Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Esd (Sedimantasyon)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
pr....
Yürürken ve merdiven çıkarken diz ağrısı şikayetiyle kendisine muayene oldum. Hasta ile kurduğu sıcak iletişim, güleryüzlü tavırları ile rahatsızlığım hakkındaki detaylı açıklaması çok iyiydi. Verdiği tedavi uygulamaları ve ilaçlar rahatsızlığımın geçmesini sağladı. Ayrıca, daha sonra gözümde oluşan kanlanmayı uyguladığı Akapunktur tedavisi ile geçirdi. Kendisini herkese tavsiye eder, başarılar dilerim.
Merve hanım iletişimi iyi ve güler yüzlü bir hekim. Muayene sonrasında sorunun ne olduğu ve tedavi basamakları ile ilgili ayrıntılı bilgi veriyor. Ben kendisine sağ omzumdaki ağrı sebebi ile gittim. Akapunktur iğneleri ile kası tedavi etti. Ağrım hemen geçti. Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim
e....y
Merve Hocam oldukça ilgiliydi. Muayene süreci boyunca rahatsızlığımla ilgili herşeyi detaylıca açıkladı. Kafamda ki soru işaretlerini bir bir giderdi. Kendisiyle tedavi sürecine başlayalı birkaç hafta oldu ve tedavisinden önerilerinden oldukça memnun kaldım. Çok ilgili güleryüzlü bir hekim. Herkese tavsiye edeceğim.
o.....
Doktor hanıma sırtımdaki ağrı ile gittim. Kendisi bana karşı çok güler yüzlüydü. Her şeyi çok güzel anlattı. Sırtıma akupunktur tedavisi uygulayacağını söyledi. Tedaviden önceki açıklamaları ile stresimi çok azalttı. Sırtıma iğneleri yaptıktan hemen sonra ağrılarım geçti. İşlem sırasında hiç canım yanmadı. İlgili yaklaşımı için çok teşekkür ederim.
Merve Yalçın Tavşan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Yalçın Tavşan, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Merve Yalçın Tavşan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt).
Merve Yalçın Tavşan adresi nerede?Merve Yalçın Tavşan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalöz Mahallesi Atatürk Bulvarı No : 139 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Yalçın Tavşan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Yalçın Tavşan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Yalçın Tavşan hangi dilleri konuşuyor?Merve Yalçın Tavşan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Yalçın Tavşan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Yalçın Tavşan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Yalçın Tavşan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Yalçın Tavşan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Merve Yalçın Tavşan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Yalçın Tavşan hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Yalçın Tavşan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Merve Yalçın Tavşan ile iletişime geçmenizi öneririz.