Yüksek lisans sürecinde Family Enhancement & Play Therapy Merkezi’nin sertifikalı eğitmeni Filiz Çetin’den çocuk merkezli oyun terapisi eğitimini alarak süpervizyonlarını tamamlamıştır. Şu an bilişsel davranışçı terapi ve çocuk merkezli oyun terapisi ekolleri ile çocuk ve ergen bireyler ve aileleri ile çalışmaktadır.
WISC-4 Zeka Testi
WISC-IV Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
ö...
Merve Hanıma arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. 3 yaşında oğlumun vurma öfke krizleri benimle ayrılma kaygısı ve bununla beraber altını ıslatma süreci vardı. Pandemi sürecinde birbirimize bağımlı hale gelmiştik bu da oğlumda çok fazla kaygı meydana getirmişti ayrılık yaşadığımızda (işe gittiğim zaman özellikle) Merve Hanımla Aile görüşmemizi yaptıktan sonra Oğlumla seanslara başladı kendine ve bana vuran oğlum zamanla bu alışkanlığı söndü. Merve Hanımın Yönlendirmeleri önerileri sayesinde alt ıslatma ve vurma sürecimiz tamamen bitti. Ayrılma kaygısını da önerdiği hikaye kitapları sayesinde çok az indirdik. Kendisi çok iyi dinleyen analizi hoşgörüsü kuvvetli birisi. Kesinlikle çevremdeki herkese öneriyorum.
m...
Biz deprem sonra geldiğimiz de Eşim, kızım için destek isteği söyledi. Kızım için destek amaçlı okul aile birliği tarafından ulaştık ve memnun olduğumuz için de devam ediyoruz. Kızım çok memnun ve ilgili ve anlaşılırsa süreçte uzman yardımıyla iyi duruma geldiğini açıkça belirtmek isterim. Merve hanım anlayışlı, işinde uzman, ilgili bir psikolog. Merve hanım en çok beğenilen yanı bence çok anlayışlı ve süreçteki bize yol göstermesi oldu. Ben ve eşim kızımın gözle görülecek düzeyde bazı korkuları yendiğini biliyoruz. Bu süreçte Merve Şen hocamızın da çok ilgili ve uzmanlıkla yaklaşımında da çok memnunuz. Biz memnun kaldık inşallah herkes tanır ve travma sonrası süreçler de Merve hanımla daha iyi günler görürler..
Merve Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Şen, Psikoloji. Size Merve Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, WISC-4 Zeka Testi.
Merve Şen adresi nerede?Merve Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 19 Mayıs, İnönü Cd. Kosova Apartmanı No:90 K:1 D:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Merve Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Merve Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Şen hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Şen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu