Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi'nde hizmet vermiştir.
es...
Merve Hanımdan bir yıldır danışmanlık alıyorum ve gerçekten çok memnunum. Uygulanabilir listeleri ve sürekli takibi ile diyet yapmayı zorlu bir süreç olmaktan çıkarıp sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli haline getirmemi sağladığı için kendine çok minnettarım.
m....
Merve Hanımla kilo verme amacıyla online olarak görüşmeye başladık. Uyguladığı diyet ve motivasyon harika.hazırlamış olduğu diyet listeleriyle yemem dediklerimi yedim sürdürülebilir sağlikli yaşamayı öğrendim.sayesinde insülin direnci ve yüksek hemoglobin a1c değerlerim düştü.
Bir süredir Merve hanımdan diyet alıyorum, diyetleri uygulama konusunda başlamadan önce endişelerim vardı fakat uygulanabilir listeler, güler yüzü, ilgili davranışları, her bir soruya ayrıntılı cevapları sayesinde kolaylıkla adapte oldum, sınav döneminde aldığım 9 kiloyu 2 ay gibi bir sürede verdim, bunun yanında sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendim ve sürdürülebilir hale getirmeye çalışıyorum diyetisyenim sayesinde
m....y
Ben Çankırı'dan hastasıyım hastalarıyla çok ilgili ve çok samimi kendisinin verdiği diyet listesini uygulayıp güzel sonuçlar alıyorum bir buçuk ayda 8 kilo verdim teşekürler hocam iyi ki varsınız :)
ş.....
Ben miğde botuksu ve miğde balonu yaptırdım yaklaşık 3 buçuk ay oldu 19kilo verdim ve Merve hanımdan çok memnunum her hafta onlayn diyet yapıyorum listelerin yenileniyor Merve hanımın anlayişi güler yüzü insanı dahada çok motive ediyor ideal kiloma inene kadar Merve hanımla devam
Kendisinin verdiği listelerden çok memnunum faydasını görüyorum iletişim olarak çok pozitif.Kilo kaybım oldu pozitif enerji ve motivasyonum yükseldi.Diyet listelerini kolaylıkla uyguluyorum yaklaşık 2.5 ay da 13.5 kilo verdim.Sosyal medyadan takip ediyordum sonra hastane tanıştım ve devam etmek istedim.
Merve Hanım'dan online diyet alıyorum.Ben mide botoksu geçirdim onun sayesinde zayıfladım Merve Hanım'dan sadece diyet listesi alıyorum bir kez görüşme sağladık mesajlarıma geç yanıt veriyor.
Merve Hanım her konu da ilgili arayıp soruyor süreçte 50 kilo verdim 3,5 ay da sürekli arıyor gün bir iki kere hafta bir kere kendisinin yanına gidiyorum.Diyet listelerini kolaylıkla uyguluyorum bu sabır işi o da ben de var.Kilom vardı artık o kilomu attım.
y.....
Ben uzun dönem gidemedim sonra da deprem olmuştu ben den kaynaklı gidemedim gittiğim süre içerisinde Merve Hanım diyet haricinde pozitif olarak aşırı destek oldu yönlendirme açısında şevk edilmeye ihtiyacım var daha dikkatli olmamı sağladı diğer durumlar da gün içerisinde iletişim halindeyiz benim sevebileceği tarzı öğrendiği için ona göre tarifler ve listeler verdi.1 ay gittim 112 kiloydum bıraktığım da 107 kiloydum kendisini çok teşekkür ederim.
r.....
Merve Hanım'a 2 ay gittim 8 kilo verdim gayet memnunum. Diyet listelerini kolaylıkla uyguluyorum bana zor gelmiyorum. Güler yüzlü tatlı ve sempatik bir soru sorduğum da cevap veriyor her hafta diyet listemi gönderiyor. Kendisine arkadaşım gidiyordu ben 8-9 yıldır aynı kilodaydım kendi uyguladığım diyet ile veremiyordum arkadaşım 10 kiloya yakın verince ben de gitmek istedim 2 ay istediğim kiloya düştüm şuan 6 aylık koruma dönemindeyim.
Merve Yurtkuran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Yurtkuran, Diyetisyen. Size Merve Yurtkuran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Merve Yurtkuran adresi nerede?Merve Yurtkuran adresini belirtmedi. Merve Yurtkuran yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Merve Yurtkuran adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Yurtkuran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Yurtkuran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Yurtkuran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Yurtkuran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Merve Yurtkuran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Yurtkuran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Yurtkuran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Yurtkuran hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Merve Yurtkuran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Yurtkuran hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Yurtkuran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.