2010 yılında Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümü lisansımı tamamladıktan sonra Aile ve Çift Terapisi Eğitimine devam ederek aile içi ilişkiler, ebeveyn çocuk ilişkisi, cinsel problemler gibi konularda eğitimlerimi tamamlayıp Aile ve Çift Terapisti olmaya hak kazandım. sonrasında özel eğitime ihtiyacı olan engelli çocuklar ve ailelerine psikolojik danışmanlık hizmetleri ile devam ettim bu sırada çocuk testleri eğitimi, oyun terapisi, wisc-r zeka testi uygulayıcı eğitimi vb birçok sertifika kursunu tamamlayarak alanda daha profesyonel olma yolunda devam ettim
Psikolojimizin ve ruh sağlığımızın önemi tartışılmaz bir gerçektir. Ruhumuz iyi olduğu sürece kendimize ve çevremize daha yararlı olabileceğimizi unutmamalı ve kendi değerimizin farkına varmalıyız bazen bu süreçte kendimizi yalnız hissedebilir nasıl davranmamız gerektiğini bilemez halde çıkmaza düşebiliriz bu noktada ruhumuza iyi gelecek bir psikoterapi süreci kendimize vereceğimiz en değerli armağan olacaktır.
ÇEKMEKÖY- Teraziler cad. Meclis mah. Derviş sk. No:38 Fuat Özal Plaza kat:1 Madenler/İstanbul, Çekmeköy
Evlilik Terapisi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
h....k
Merve hanımdan çok memnunum çok seviyorum kendisini. Çok rahatlıyorum onunla konuşunca. Herkese tavsiye ederim. Her zaman arkadaşlarıma bahsediyorum kendisinden.Kesinlikle bu alanda tavsiye edeceğim birisi.Çok teşekkür ederim.
bu...n
Çok severek gidiyoruz. Yeni başladık kendisine gitmeye. Zamanlaması çok uygun hiç bir problem yaşamadık. Maddi olarak da uygun kendisi. Herkese tavsiye ederim.Teşekkürler.
f.....
Merve hanıma tavsiye üzerine gittim sürecim devam ediyor kısa vadede memnun kaldım kendisinin yanında kendimi çok rahat hissediyorum kolay ifade ediyorum Merve hanım anlayıp çözüm odaklı yaklaşıyor tavsiye ederim
ay...n
Merve hanımdan memnunuz oğlum 5 buçuk yaşında hiperaktivite söz konusu, Merve Hanım çocuğumla ilgileniyor. Çözüm odaklı ve bize ne yapmamız gerektiğiyle alakalı yönlendirme yapıyor. Geçen hafta hiperaktif olduğunu internet sitesi üzerinden araştırarak buldum . Onun sıcaklığından ve yaklaşımından çok memnunum.İstediğim zaman arayıp görüşebiliyoruz herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.
a....a
Merve Hanıma tesadüfen ulaştım. Çocuğumla alakalı teşhisi güzel koydu. Güzel ilgilendi çocuğum da kendisinden çok memnunun kendisini hem bir doktor hem de bir abla olarak sevdi. yaklaşımından ötürü 1 seans da bile farkı görebiliyorsunuz. Takibini de yapıyor arıyor bizi ilgileniyor.
ya...n
Beğendim Merve Hanımı kendisiyle 2 kere görüştük. Güzel giden bir sürecimiz var. Tavsiye üzerine gittim. Bizimle konuşması ilgilenmesi hoşumuza gitti. İlgisini devam ettiriyor. Güleryüzlü bir psikolog Soran olursa da ihtiyaç halinde tavsiye de edebilirim .
ha....
İnternet üzerinden ulaştım.Samimiyeti ve yaklaşımından ilk olarak çok memnun kaldım.Doktor danışan ilişki hissettirmiyor.İlk kez böyle bir destek aldım ama kendisinden çok memnun kaldım.3 Seans gittim.Yönlendirmeleri sayesinde kendimde çok ilerleme gördüm.Maddi yönden de uygun olması ayrıca çok güzeldi.Hızlı bir şekilde destek oldu,kendisine çok teşekkür ederim.
de...z
Tavsiye üzerine tanıştık kendisiyle hem ilişki terapistim hem de bireysel olarak gidiyorum. Merve Hanımdan çok memnunum.Etik bir doktor olduğunu düşünüyorum . Şuana kadar 3 kere gittim . Zaman konusunda strese sokmadan dinlemesi çok hoşuma gidiyor farklı açılardan bakıp farklı yönleri gösterebiliyor .
ze...
İnternet üzerinden araştırmalarım sonucunda ulaştım. Çok beğendim ilgisini. Yaklaşımı çok güzeldi. Önemli olan kendimi rahat hissediyor olmamdı. o nedenle devam ediyorum. Sürecim devam ediyor ama genel olarak çok memnunum.
ya...
Bana yakın olduğu için tercih ettim. İlgisi çok iyiydi. Bir arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissettim kendimi. İş yoğunluğumdan dolayı gidemediğim zamanlarda bile beni arayarak takibini gerçekleştirdi. Yakın ilgisinden çok memnun kaldım.
Merve Temur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Temur, Psikoloji. Size Merve Temur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Psikoterapi, Evlilik Terapisi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Randevu.
Merve Temur adresi nerede?Merve Temur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ÇEKMEKÖY- Teraziler cad. Meclis mah. Derviş sk. No:38 Fuat Özal Plaza kat:1 Madenler/İstanbul Çekmeköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Temur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Temur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Temur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Temur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Temur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Temur hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Merve Temur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.