Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Troid Hastalıklarında Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
ay...n
Açlıkla beslenme sonrası normal beslenmeye gectigimde kilo alımım tekrar başladı Merve hanımla bunun üzerine iletişime geçtim ve ilk günden itibaren samimi konuşmalarıyla bana çok enerji verdi kilo alımım durdu kilo vermeye başladım ve harika incelemelerim oldu kendisine çok teşekkür ediyorum bana aç kalmadan sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırdığı için. Açlıkla beslenme yaptığımda gerceklesmeyen incelmelerim Merve hanımla gerçekleşti .sizlerde sağlıklı beslenerek aç kalmadan kas kaybı yaşamadan kilo vermek istiyorsanız doğru yerdesiniz Merve hanımla tanışmadan bu yola çıkmayın derim. İyi ki varsın mervecim çok teşekkür ediyorum hem bedenime hem kalbime çok iyi geldin
me....
İnatçı göbek bölgesi yağlarım, her akşam gelen tatlı krizlerim, fazla kilolarim, vücudumu saklamaya çalışmalarım... Hepsine elveda. Daha birinci ayda hem tartıda giden kilolarim hem vücut ölçülerimde cm cm incelmelerim... Süreçten gayet memnunum ve hedefime ulaşana kadar kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum. Profesyonel yaklaşımı ve güleryüzüyle değerli diyetisyenim Merve Hanım alanında tecrübeli bir diyetisyen.
a....
Zayıflık sebebi ile baş vurdum. İlgi alakası harikaydı. Bildiğim bütün yanlışların doğrusunu öğrendim. Önemli olan kilo almak ya da vermek değil. Sağlıklı bir bedene sahip olmak. Bu düşünce ile yola çıktık. Protein, yağ miktarım kas oranım gözle görülür biçimde arttı Teşekkürler Merve Sayar
Merve Sayar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Sayar, Diyetisyen. Size Merve Sayar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Kişiye Özel Beslenme Programları, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Obezite, İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom, Diyabet Diyeti, Online Diyet.
Merve Sayar adresi nerede?Merve Sayar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dörtyol Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Sayar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Sayar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Sayar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Sayar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Merve Sayar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Sayar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Sayar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Sayar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Merve Sayar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.