Online Diyet
Zayıflama Diyetleri
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
i̇...u
Diyetisyen Merve Topel sayesinde diyetin ne demek olduğunu anlamış oldum.Her gün benimle iletişimde olup her sorumda bana yardımcı oldu. Başladığım diyet sayesinde çok düzenli bir hayatım oldu.Güler yüzlülüğü ve pozitifliği ile çok güzel dolu dolu 1 ay geçirdim. Hem istediğim kiloya ulaştım hem sağlıklı bir yaşama başladım. Her şey için çok teşekkür ederim. Kesinlikle herkesin tanıması gereken bir diyetisyendir.
Merve Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım.Daha düzenli, daha sağlıklı beslenme ile kendimi daha özgüvenli hissettim.1 ayda 9 kilo verdim ve hiç zorlanmadım.Her hafta görüntülü konuştuk ve neyi alıp alamayacağımı sordu. Alışveriş yaparken bulabileceğim ürünler yazdı.Kendisi de sıcakkanlı, her istediğim zaman ulaşabilme durumum oldu.Gerekli zamanlarda yazdı, cevap verdi. Saatin önemi yoktu.Ben hiç çekinmedim.Hedefimize ulaştık.Kesinlikle herkese öneriyorum kendisini.
sa...e
Sıcacık gülümsemesi , verdiği motivasyon ve her zaman pozitif olmasıyla,alışlagelmiş diyet listelerinin aksine diyet yapmayı sevmeyen beni diyet yaptığımı hissetmeden sevdiğim hiçbir şeyden vazgeçmeden aç kalmadan yasaklar koymadan düzenli ve sağlıklı beslenerek kısa zamanda 8 kilo vermemi sağlayan yol haritasını bana vermesi ve desteğini hiç esirgemediği ve ihtiyaç duyduğum her an telefonla kendisine ulaşabildiğim en önemlisi çok çok iyi bir diyetisyen olduğu için herkese tavsiye ediyorum.
Kilo vermek istiyorsanız mutlaka Merve Hanımın kapısını çalın.
Merve Topel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Topel, Diyetisyen. Size Merve Topel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Diyet, Online Danışmanlık, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Merve Topel adresi nerede?Merve Topel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çorlu, Tekirdağ Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Topel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Topel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Topel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Topel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Merve Topel hangi dilleri konuşuyor?Merve Topel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Topel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Topel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Topel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Topel hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Merve Topel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler