Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Denver Gelişim Tarama Testi
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
My Hero Gelişimsel ve Pedagojik Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
My Hero Gelişimsel ve Pedagojik Danışmanlık
Merkezimde gelişimsel değerlendirme, gelişimsel destek ve erken müdahale, çocuk odaklı aile danışmanlığı, özel eğitim, oyun terapisi, kreş danışmanlığı alanlarında çalışmalar yürütüyorum.
Oğlum çok seviyordu kendisini.Oğlumun konuşmaları, hareketleri daha iyi oldu.Harfleri tanıyamıyordu, tanısa da söylemiyordu.Merve Hanım sadece isteksiz olduğunu söyledi.Oğlumla çok iyi iletişim kurdular.Biraz daha faydası oldu.Oğlumun konuşması düzeldi.Benim oğlumla arkadaş gibiydi kendisi.Merve Hanım bir sorun gördüğü zaman beni yönlendiriyordu.Beni arayıp konuşuyordu, önerileri oluyordu.Gitmek isteyen herkese Merve Hanım'ı öneririm.İyi bir insan kendisi.
ö.....
Çocuğumun konuşmasının hızlanması açısından çok faydası oldu, faydalarını gördük.Doktor tavsiyesi ile Merve Hanım'a geldik. Toplam 10 seans aldık ve güzel geçti.Düşünen ebeveynlere Merve Hanım'ı tavsiye ederim.Çok nazik bir insan kendisi, hem çocuğumla hem anne baba olarak bizlerle yakından ilgilendi.Çocukların anlayacağı dilden hareketleri, konuşmalarıyla güzel yaklaştı.Ofisi de çok güzeldi,çocuğumuz hiç ağlamadan kendisine gidiyordu.Merve Hanım'dan ayrıldıktan sonra "Merve abla" diyerek arkasından ağlamışlığı vardır.
Merve Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Yıldız, Çocuk Gelişimi. Size Merve Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Gessell Gelişim Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Merve Yıldız adresi nerede?Merve Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi, 746. Sokak, No:13/106 Soho Business Center, Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Merve Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.