İstanbul.Maslak, İstanbul
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Yas Terapisi
Ön Görüşme
d.....
Merve hocaya sınavlarda çok strese girmem, terlemelerim ve kalbimin hızlı atışı yüzünden başvurmuştum. Sınavı her düşündüğümde kendimi çok çaresiz hissediyordum. Merve hoca beni o kadar iyi anladı ki, her hafta seansımızın gelmesini iple çekiyorum. Seanslarımız yüzyüze başlamıştı ama benim dershanem yüzünden artık online olarak devam ediyoruz. İyi ki Merve hocayı bulmuşum ve ondan randevu almışım çok mutluyum.
e....e
Online görüşmelerden memnun kaldım teşekkür ederim. Yapılan görüşme çok faydalı oldu ilgi için teşekkür ederim
ya...
Her şey için öncelikle Merve Hanıma çok teşekkür ederim. İlişkimde ve hayatımda bana bambaşka yolların da mümkün olduğunu beni yargılamadan gerçekten anlayarak bana farkettirdigi için. Herkese tavsiye ediyorum.
Merve hanımla tanışmadan önce üniversite arkadaşlıklarına yönelik çok ciddi sorunlar yaşıyordum, doğru arkadaş seçemiyor arkadaşlık ilişkilerimde hep çok fedakar davranıyordum. Merve hanımla seansları başladık, güzel enerjisi ve empati kuran tarzı baba çok iyi geldi. Her hafta Merve hanımla olan seansimizi iple çekiyorum.
c.....
Merve hocayı internetten buldum. Kendim için üniversite sınavına hazırlık döneminde bir psikolog arıyordum. Sınava hazırlık ders programı oluşturmak, motivasyon sağlamak, ailemle yaşadığım sorunlarla başa çıkmak gibi sorunlarım vardı. Merve hoca hem samimi kişiliği hem de çözümcül cümleleri ile bana bambaşka bir pencere sundu. Online seanslar yapabilmemiz ders tempomu bozmadan çalışmama fırsat tanıdı. İstediğim mesleğe eriştiğimde bile merve hocayla seanslara devam etmek istiyorum.
e....v
Merve Hoca ile sınav dönemi öncesi çalışmaya karar verdik. Yoğun bir kaygı ve stres ile başaçıkımaya çalışıyordum. Ailem sayesinde Merve Hoca ile seanslara başladık. Sınava az kala tanışma imkanımız olsa da çok verim aldım. Eğer çalışmasaydık nasıl olurdu düşünemiyorum. Emekleri için çok teşekkür ederim.
Merve Hanıma ilişki problemlerim sebebiyle başvurdum. Eski eşimle boşanma aşamasındayken kendimi özgüvensiz hissediyordum ve bu süreçle başa çıkmada zorlanıyordum. seanslarımız ilerledikçe daha doğru ve yerinde kararlar alabildiğimi farkettim. İyiki yollarımız keşişmiş.
öz...l
Özgüven eksikliğim ve ilişkilerde güven problemlerim olduğu için danışmanlık aldım, sürecimdeki faydalarından memnunum
ha...a
Merve hocaya sınavlarda çok stres yaptığım için gittik. Merve hocayı çok sevdim, beni çok iyi anladığından eminim. Onunla rahatça iletişim kurabiliyorum. Merve hoca ile tanıştığım için çok mutluyum. Sayesinde sınavlarda kaygımı yönetmeyi öğrendim.
f....b
Kaygı bozukluğu için başladığımız seansların sonucunda kendimi çok daha anlamış ve anlaşılmış hissediyorum. Merve Hanım’ın ilk seanstan itibaren yüksek enerjisinin iyileşme sürecimde büyük rol oynadığına inanıyorum. Ne kadar teşekkür etsem az.
Merve Özal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Özal, Psikoloji. Size Merve Özal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bireysel Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Merve Özal adresi nerede?Merve Özal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Koru Mahallesi 2622.sokak Atakent Sitesi No:90 Çayyolu Ankara
- İstanbul.Maslak İstanbul
- İstanbul.Maslak İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Özal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Özal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Özal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Özal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Özal hangi dilleri konuşuyor?Merve Özal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Özal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Özal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Özal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Özal hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Merve Özal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Özal hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Özal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar