Hacı Halil Mah. Adliye Cad. No:4 Can Apartmanı, Kocaeli
Uzm. Kl. Psk. Meryem Karayaşar Ertan
Hacı Halil Mah. Adliye Cad. No:4 Can Apartmanı, Kocaeli
Uzm. Kl. Psk. Meryem Karayaşar Ertan
g....ç
Ben terapiye başladığımda kendimi karanlıkta bir odanın içersinde hapsolmuş hissederken Canım Meryem Hanım el feneri ne ihtiyacım olmadığını kendi ışığımin beni karanlıktan çıkaracağını bana sabırla ve arkadaşça öğretti.
h...
Tanıdık vasıtasıyla ulaştım kendisine. Başvuru sebebi psikolojik sorunlarım olduğunu anladım, panik ataklarım oldu. Ben İskoçya'da yaşıyorum. Online görüşme oldu ve yavaş yavaş Meryem Hanım'ın sayesinde kendimi daha iyi hissettim. Yalnız kalamıyordum mesela evde. Şu an öyle bir problemim yok, çok şükür. 1.5 yıldır danışanıyım ve çok memnunum. Tavsiye ediyorum.
ha...e
Meryem hocaya çift terapisi için gittik çok ilgili güler yüzlü çözüm odaklı bizim için iyi bir başlangıç oldu.Ayrica sokak hayvanlarına sahip çıkan harika bir kurum olması ve onlarla ilgilenmesi bizi ayrıca mutlu etti.
m....ö
Enerjisi, güler yüzlülüğü insanı iyileştirmeye bile yetiyor. Hayatıma dokunduğu için şanslı olduğumu düşünüyorum. Allah razı olsun.
su...n
Ben yaşadığım çeşitli problemler için, stres ve anksiyeteden ataklar geçiriyordum. Kendisini ziyaret ettikten sonra hem pisilerinin hem de kendisinin bana iyi geldiğini fark ettim. Benim için çok olumlu bir süreç oldu.
re...
Meryem hanım ile öğretmenimizin önerisi ile görüşmeye karar verdik. Kızımın odaklanma ve Öğrenme sorunu vardı. Seanslarda çok güler yüzlü ve alanına hakimdi.doğru bir tercih yaptığımızı düşünüyorum. Şu an kızım çok çok iyi. terapi sürecinde başka sorunlarımız da çıktı profesyonel bir şekilde bizi yönlendirdi ve hepsini aştık. Sadece iyi ki diyorum. Sadece kızımıza değil bize de kılavuz oldu
ü....ö
Meryem hanım sorunumuzu ilk günden teşhis ederek beni ve eşimin değişiminde katkı sağladı neler yaptığımızı nerelerde yanlış yaptığımızı gördük sanki bi arkadaş yaklaşımıyla bize çok rahat bir ortam hazırladı iyiki var iyiki tanımışız Meryem karayaşar ertan ve ekibi çok ilgili tavsiyemdir gönül rahatlığıyla
ba...ü
mesleğinin hakkını veren herzaman desteğıne ihtiyaç duyduğum benim için arkadaş sıcaklığını yakaladığım tek muhteşem uzman psikolog eşimle zor dönemimizde yanımızda yeri geldi uzman yerı geldi arkadaş gibiydi iyki tanıdık sizi başarılarınızın devamını diliyorum.
i.....
Londra’da yaşıyorum. Meryem hanımdan 6 ay Online terapi aldım. Gayet güzel bir süreç geçirdik. Sizi gerçekten anladığını hissediyorsunuz. Bu süreçte kendimi çok yalnız ve sorunlarımı çözemez hissediyordum. Şu an hayata yeniden gelmiş gibiyim ve herkese kesinlikle tavsiye ediyorum. Birçok arkadaşım da kendisinden terapi aldı ve çok memnunlar.
be....
Oğlumun ilk okula başlama sürecinden önce dikkat dağınıklığını farkettik. Meryem hocamızla KA psikoterapide yollarımız kesişti. Çocuğumuzla ayrı bizimlede ayrı görüşle oğluma uygun terapi günleri planlayarak oğlumun dikkat dağınıklığını yok etti 5 senedir de halen daha belirli günlerde seanslara devam ediyoruz.Öğretmeni dikkatli bir şekilde dinlemesi Derslerindeki başarısını arttırdı arkadaşlarıyla olan ilişkisini ise olumlu yönde etki sağladı sağlamaya da devam ediyor iyi ki Meryem öğretmenim iyikiiii
Meryem Karayaşar Ertan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meryem Karayaşar Ertan, Psikoloji. Size Meryem Karayaşar Ertan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık.
Meryem Karayaşar Ertan adresi nerede?Meryem Karayaşar Ertan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Halil Mah. Adliye Cad. No:4 Can Apartmanı Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meryem Karayaşar Ertan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Meryem Karayaşar Ertan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Meryem Karayaşar Ertan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meryem Karayaşar Ertan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Meryem Karayaşar Ertan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meryem Karayaşar Ertan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Meryem Karayaşar Ertan hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Meryem Karayaşar Ertan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meryem Karayaşar Ertan hangi sigortaları kabul ediyor?Meryem Karayaşar Ertan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar