Alpaslan Mahallesi Orgeneral Eşref Bitlis Bulvarı No:11/5 Çetin Apartmanı, Melikgazi
Beier Cümle Tamamlama Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nefes Terapisi
Varoluş Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikolojik Sağlamlık Programı
Wisconsin Kart Eşleme Testi
Çözüm Odaklı Terapi
m ...t
psikolojik yardım aldıgımdan beri herşey daha iyi ilerliyor hayatım düzene giriyor mutluyum kararlarımda Merve hoca karalarımda yardımcı oluyor
ö....k
20 yıla yakın psikolojik tedavi görüyorum içtiğim ilaçlar sadece beni uyuşturuyordu ataklarim korkularım hiç geçmedi Merve hanımla tanıştıktan sonra yavaş yavaş iyileştiği mi fark ettim gönül rahatlığıyla tüm sıkıntılarımı gectigim süreçlerimi travmaları mi anlattım konusma tarzı yaklaşımı en önemlisi empati kurarak nasıl davranmam gerektigini gösterdi bana 7 aydır sadece psikolojik destek alıyorum ilaç kullanmıyorum ve kendimi çok daha iyi hissediyorum
Biz kızımın sınav kaygısı ve çekingenligi için başvurduk Merve hanıma. Çok faydasını gördük kısa süre de kizim da olan değişimler bizi çok mutlu etti.
n....p
Kendisine çift terapisi için gidiyoruz henüz ikinci seanstayız aşamadığımız bazı sorunları çözmek için başvurduk umutluyuz umarız bizim için bu süreç onun da desteği ile sağlıklı sonuçlanacak.
m....k
Merve hanıma dikkat bozukluğu, odaklanamama ve istikrarsızlık problemlerimden dolayı yardım almak üzere danıştım. Bunun neticesinde tanıyı belirlemesi üzerine çeşitli yönlendirmeler yaparak DEHB olduğumu öğrendim ve kendisiyle 1.5 ay gibi kısa bir zaman zarfında çalıştık ve çeşitli tedavi yöntemleri kullandı. Ben her hafta seans sonrasında çevremden olumlu geri dönüşler aldım ve kendimde gözle görülür, elle tutulur farklar hissettim. Ayrıca kendisinin güler yüzü, sade ve net anlatımı insanı rahatlatan ve sakinleştiren bir üslup kullanması da tedavimde hızlı yol katetmemizin önemli faktörlerinden olduğunu düşünüyorum. İnsanların vücut dilini çok iyi anlaması ve gerçekten ne hissettiğinizi anlayabiliyor olması, işini severek yapması ve danışanlarına karşı tutumu muazzam. Ve bu özelliklerinden dolayı bence çok başarılı bir psikolog. Emekleri, alakası, özverisi, saygısı ve ekstradan fazla ilgisi de seansların daha verimli olmasını sağladı. İyi ki Merve hanımın danışanı olmuşum.
zö...p
Merve Hanım'a yıllardır süregelen özgüven eksikliğim, geçmişte maruz kaldığım akran zorbalığı, travmalarım ve akademik kaygılarımdan dolayı yaşadığım huzursuz ruh hali, düşen hayat kalitem için gelmiştim. Kendisi enerjisi ve güleryüzü ile bana çok yardımcı oldu. Ayrıca alanında oldukça profesyonel. Özellikle genç yaşlardaysanız, yaşı itibariyle de sizin sorunlarınızı daha iyi anladığını düşünüyorum. Zira ben psikolog arayışındayken, psikoloğun yaşı da önemli bir kriterdi benim için. Ki tahminlerimde şaşırmadım. Kendisi sınav sistemini, sizin gelecek kaygılarınızı çok daha iyi anlıyor.
Uzun lafın kısası ben kendisini tanıdığım için çok mutluyum. Sorunlarım da büyük oranda düzeldi. Kaygılarımın dinmesi ile birlikte sınav sürecimi çok daha iyi yönettim ve hedeflediğim sonucu aldım. Daha önce de terapi deneyimim olmuştu ama en faydalısı Merve Hanım ile olan oldu. Buradan tekrar kendisine teşekkür ederim
s....o
Benim kendisine gitmeden önce açıkçası biraz çekincelerim vardı ama kendisi o kadar güleryüzlü ve iyi niyetli bir şekilde yaklaştı ki bu ekran karşısında bile insana çok iyi yansıyordu, şeytan tüyü var diyebilirim. Bir dönem kendisinden yüz yüze seans aldım, şu an online üzerinden kendisinden destek alıyorum, sonlandırmayı da hiç istemiyorum, çevremdeki arkadaşlarıma da kendisini tavsiye ettim ve seans almanın en güzel yönü de sanırım çevremdeki kişilerden kendim için aldığım olumlu geri dönüşler diyebilirim.
g....a
resmî danışan psikolog ilişkilerden ziyade rahatlıkla her şeyi anlattığım güler yüzünü, konuşmasını ayrı sevdiğim , kafamdaki soru işaretlerini gideren, seans sonrası kuş gibi hafifleten birisi Merve abla iyi ki tanismisiz. seansın nasıl geçtiğini bile anlayamıyor insan çok keyifli ve huzurlu ilerliyor.
Merve hanım harika bi dinleyici süper doğrucu ve problem çözmede mükemmel bi uzman kendisine sinirlenirimi aldığı için çok teşekkür ederim
t.....
Merve hanımla 6 yaşındaki kızımın bazı korkuları, okul alışma süreci...v.s.gibi konularla ilgili görüştük.Güler yüzü,sakin tavrı kızıma iyi geldi,ben de bazı konularda daha kararlı ve net olabildiğimi gördüm.Kendisine ne kadar teşekkür etsem az...:)
Merve Urfalıer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Urfalıer, Psikoloji. Size Merve Urfalıer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Merve Urfalıer adresi nerede?Merve Urfalıer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alpaslan Mahallesi Orgeneral Eşref Bitlis Bulvarı No:11/5 Çetin Apartmanı Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Urfalıer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Urfalıer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Urfalıer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Urfalıer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Merve Urfalıer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Urfalıer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Urfalıer hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Merve Urfalıer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Urfalıer hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Urfalıer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Melikgazi Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Melikgazi Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Melikgazi Majör Depresif Bozukluk
Melikgazi Aile İçi İletişim Sorunları
Melikgazi Motivasyon Eksikliği
Melikgazi Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Melikgazi Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Melikgazi Çocuklarda Yeme Problemleri