Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Cinnah Caddesi, Gelibolu Sokak, No:3/16 Kavaklıdere, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Psikolog Merve Şahin

Psikolog Merve Şahin Ankara Üniversitesi Psikoloji bölümünden yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. Lisans bitirme tezini Anksiyete Bozuklukları ve Stresle Başa Çıkma Becerileri üzerine yazmıştır. Lisans eğitiminin devamında Ankara Üniversitesi Disiplinlerarası Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans programına kabul almıştır. Romantik İlişkiler ve Evlilik Uyumu üzerine projesini yazarak bölüm birincisi olarak yüksek lisans programından mezun olmuştur. Psikolog Merve Şahin Orta Doğu Teknik Üniversitesi başta olmak üzere pek çok kurumda staj süresini tamamlamıştır. Test ve terapi eğitimlerini tamamlayan psikoloğumuz; uzun süredir yurt dışındaki danışanlarına online, yurt içindeki danışanları ile de online ve yüz yüze terapi desteği sağlamaktadır. Halihazırda kurucusu olduğu Siya Psikoloji bünyesinde Yetişkin Psikoterapi, Çift Terapisi ve Aile Danışmanlığı alanlarında online ve yüz yüze olarak hizmet vermektedir.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Merve Hanım sayesinde hayatımda ilk defa benlik kavramım olduğunu, sağlıksız kişi ve ilişkilere hayır diyebilmeyi, kendim olabilmeyi öğrendim. Seanslara başladığımızdan beri yeniden doğdumu hissediyorum. Merve Hanım olmasa yürümeyi öğrenemezdim :)

Konum: Psikolog Merve Şahin Psikoloji Randevusu

Merve Hanımın danışan ile iletişimi oldukça kuvvetli, süreç yönetimi ve analizleriyle terapiden oldukça fazla fayda gördüğümü söylemek isterim. Anksiyete bozukluğu için Merve Hanım'a başvurdum. Tedavi sürecinde kullanılan yöntemlere ilişkin detaylı olarak bilgilendirildim. Merve hanımla geçirdiğimiz terapi süreçleri davranışsal adımları atmak konusunda oldukça faydalı oldu. Merve hanımla gönül rahatlığıyla terapi sürecini başlatıp, keyifle sürdürebilirsiniz.

K
Konum: Psikolog Merve Şahin Bilişsel Davranışçı Terapi

Merve Hanımla terapi sürecinde çok kaliteli bir hizmet aldığımı düşünüyorum. Kendimi anlamam ve daha iyi tanımam için birçok farkındalık kazandım. Profesyonel ve özenli yaklaşımı sayesinde zor dönemlerimde yanlış kararlar almamamı ve bu zamanları daha kolay atlatmamı sağladı.

Psk. Merve Şahin

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ediyorum.

C
Konum: Psikolog Merve Şahin Yetişkin Terapisi

Merve Hanım'ı anksiyete atağından kendime zarar verebilecek bir seviyedeyken bulmuştum. Çok ayrıntılı bir telefon görüşmesi yaptım. İçerideki bir eşyanın değişmesinden tutun geçmiş deneyimleriyle ilgili birçok soruyu barındırıyordu bu görüşme. Bunun üzerine belli bir güven oluştu ve ofise gittim. Ofisin iki katlı olması çok iyi oluyor. Çünkü ne ben aşağıya inen danışanı görmek istiyorum ne de onların beni görmesini istiyorum. Merve Hanım hiçbir danışanını tam olarak yolculamadan diğer danışanına seslenmiyor. İçerisi tertemiz ve terapistinizden başka kimseyle konuşmak zorunda değilsiniz. Merve Hanım'la olan seansımda doğal olarak neden orada olduğum sorusu kibarca soruluyor ve niyetler/amaçlar çok iyi bir şekilde belirtiliyor. Ben de kendi rahatsızlıklarımı ifade ettikten sonra benim, saati göremeyeceğim bir şekilde oturdu. Hiçbir şekilde saate bakmıyordu ve sizinle göz teması kurmaya dinlemeye not almaya -rahatsız edici şekilde değil-dikkat ediyordu. İyileştim.

Psk. Merve Şahin

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Merhabalar uzun zamandır terapi sürecini birlikte yürütmekteyiz. Süreç içerisinde çok desteğini gördüm. Kriz anlarında kolaylıkla ulaşabilirsiniz ayrıca güler yüzlü ve enerjisi çok güzel

Psk. Merve Şahin

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum.

Z
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Merve hanımla yaklaşık 10 aydır görüşüyorum ve o günden bugüne birçok faydasını gördüm. Seanslardaki rahatlık, samimiyet ve sağladığı güvenli alan iyleşmeme çok yardımcı oldu. Merve hanımla daha uzun yıllar görüşeceğimden eminim.
Yarattığı farkındalık ile değişen bakış açım, hayatı çok daha güzel, çok daha yaşanabilir kılıyor.
Teşekkürler.

Psk. Merve Şahin

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum.