Diyetisyen Randevusu
Gelişme Geriliği
GenTest Diyeti
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Testi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
ya...l
Meryem hanımdan cihaz desteği aldım. ve çok memnun kaldım. açıkcası hadi canım incelemem diyerek gidip inceldiğimi gördüğümdeki mutluluğu meryem hanıma borçluyum. Ayrıca samimiyeti ve danışanlarına karşı yaklaşımı da her seferinde gitme isteği doğuruyor. Kendisine ilgisi alakası ve beni incelttiği için duacıyım.
k ...t
Meryem hocamla online diyet programıyla çalıştım ve bölgesel incelme cihazları kullandim ve oldukça memnun kaldimm.vucudum çok kısa zamanda toplanıp sıkılastim .
g.....
Meryem hanım diyet danışmanlığı ve cihaz desteği aldım. 2.5 ayda 9kilo verdim tiroit hastayım buna rağmen çok iyi verdim Meryem hanımın sayesinde cihazlarla 30 cm inceleme oldu
h ...c
Meryem hanım işinde titiz ve danısanlarını iyi anlayıp doğru yönlendiren bir uzman.Kalan son kilolarım için beraber calısma fırsatı buldum.Hem kilo verip hem de koruma donemimiz cok keyifli geçti
d.....
Meryem hocam ilk andan itibaren hastaya güven veriyor pozitif enerjisi ve verdiği motivasyonla asla diyet yapamayan ben bile olumlu sonuçlar elde ettim. Çevremdekiler ikinci haftada bendeki değişimi fark etti. Bölgesel zayıflama paketleriyle inanılmaz sıkılaştım bu kadar kısa sürede böyle bir sonuç beklemiyordum herkese şiddetle tavsiye ediyorum…
y ...f
Meryem hanımda beslenme ve diyet danısmanlıgı desteği almak için iletişime geçtim.Bu süreçte kilo verme sürecimi cihazlarla destekledim böylelikle bölgesel olarak gitmeyen yağlarımda cihaz desteği aldıgımdan verdiğim kilolarda direk o bölgelerden gitti.Karın bölgesi için almıs oldugum programdan ben oldukca memnun kaldım.Cihazların fda onaylı olmasıda cihazlara olan güvenimi arttırdı.
f.....
İyi ki yolumuz Meryem hanımla kesişti o kadar ilgili biri ki sanki yıllardır tanışıyoruz gibi motive etmesi sürekli takibi, kullandığı cihazların etkisi mükemmel tertemiz bir ofis, çözüm odaklı bir diyetisyen ilk seanslarda bile etkisini gösteren bölgesel zayıflama cihazları ile daha 5 seansta karın bölgesinde 14cm incelme elde ettim daha devam edeceğimiz 5 seansımız daha var
fa...k
Bugün 2. Ayım ve toplamda 12 kilo verdim.Bu iki ay içinde benimle sürekli iletişim halindeydi bağlantımız hiç kopmadı, kendisiyle görüşmeden önce diyete ön yargılıydım aç kalmaktan korkuyordum ama düşündüğüm gibi değilmiş gerçekten yiyerek kilo verdim ayrıca kullandığı cihazlar çok güzel ve temizdi. 3 kilo fazlam kaldı umarım o da gidecek;)
t.....
Hem Meryem hanımın uzmanlığında diyet desteği hem kullandığı makinaların kalitesiyle çok güzel inceldim.Kliniğinin temizliği,güleryüzü ve ilgisiyle kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum.
Meryem hanımla çok keyifli bir süreç geçirdim.Kendisi sonuç odaklı bir insan ve kişinin vücut yapısına göre yol haritası belirleyen bir uzman.Beslenme ve diyet danışmanlığı alıp aynı zamanda bölgesel incelme cihazlarını kullandım.Şunu belirtmeden geçmek istemiyorum Klinikte kullanılan cihazlar çok kaliteli ve 1-2 seanstan bile o farkı fazlasıyla hissediyorsunuz.Ben aldığım hizmetten çok memnun kaldım.Karın bölgemde 18 cm gibi bir incelme elde ettim.Aklında soru işareti olan varsa hiç şüphe etmesinler kesinlikle çok doğru ve kaliteli birlerdeler.
Meryem Kırk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meryem Kırk, Diyetisyen. Size Meryem Kırk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Kırışıklık Tedavisi, Yeni Doğan Metabolik Hastalık.
Meryem Kırk adresi nerede?Meryem Kırk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuzeykent Mah. Flex Ofis İş Merkezi Kat:10 No:45 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meryem Kırk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meryem Kırk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meryem Kırk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meryem Kırk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Meryem Kırk hangi dilleri konuşuyor?Meryem Kırk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Meryem Kırk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meryem Kırk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meryem Kırk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meryem Kırk hakkında ne düşünüyor?Toplam 82 hasta / danışan, Meryem Kırk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meryem Kırk hangi sigortaları kabul ediyor?Meryem Kırk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler