2014 senesinde Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavına girdi. Türkiye 61.si olduğu sınavda ilgi duyduğu Ortodonti bölümünü Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde kazandı.
2019 yılında “Dik Yönü Artmış ve Azalmış Sınıf III vakalarda tedavi sonuçlarının karşılaştırılması’’ konulu uzmanlık tezini sunarak ve bilim sınavını başarı ile tamamlayarak Ortodonti Uzmanı olmaya hak kazandı.
Ulusal ve uluslararası birçok kongre, konferans, seminer ve kursta bulundu.
2019 yılında Yalova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne atanarak 3 sene boyunca ortodonti alanında hizmet verdi.
Uzun yıllardır hayalini kurduğu GAMA ORTODONTİ KLİNİĞİ’ni meslektaş eşi ile beraber açtı.
Kliniğinde hastalarına en iyi şekilde ve güncel tedavi yaklaşımları çerçevesinde sadece ortodonti alanında hizmet vermektedir.
Ortodonti Randevusu
Hareketli Damaklık Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Uzm. Dt. Merve Terakye Aydın- Gama Ortodonti Kliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Uzm. Dt. Merve Terakye Aydın- Gama Ortodonti Kliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Ölçü Randevusu
Uzm. Dt. Merve Terakye Aydın- Gama Ortodonti Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Uzm. Dt. Merve Terakye Aydın- Gama Ortodonti Kliniği
Merve Hanım çok ilgili, güler yüzlü, hastalarıyla gayet iyi ilgilenen bir doktor. Tedavimden çok memnundum. Tel tedavimi uyguladı. Tedavi sürecim bitti ve tedavimden çok memnun kaldım.
s....)
Biz kendisinden, tedavisinden, davranışlarından her şeyinden çok memnunuz. Merve Hanım kızımın tel tedavisini uyguladı. Şu anda aparey kullanıyoruz. 6 ayda bir kontrollerimize devam ediyoruz.
Doktorumuzdan çok memnunduk. Kendisi çocuğumun tel tedavisini uyguladı. Tedavimiz çok kısa sürede bitti. Merve Hanım gayet güler yüzlü, ilgili ve her zaman ulaşabileceğimiz bir doktor.
Kendisinden memnun kaldık. Yalova'dan Bursa'ya kendisi için geliyoruz. Daha öncesinde devlet hastanesinde hizmet veriyorken kızımın ortodonti tedavisini yapıyordu. Bursa'ya gittiği zaman kendisi ile devam ettik. İlgilendiği için memnun kaldık. Merve Hanım çevremize tavsiye edebileceğimiz bir doktor. Kendisine hemen ulaşabiliyoruz, yardımcı oluyor. Hiçbir sıkıntı olmuyor.
r.....
Genel olarak memnun kaldım. Yalova'da tedavime başlamıştık. Bursa'da klinik açtıkları ve memnun kaldığım için gidip geldim, bırakmadım. Merve Hanım'dan tedavi aldım ve çok memnunum. Diş teli tedavim uygulandıktan sonra plak tedavisine geçtik. Dişlerimde kayma var mı yok mu diye kontrollerime devam ediyorum. Ben genel olarak memnunum. Açtıkları klinikte güzel bir yerde.
Kendisi ilgilidir. Devlet hastanesinde hizmet veriyordu özele geçti. Yeri temizdir ve her şey ile ilgilenir. Merve Hanım çocuğumun diş teli tedavisini uyguladı ve tedavimizi tamamladık. Tedavi sonrasında 6 aylık periyotlarla tedavimize devam ediyoruz. Tedavimizden memnunuz. Kızımın dişleri çok bozuktu tedavi sonrasında inci gibi dizildi maşallah.
m...
Merve Hanım gerçekten iyi bir doktor ve iletişimi çok iyi, diş bozukluğu için ulaştım kendilerine çok iyi tedavi ettiler ve tedavi süreci boyunca çok iyi karşıladılar. Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim. Dişlerim tam istediğim gibi oldu.
m...
Merve hanıma diş teli tedavisi için başvurdum. Ben tedavinin ve görüşmenin başından beri ,Merve hanımdan çok memnunum, Muayeneye gittiğim zaman ailemmiş hissiyatı veriyorlar hep, Çok Güzel sohbet Ve ilgi var iyi ki diyorum hep ,kontrole mutlulukla gidiyorum, Ve diş tellerim de tedavim de çok bilgili ve kontrollü bir şekilde ilerlediler hep, Tam 1 yıl olacak ,Ve herkese normal hayatim da tavsiye ediyorum.
s....b
Ben kendisine tel tedavisi gördüm. Merve hanım çok güleryüzlü bir doktor, bunun dışında işinin ehli bir doktor olduğunu düşünüyorum, randevu gecikmesi olduğu zaman hiçbir zaman problem olmadı, bugüne kadar yapılan işlemlerin hiçbirinde de acı duymadım, bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum. Tel tedavim bitti, plak tedavime hala devam ediyorum, dişlerim de şu an gayet sağlıklı, hiçbir problem yaşamıyorum.
a....p
Öncelikle Merve hanım ve eşi çok güleryüzlüler, aynı zamanda işlerinde oldukça profesyonel olduklarını düşünüyorum, bu süreçte bana karşı gereken özen ve bilgiyi sağladılar. Ben kendisine diş teli tedavisi gördüm, tedavi sürecim sonlandı, kontrol sürecim hala devam ediyor, iki gün önce altı aylık kontrolüme gittim, en son ki kontrolümde de her zamanki ilgi ve alakayı gördüm, bu anlamda çok memnun kaldığım bir süreç geçirdim.
Merve Terakye Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Terakye Aydın, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Merve Terakye Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Lingual Ortodonti, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Invisalign Tedavisi, Ortodonti Randevusu, Ortodontik Tedavi, Kontrol Randevusu.
Merve Terakye Aydın adresi nerede?Merve Terakye Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mah. Sümer Sk. No:2 Kat:5 Daire:14 (Acıbadem Hastanesi Karşısı) Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Terakye Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Terakye Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Terakye Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Terakye Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Terakye Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Terakye Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Terakye Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Merve Terakye Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Terakye Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Terakye Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.