b...
Merve Hanım'a araştırmalarım sonucunda internet üzerinden ulaştım, Stres yönetimi konusunda başvurmuştum. Sürecimi çok iyi yönettiğini düşüyorum ve gayet memnunum. Desteği ve mesleğindeki bilgisiyle bana çok yardımcı oldu. Kesinlik tavsiye edeceğim bir klinik psikolog.
Merve hanıma internetten ulaştım. Kendimi kötü hissettiğim için destek almak istedim. Merve hanımla geçen seanslarım toparlanmama ve kendimi daha iyi hissetmeme çok yardımcı oldu. Kendisi çok profesyonel ve rahatlatıcı. Merve hanımı arkadaşlarıma da tavsiye ederim.
z.....
Merve Hanım, kendime dair hissettiğim yersiz ön yargıları atlatmamda bana destek oldu ve beni rahatsız eden durumları fark etmede bana yardımcı oldu. Öz farkındalığımı ve şefkatimi geliştirmemi sağladı.
ç.....
Merve Yiğit'e bir tanıdık vasıtasıyla ulaştık 15 yaşındaki kızımın anksiyete problemi vardı ve yıllardır bu sıkıntıyı yaşıyordu.Merve hanımla randevularımızdan çok kısa sürede çok güzel gelişmeler yaşadık bu kadar kısa zamanda bu kadar fark beklemiyordum şahsen. Merve hanıma çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
ah...
Sosyal anksiyete ve özgüvensizliğim dolayısıyla düzenli olarak Merve Hamımdan yardım aldım. Terapisi sayesinde dışarı çıkarken ve sosyalleşirken yaşadığım bazı sorunları beraber çözdük. Akademik hayatımda ki özgüven eksinliğimi yenmemde çok yardımcı oldu. Onun sayesinde daha başarılıyım. Terapi sıradındaki davranışları ve konuşması bana güven verdi ve korkmadan tüm sorunlarımı anlatabildim. Verdiği tavsiyeler olsun yaptığı uygulamalar olsun hepsini yaptıkça kendimi daha iyileşmiş hissettim.
y.....
Merve Hanim gercekten tecrubeli ve iyi bir psikolog. Kendisinden cok memnunum. Kendisi her zaman guler yuzlu,ilgili,alakali ve cozum odakli. Gorusmelere devam ediyoruz, Merve Hanim'a katkilarindan dolayi cok tesekkur ederim.
m....k
Merve hanım oldukça ilgili ve açıklayıcıydı. Randevu saatinde seansa başladık. Seanstan memnun kaldım. Herkes kendine bu iyiliği yapmalı diye düşünüyorum.
Merve Hanım ile tavsiye üzerine görüştüm.Yoğun ve stresli bir iş hayatım var. Kendimi uzun süredir tükenmiş ve çökmüş hissediyordum.Kendisi gerçekten destekçi ve olumlu yaklaşımı ile danışanlarını her konuda rahatlatan,farklı çözüm yollarını sunan ve olaylara farklı bakış açısıyla bakmayı sağlayan çok rahatlatıcı bir terapist.İlgisi için gerçekten kendisine teşekkür ederim.
Merve Hanım'la tavsiye üzerine internetten de araştırarak görüşme sağladım kendisinden memnundum kendisi ilgili, alakalı, açıklayıcı ve güler yüzlü. Kaygılarım olduğu için 1 ya da 2 defa görüşme sağladık yönlendirdiği şekilde faydasını gördüm problem yok kendisiyle görüşmeye devam etmeyi düşünüyorum.
t.....
Panik atak için Merve Hanım'la görüştüm. Kendisi yardımcı oldu içten birisi rahatlatıcı bir tutumu var. Hakimlik sınavına gireceğim sınavlarda heyecan yapıyordum onun için de yardımcı oldu. Görüşmelerime devam ediyorum memnunum Merve Hanım'a teşekkür ederim.
Merve Yiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Yiğit, Psikoloji. Size Merve Yiğit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Merve Yiğit adresi nerede?Merve Yiğit adresini belirtmedi. Merve Yiğit yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Merve Yiğit adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Yiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Yiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Yiğit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Yiğit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Merve Yiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Yiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Yiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Yiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Merve Yiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Yiğit hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Yiğit tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.