Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Beier Cümle Tamamlama Testi
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Merve PEHLİVAN
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk ve Ergen Terapisi
Merve PEHLİVAN
Merve Hanım ile otizmli çocuğum için görüştük. Çocuğuma tanı koyulduktan sonra iyi bir uzman arayışına girdim, bunun sonucunda Merve Hanım ile tanıştık. Çocuğum oyun kurmuyor, iletişime geçmiyordu. Kendisi bize süreci tüm şeffaflığı ile anlattı, çocuğumuzda da çok güzel ilerlemeler gördük. Enerjisi, güleryüzü ve bilgisiyle iyi ki yollarımız kesişmiş.
z.....
Kızımın sebepsiz ağlamaları vardı Merve hanımın desteğiyle bu süreci kolay ve sıkıntısız anlattık daha sağlıklı iletişime geçiş yaptık
k....d
Kızım anaokuluna çok severek gidiyordu taa ki pandemi olana kadar. Salgın var diye yollamadık ama kızımız da evde çok sıkıldı. Akranlarından geri kalmasın diye herseyi yapıyoruz allaha şükürler olsun kızımın her şeyi iyi ama yinede danışmanlıkta almak istedik. Bu noktada Merve Hanımla tanıştık. Işine olan ilgisi heyecanı herseyine yansıyor. Biz çok memnun kaldık. 6 ay sonra görüşmek için tekrar bekliyoruz allah razı olsun.
Merve Pehlivan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Pehlivan, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Merve Pehlivan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Denver Gelişim Tarama Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Randevu, Frostig Görsel Algı Testi, Burdon Dikkat Testi.
Merve Pehlivan adresi nerede?Merve Pehlivan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayaşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Pehlivan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Pehlivan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Pehlivan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Pehlivan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Pehlivan hangi dilleri konuşuyor?Merve Pehlivan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Pehlivan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Pehlivan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Pehlivan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Pehlivan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Merve Pehlivan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Pehlivan hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Pehlivan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.