Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 13 yaşındaki çocuklar

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +20 daha fazla

Aile Rehberliği

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Psk. Dan. Mervenur Ünal

Merhaba, ben Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı Merve Ünal.
Lisans eğitimimi Giresun Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde tamamladım. Lisans eğitimim sırasında çeşitli seminerlere ve konferanslara katıldım. Okul stajlarımı tamamladım. Bireysel psikolojik danışmanlık ve kariyer danışmanlığı alanlarında ayrı ayrı seanslar yürüterek hocalarımla sık sık süpervizyon çalışmaları yaptık. Burada edindiğim tecrübeler ve bilgiler doğrultusunda meslekte ne yapmak istediğime dair kendimi tanıma fırsatım oldu ve mezun olduktan sonra kendimi tamamen psikolojik danışmanlık alanında geliştirmek için uğraştım ve hala uğraşıyorum. Mesleğimi çok severek yapıyorum ve danışanım olduğunuzda bunu hissedeceğinize eminim.
Mezun olduktan sonra psikoloji alanında test eğitimlerimi tamamladım. 464 saatlik aile danışmanlığı eğitimini tamamlayarak aile danışmanı unvanımı aldım. Bilişsel davranışçı terapi ve kısa süreli çözüm odaklı terapi eğitimlerimi tamamladım. Eğitimlere devam ediyorum ve alandaki güncel bilgileri her zaman takip ediyorum. Bir yıl süresince özel eğitim merkezinde Otizm Spektrum Bozukluğu, DEHB, Özel Öğrenme Güçlüğü, Mental Reterdasyon olan çocuklar ve yetişkinlerle çalıştım.7-14 yaş çocuklarla birlikte 2 yıl sürecince çalıştım. Yaklaşık 3 yıldır aktif olarak online ve yüz yüze seanslarıma devam ediyorum. Bundan sonrası için ise sizlerle online süreçte birlikte olacağım.
Çalıştığım Alanlar: Özgüven problemleri, stres yönetimi, fobiler, aile içi çatışmalar, ilişki problemleri, depresyon, OKB, anksiyete bozukluklukları, kişilik bozuklukları, travmalar, mesleki/eğitim danışmanlığı, öfke yönetimi, sınav kaygısı, kronik mutsuzluk, yorgunluk, kendini mental olarak iyi hissetmeme hali, yeme bozuklukları .

C
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Merve hanımdan online terapi alıyorum ve sürecim hala devam ediyor. Henüz 3. Seansımızı yapmış olmamıza rağmen Merve hanım yaşadığım psikolojik problemlerle nasıl başa çıkmam gerektiğini, bu durumları yaşadığımda ne yapmam gerektiğini bana çok güzel yöntem ve ödevlerle anlatmayı başardı. Seans esnasında bile insanı rahatlatan, çaresizlik hissinin geçmesini sağlayan bi psikolojik danışman kendisi. Tabiki sadece bir kaç seansta tamamen bi çözüm alınmasa da, şimdiden bile kendimi iyi hissetmemi ve yaşadığım duyguları en azından kontrollü bi şekilde yaşamamı sağladı. İletişiminde de her zaman bir arkadaşınızla konuşuyormuşçasına sizi dinleyip, rahatlamanızı sağlıyor. Bir yabancıya derdimi nasıl anlatacağım diye düşünenler varsa aranızda bu konuda bence hiç düşünmenize gerek yok çünkü gerçekten bir tanıdığınız tarafından, sizi seven ve sizi önemseyen birisi tarafından dinleniyormuş ve tavsiye alıyormuş gibi hissediyorsunuz.

Konum: başka bir yer Diğer

İyiki sizi tanımışım dediğim nadide biri Merve hocam Allah razı olsun 32 yaşımda HAYIR demeyi öğrendim Merve hocamdan önce bir kaç terapi geçmişim oldu ama çözüme ulaşamamıştı.
Merve hocamla terapi süreçlerim devam etmekte birçok yolu kat ettik benim için en önemlisini çözüme kavuşturdu “Yeni Beni Çok Seviyorum” -hayır diyebiliyorum iyiki varsınız hocam

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Merve hanımla uzun süredir terapi sürecindeyim.Kendisi pozitif kişiliğiyle hayatıma renk kattı.Farkındalık oluşturarak kendime değer vermemi sağladı.Olaylara nasıl bakmam gerektiğini stres ve kaygı süreçlerimi nasıl yöneteceğimi öğretti.İyi ki tanıdım.Terapi sürecinden çok memnunum

Ş
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Merve hanımın kendimi bulma sürecinde verdiği destek benim için çok kıymetli .28 yaşımda önce kendini düşünmenin kötü bir şey olmadığını fark ettirdi. Sevilmeme kaygım , tartışmaya olan önyargım sayesinde kırıldı. Henüz önümde yolların olduğunun farkındayım ancak yürüyebilmem için o mumu Merve Hanım yaktı. Kendisine çok teşekkür ederim.

T
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Merve hanımı sosyal medya üzerinden tesadüfen buldum iyi ki bulmuşum çünkü bitik durumdaydım geçirdiğim travmalardan dolayı en kötüsü asansör korkumdu hiç bitmeyecek sandım ve 1,5 yıldır tek başıma asansör kullanamıyordum bu beni çok mutsuz ve rahatsız ediyordu şuan o kadar mutluyum ki Merve hanımla yeniden doğmuş gibiyim Benim için önemli olan seans sırasında konuşmak dışında uyguluyabilmekti ve bunu da başardım Allah'ın izniyle tereddüt etmeden Merve hanımla iletişime geçebilirsiniz. Çok ama çok tşk ediyorum hocam iyi ki tanımışım sizi çok seviyorum..

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Merve hanıma internet üzerinden araştırarak ulaştım. Başvuru sebebim deprem korkusundan dolayı oluşan uykusuzluk ve huzursuzluktu. Kendisi ile görüşmelerimizde nasıl yol izleyeceğimizi açıkladı ve EMDR tedavisi uygulamaya başladık. Tedavi hala devam ediyor ama etkilerini şimdiden görüyorum. Geceleri sürekli bölünen uykular, yorgun kalkmalarım artık yok oldu. Seslere karşı aşırı duyarlılık kayboldu. Tedavi sürecinde gördüğüm ilerleme ile neden daha önce başvurmadığımı sorguladım. Bu durumlardan etkilenen arkadaşlar gönül rahatlığıyla başvurabilir.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Merve hanımla hayatımın en zor döneminde tanıştık. Tanıştığımızda en dipteydim çıkamıycam sanmıştım. Beni en dipten çıkarttı. Düğünlerimi tek tek açtı. En önemlisi artık ne hissettiğimi ve ne istediğimi çok iyi biliyorum. İyi ki sizi tanıdım…

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Merve Hanım'ın yaklaşık bir yıldır danışanıyım, hâlâ da devam ediyoruz terapilere. Kendisi gerçekten anlayışlı, sevecen, size değer verdiğini gözlerinden anlayabileceğiniz birisi. İşini en iyi şekilde yaptığını düşünüyorum. Ben kendisine saç koparma şikayetiyle başvurmuştum. Uzun süredir devam ettiğimiz davranışçı terapi uygulamalarıyla düşüncelerimi, duygularımı fark etmemi ve beni bu davranışa iten sebepleri bulmamı sağladı. Randevu bittikten sonra gerçekten ferahlamış, sırtımdan büyük bir yük kalkmış gibi hissederek ayrılıyorum. Kendimi yeterli, sevilmeye layık hissetmeme yardımcı oldu. Stresle baş edebilmemde, kendimle barışabilmemde, içimdeki kaygıları giderebilmemde katkısı büyük. Kesinlikle randevu almanızı tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ben kendisiyle çalışmaktan çok memnunum. Çok büyük ölçüde kendisinden faydalanıyorum etrafıma da tavsiye ediyorum çok ilgili biri. Ben duygusal çöküşteyken toparlanmak için online seans almıştım, şuan çokk daha iyiyim. Kendisi anlayışlı işinde çokta profesyonel olduğunu düşünüyorum. Daha önce birçok kişiden yardım aldım ama merve hanım bu konuda gerçekten mükemmel.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Merve Hanim'la tanıştığimda ruhsal bunalim içindeydim. Ailemi kaybetmiştim yas sürecindeydim. Asla aşamam, iyi olamam dedigim yerde elimden tutup kaldırdı beni. Suan birkac seansta iyileştim. Toparladim. Bunu ona borcluyum. İyi ki karşıma cikmis guler yuzuyle,sevecenligi ve hoşgörüsu ile kalbimde cok guzel bir yer edindi. Hepimizin aslinda boyle insanlarla konusmaya ihtiyacı var onu farkettim bundan sonraki hayatinda da daha cok başarılar diliyorum her şey için teşekkür ediyorum