Aile Danışmanlığı Randevusu
Eğitim Danışmanlığı
Kaygı Bozuklukları Tedavisi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Neuron Psikoloji | Merve Tarım
Panik ataklar geçirmeye başlamıştım uzun süre ilaç tedavisi almama rağmen bunların atlatamadim ilaçları bırakınca tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamaya başladım.
Merve hanımla birlikte davranişsal bilişsel gelişim olarak ilerledik ve gerçekten çok etkili oldu.Merve hanım oldukça güler yüzlü,ilgili ve ne yaptığını bilen birisi seanslarimizı tam olarak bitirmemis olmamıza rağmen çok güzel yollar katettik birlikte çevremdeki çoğu insana tavsiye ediyorum. Hayatımda çok farklılıklar yaşamaya başladım. Çok takıntılı biri olmama rağmen şimdi daha fazla takıntı haline getirmiyorum hayatı akışına bırakıp yaşamayı öğrendim. Panik atak hâlâ geçirmeme rağmen şu an nasıl baş edeceğimi öğrendiğim için artık beni çok etkilemiyor.
Çocuk gelişimi ile ilgili destek aldım. İlgili ve çok yardımcı bir danışman kendisi. Online görüşme dışında bile sorularıma hızlıca cevap aldım. Kişiliği, sakinliği, güleryüzü, ilgisi her zaman güven verdi. Merve Hanım’da önce ve sonrası diye düşündüğümde çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim.
k.....
Merve hanım aile icinde bi anne ve es olarak yasadigim sorunlari çok güzel dinledi ve empati kurduğunu, anlasildigimi hissettim. Empati kurabilince de sorunlarima yaklaşımı çok etkileyiciydi. Kendisini çok başarılı buldum.ve kesinlikle tavsiye ederim.
Yasadigim depresyondan merve hanımın desteğiyle çıkıp yeniden hayata döndüm.Hastalarina ilgisi, destegi, sicak sohbeti gercekten cok guzel. en cok da bana yeniden ayaga kalkip gülebilmeyi hatirlatti.basarilariniz daim olsun
Merve hanımla uzun bir yolculuğa çıkarken tanıştık. Yeni iş hayatımda bana destek oldu.Özverisi, bilgisi, deneyimi, yaklaşımı ve sevecenliği insana kendini çok özel hissettiriyor. Yargısızlığı ve samimiyeti güvende hissettiriyor. İşyerinde mobbinge uğradım. Tüm bunları kolaylıkla aşmamı sağladı. Şimdi işimde daha üretkenim ve bu problemi yaşamıyorum. Çok değerli bir sırdaş ve yol aydınlatıcı… Ne mutlu bana yollarımız kesişti. Ona çok şey borçluyum .
İş ve özel hayatımda zor bir dönemden geçiyordum. Üstüne sevdiğim birinin kaybını yaşadım. Bunlarla başa çıkabilmek için anlık bir karar ile terapiye başladım. Merve Hanım her zaman açıklayıcı ve sakin tavırları ile destek oldu. Çok kısa sürede olumlu sonuçlar aldım.
Merve Tarım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Tarım, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Merve Tarım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Randevu, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi.
Merve Tarım adresi nerede?Merve Tarım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa mahallesi,189.sokak Nizam işhanı, kat:2, daire:6 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Tarım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Tarım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Tarım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Tarım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Tarım hangi dilleri konuşuyor?Merve Tarım ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Tarım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Tarım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Tarım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Tarım hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Merve Tarım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Tarım hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Tarım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir Aile İçi İletişim Sorunları
Balıkesir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Balıkesir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Balıkesir Obsesif-Kompulsif Bozukluk