Online Diyet

Hastalıklarda Beslenme

Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme

Online Diyet

Diyetisyen Merve Sayar

Mesleki hayatım boyunca amacım sürdürülebilir ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmaya yardımcı olmak, etiğe uygun, bilimsel yayınlarla destekli, bedenimizi çözüp ihtiyaçları doğrultusunda beslenmeyi öğretebilmek.Bu süreçte mutsuz bir beslenme yolu izlemek yerine kalıplarda kalmadığımız, sağlık sınırları dahilinde her besinin beslenmemize uyarlanabileceğini göstermek.Ne yediğimiz kadar neyi ne zaman hangi durumlarda yediğimiz de en elzem konularımızdan.Bu bağlamda etkili iletişim ve insan psikolojisinin mesleğimle olan ilintisi yadsınamayacak kadar önemli olduğundan eş zamanlı olarak İstanbul Galata Üniversitesi'nde psikoloji lisans eğitimimi sürdürmekteyim.İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde de yüksek lisans eğitimimi devam ettirmekteyim.

Konum: başka bir yer Diğer

Açlıkla beslenme sonrası normal beslenmeye gectigimde kilo alımım tekrar başladı Merve hanımla bunun üzerine iletişime geçtim ve ilk günden itibaren samimi konuşmalarıyla bana çok enerji verdi kilo alımım durdu kilo vermeye başladım ve harika incelemelerim oldu kendisine çok teşekkür ediyorum bana aç kalmadan sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırdığı için. Açlıkla beslenme yaptığımda gerceklesmeyen incelmelerim Merve hanımla gerçekleşti .sizlerde sağlıklı beslenerek aç kalmadan kas kaybı yaşamadan kilo vermek istiyorsanız doğru yerdesiniz Merve hanımla tanışmadan bu yola çıkmayın derim. İyi ki varsın mervecim çok teşekkür ediyorum hem bedenime hem kalbime çok iyi geldin

Konum: başka bir yer Diğer

İnatçı göbek bölgesi yağlarım, her akşam gelen tatlı krizlerim, fazla kilolarim, vücudumu saklamaya çalışmalarım... Hepsine elveda. Daha birinci ayda hem tartıda giden kilolarim hem vücut ölçülerimde cm cm incelmelerim... Süreçten gayet memnunum ve hedefime ulaşana kadar kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum. Profesyonel yaklaşımı ve güleryüzüyle değerli diyetisyenim Merve Hanım alanında tecrübeli bir diyetisyen.

Konum: Diyetisyen Merve Sayar Online Diyet

Zayıflık sebebi ile baş vurdum. İlgi alakası harikaydı. Bildiğim bütün yanlışların doğrusunu öğrendim. Önemli olan kilo almak ya da vermek değil. Sağlıklı bir bedene sahip olmak. Bu düşünce ile yola çıktık. Protein, yağ miktarım kas oranım gözle görülür biçimde arttı Teşekkürler Merve Sayar