Uzm.Dt. Merve Salmanlı Hastalarına Çocuk Diş Hekimi olarak Ankara’da Hizmet vermektedir. Aldığı eğitim ve katıldığı birçok seminer ile mesleğini severek sürdürmektedir. Özellikle ; Çocuk iletişimi konusunda ikna edici olup, süt dişlerindeki dolgu, kanal tedavisi , diş çekimi, travma, diş enfeksiyonları, yer tutucu, sedasyon altında diş tedavileri ilgi alanlarıdır.

Bağlıca mah. Bağlıca bulvarı No:60/F, Etimesgut, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Ağız Bakımı Eğitimi +28 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Dental Anestezi

Diş Beyazlatma

Diş Hekimi Randevusu

Röportaj

Konum: Dentists Group Nar Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Diş Dolgusu

Kızımın diş problemi sebebiyle kendisine ulaştık. Çok sıcakkanlı ve tatlı bir doktor kızım da ben de kendisini çok sevdik. Kızımın çürük olan süt dişlerine dolgu yaptı yeni çıkan kalıcı dişlerine koruyucu uygulama yapmak için yeni randevu oluşturduk. Kendisine bizi bilgilendirdiği için ve ilgisi için minnettarız.

Konum: Dentists Group Nar Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Sedasyon

Merve hanıma arkadaşımız aracılığıyla ulaştık. Oğlumuza yaklaşımı ve deneyimi ile bizde güven uyandırdı ve sedasyon işlemini baştan sona yönetti. Bundan sonraki süreçte de düzenli kontroller ile oğlumuzun diş sağlığı ona emanet.

R
Konum: Dentists Group Nar Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Çocuk Diş Tedavisi

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine, 28 aylık kızımın ön 4 dişindeki çürükler için başvurduk Merve hanıma. Detaylı anlatımı ile güven verdi bize ve çok kısa bi süre içinde randevu oluşturup sedasyonla 4 dişini tedavi etti kızımın. Sedasyon dahil olmak üzere bizim sürecimiz çok kolay geçti. Her gören bayıldıı yeni dişlerimize. Hocamıza çok seviyoruz ellerine sağlık

Konum: Dentists Group Nar Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Kanal Tedavisi

Merve Hanıma arkadasımızın tavsiyesi üzerine ulaştık. Çocugumuz daha önce koltuğa bile oturmamıştı korkuları yüzünden. O kadar güzel iletişim kurduki zevkle oturup muayene oldu. İyi ki dediğimiz bir doktor. İşlemi az olduğu için sedasyona gerek duymadan halledebileceğini söyledi ve 1 kanal bir dolgusunu yaptı. Şimdi kontrollere kosarak gidiyoruz. Diş hekimi korkumuzu sayesinde yendik İşini hakkıyla güler yüzle yapan bir doktor

Konum: Dentists Group Nar Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Diş Hekimi Randevusu

3 yaşında oğlumuz malesef süt çürükleri nedeniyle hem ağrı çekiyor hem de ön dişleri ile gülemiyordu. Merve hanımla tanısmamız doktor arastırırken oldu ancak iyi ki tanısmısız. Öncesi sonrası fotoğraflar üzerinden her tedaviyi anlatarak detaylı bilgi verdi. Sedasyon yapılacağı için endişeliydik ancak sedasyon merkezindeki doktorlarda oldukca ilgili ve tecrübeliydi. İki saatlik işlem sonunda oğlumuz güzel bir gülüşe kavustu. Ağrılarından kurtuldu. Geç bile kalmısız keske öncesinde yaptırsaydık dedik kendisi oğlumuzun şansı oldu.

Konum: Dentists Group Nar Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Diş Hekimi Randevusu

Oğlum için gidiyoruz kendisine. İğneyi nasıl yaptırırız diye düşünürken iğne yapıldığını anlmadan 4 dolgu yaptirdik. Kendisi bize herseyi anlatarak tedavi planlamasını düzenledi. Bir kolay bir zor işlemler yaparak hiç bir korku yasamadan tedavileri bitirdik. Çocuk dilinden anlaması oldukça güzel birlikte oyunlar oynayıp çizgi film izleyerek tedavi yaptılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Dentists Group Nar Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Sedasyon

4 yaşındaki çocuğumun diş tedavileri için Merve hanıma ulaştık. Çok fazla diş çürüğü olduğu için ve yaşından dolayı genel anestezi kararı aldık. Sedasyon işleminden çok tedirgindik ancak Merve hanım hem tecrübelerini aktarıp hem de tüm detayları bize anlatarak rahatlamamızı sağladı. Kızımızla ayrıca ilgilenip korkmamasını sağladı. İşlemler bahsettiği gibi çok rahat gerçekleşti. Ön dişlerine zirkon kaplamalar arka dişlerine dolgular yapıldı. Kızım her gün dişlerine bakıp seviniyor. Tedavileri yaptıktan sonrada hem düzenli kontroller yapıp hem de kullanıcağımız ürünler hakkında bilgiler verdi. Çocuklarınızın dişlerini rahatlıkla kendisine emanet edebilirsiniz.

Konum: Dentists Group Nar Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Pedodonti

5 yaşındaki çocuğumun diş çürükleri için Merve hanıma ulaştık. 4 dolgu 2 çekimi olduğu için genelde sedasyon ile tedavilerinin yapılabileceği söylendi. Biz klinikte yaptırmak istediğimizi belirttik. Merve hanım da tüm süreci anlatarak isteğimiz doğrultusunda tedaviye başladı. Çocuğuma yaklaşımı ve tedavi hakkındaki tüm detayları çocuğuma da anlatarak rahatlatması sonucu tedavilerimizi rahatlıkla yaptırabildik. Ayrıca kliniğindeki oyun alanları ve hediyeleri sayesinde de çocuğum her seansa çok istekli bir şekilde gitti. Çocuğunuzu güler yüzlü ve işinde oldukça başarılı olan Merve ablalarına güvenle götürebilirsiniz.

Konum: Dentists Group Nar Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Randevu

Oğlumuzun diş tedavisi için uzun araştırmalar sonucunda Merve hanımı bulduk. Güler yüzlü yaklaşımıyla bizimle yakinen ilgilendi. Sedasyon işlemi öncesinde ve sonrasında güven veren duruşuyla çok memnun kaldık.

Konum: Dentists Group Nar Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği Kanal Tedavisi

Merve Hocam harika bir doktor 7 yaşındaki kızımın 7 dişinin 3 dolgu 4 kanal tedavisini yaptı. Lina Merve Hocamı çok sevdi yetenekli ve tecrübesiyle çocuklara nasıl iletişim kurması gerektiğini bilen işinde başarılı bir Diş Hekimi iyi ki kızımın doktoru bu sene okulda sayesinde daha rahat ve ağrısız bir dönem geçiricez