Kişiye Özel Diyetler
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Dyt. Merve Şahin
Daha önce bir çok diyetisyenden yardım aldım hem kilo verme ve hem de hastalığımın atak dönemlerinde fakat başarılı sonuçlanmadı ve kendime inancım çok zayıflamıştı. Daha sonra Merve hanımla yollarımız kesişti ve sayesinde 15 kg kilo kaybının yanında değerlerim normal düzeyde seyrediyor, ayrıca sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandım.
f....p
Canım diyetisyenim güleryüzlü Merve hanımla online diyet programına başladık çok iyi sonuçlar aldım aç kalmadan sağlıklı beslenerek kalıcı kilolar verdim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Hasta
Merve hanımla kısa zamanda çok yol aldık. Kendisi çok ilgili ve diyet sürecindeki yaklaşımı sayesinde hem sağlıklı beslenme alışkanlığı edindirdi hem de sağlıklı kilo verdim. İdeal kiloma ulaştım ve korumaya devam ediyorum.
Merve Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Şahin, Diyetisyen. Size Merve Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme.
Merve Şahin adresi nerede?Merve Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Malatya Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Merve Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.