. Önerebileceğim bir danışman.
Merve hanımı destek arayışındaki insanlara öneriyorum. İşinde çok başarılı birisi. Ben tükenmişlik hisleri yaşayan birisi olarak sürekli kendimi gergin hissederek terapist arayışına başladım ve Merve Hanım’la tanıştım. Kendi kişiliğim ve duygularımla beni tanıştırdı. Hiç temas etmediğim yönlerime dokunmamı sağladı. İyi ki tanımışım kendisini. Konyada uzun bir araştırma sonucunda karar kılarak gitmiştim. Tavsiye ederim
Sosyal ortamlara adapte olma konusunda zorluk çeken biriyim. Çoğu yerde kendimi ifade etmekte güçlük çekiyordum. Merve Hanımla bu durum üzerinde çalıştık. Kendime olan güvenimin tesisinde birlikte çok mesafe kat ettik. Kendime değer vermem gerektiğini anladım. Tavsiye üzerine ulaşmıştım ben de tavsiye ediyorum.
a...
Merve Hanım'a Konya'da uzman arayışım ile ulaştım. Onunla tanıştığımda oldukça kaygılıydım. Kaygı sorunum vardı, en ufak şey dahi beni tedirgin etmeye yetiyordu. Zaman içinde seanslar sayesinde farklı tekniklerle davranış şeklim değişti. Kaygı düzeyimde gözle görülür bir azalma oldu. Kendisi ile yolum kesiştiği için çok mutluyum ve arkadaşlarıma benim de tavsiye edebileceğim bir danışman. Tüm desteği için tekrar teşekkür ederim.
f.....
İnternet üzerinden ulaştığım Merve hanımla tanıştıktan sonra öğrendiğim teknikler ve yöntemlerle terapi sonrasında kendi halime de sorunlarımı çözebiliyorum. Profesyonelliği işine olan saygısı ve düzeni takdire şayan. Tavsiye ederim.
Merve Öz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Öz, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Merve Öz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Ağaç Testi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Rehberliği, Aile Terapisi, Kinetik Aile Çizim Testi, Aile Çiz Testi.
Merve Öz adresi nerede?Merve Öz adresini belirtmedi. Merve Öz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Merve Öz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Öz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Öz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Öz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Öz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Merve Öz hangi dilleri konuşuyor?Merve Öz ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Öz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Öz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Öz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Öz hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Merve Öz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.