n....m
Merve Hanım sayesinde hayatımda ilk defa benlik kavramım olduğunu, sağlıksız kişi ve ilişkilere hayır diyebilmeyi, kendim olabilmeyi öğrendim. Seanslara başladığımızdan beri yeniden doğdumu hissediyorum. Merve Hanım olmasa yürümeyi öğrenemezdim :)
al...k
Merve Hanımın danışan ile iletişimi oldukça kuvvetli, süreç yönetimi ve analizleriyle terapiden oldukça fazla fayda gördüğümü söylemek isterim. Anksiyete bozukluğu için Merve Hanım'a başvurdum. Tedavi sürecinde kullanılan yöntemlere ilişkin detaylı olarak bilgilendirildim. Merve hanımla geçirdiğimiz terapi süreçleri davranışsal adımları atmak konusunda oldukça faydalı oldu. Merve hanımla gönül rahatlığıyla terapi sürecini başlatıp, keyifle sürdürebilirsiniz.
k.....
Merve Hanımla terapi sürecinde çok kaliteli bir hizmet aldığımı düşünüyorum. Kendimi anlamam ve daha iyi tanımam için birçok farkındalık kazandım. Profesyonel ve özenli yaklaşımı sayesinde zor dönemlerimde yanlış kararlar almamamı ve bu zamanları daha kolay atlatmamı sağladı.
c....a
Merve Hanım'ı anksiyete atağından kendime zarar verebilecek bir seviyedeyken bulmuştum. Çok ayrıntılı bir telefon görüşmesi yaptım. İçerideki bir eşyanın değişmesinden tutun geçmiş deneyimleriyle ilgili birçok soruyu barındırıyordu bu görüşme. Bunun üzerine belli bir güven oluştu ve ofise gittim. Ofisin iki katlı olması çok iyi oluyor. Çünkü ne ben aşağıya inen danışanı görmek istiyorum ne de onların beni görmesini istiyorum. Merve Hanım hiçbir danışanını tam olarak yolculamadan diğer danışanına seslenmiyor. İçerisi tertemiz ve terapistinizden başka kimseyle konuşmak zorunda değilsiniz. Merve Hanım'la olan seansımda doğal olarak neden orada olduğum sorusu kibarca soruluyor ve niyetler/amaçlar çok iyi bir şekilde belirtiliyor. Ben de kendi rahatsızlıklarımı ifade ettikten sonra benim, saati göremeyeceğim bir şekilde oturdu. Hiçbir şekilde saate bakmıyordu ve sizinle göz teması kurmaya dinlemeye not almaya -rahatsız edici şekilde değil-dikkat ediyordu. İyileştim.
aç...
Merhabalar uzun zamandır terapi sürecini birlikte yürütmekteyiz. Süreç içerisinde çok desteğini gördüm. Kriz anlarında kolaylıkla ulaşabilirsiniz ayrıca güler yüzlü ve enerjisi çok güzel
z.....
Merve hanımla yaklaşık 10 aydır görüşüyorum ve o günden bugüne birçok faydasını gördüm. Seanslardaki rahatlık, samimiyet ve sağladığı güvenli alan iyleşmeme çok yardımcı oldu. Merve hanımla daha uzun yıllar görüşeceğimden eminim.
Yarattığı farkındalık ile değişen bakış açım, hayatı çok daha güzel, çok daha yaşanabilir kılıyor.
Teşekkürler.
Merve Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Şahin, Psikoloji. Size Merve Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Merve Şahin adresi nerede?Merve Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cinnah Caddesi, Gelibolu Sokak, No:3/16 Kavaklıdere Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Şahin hangi dilleri konuşuyor?Merve Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Merve Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar