Hasta
En son göz numaramı 2 sene önce başka bir doktordan almıştım. Çerçevemi değiştirmek istediğim için en yakın kendisinde randevu bulduğum için randevu aldım gittim. İlk muayenede harfleri okuttu numaramı verdi çıktım. Ancak verdiği numaralar ile kitap ve telefondaki yazıları okuyamıyordum. Reçeteleri karşılaştırdığımda eski numaram ile yarı yarıya düşük olduğunu farkettim. Tekrar kendisine gittim ama sıkıntımı belirtince 1 ayda alışacağımı söyledi. Ama bu süreçte görmemde düzelme olmadı. Başka bir doktora gittimde, verdiği numaralardan 0.5 değer büyük reçete yazıldı. Şu anda kitap okuyabiliyorum çok şükür.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Arpacık sorunuyla birlikte kendilerine gitmiş oldum.Çok fazla şişiği olmayan bir arpacığa sahiptim ve benim daha önce çıktığında geçmediğini 1 buçuk sene gözümde kaldığını söylemiştim. Bu sebeple buradan çıkarmamız gereken arpacığımın hassas olması. Daha önce hiç gözüm sıkılıp, arpacığımla oynanmamıştı. Buraya geldiğimde Meryem Hanım gözümün arpacığını sıktı ve gözüm bu işlemi yaparken çok ağırdı acı çektim fakat dişimi sıktım. İnternetten baktığım zaman arpacığın patlatılmadığını vs. bilgisine ulaştım fakat doktordur kaç senenin getirisi biliyordur diyerekten kendimi emin ellere bıraktım. Sonrasında ilaç yazıldı ve ben teşekkürlerimi ileterek elimde peçete ile gözümü tutarak ayrıldım. Lavaboya gittiğimde ise gözüm kıpkırmızı ve arpacık olduğu yerde patlamamış bir biçimde duruyordu. Sorun şu zaten arpacığımın ucu da yoktu. Ucu gözükmeyen arpacık zaten hiç patlatılmaz sanıyordum. Eve gelene kadar 1 saat içerisinde gözüm acayip şişti ve gözümü açamaz oldum. Ağrı başladı her geçen gün daha da şişiyor ve sıcak kompres uygulayıp aldığım ilaçları kullanıyorum. Ama gözüm ağrıyor ve bu durumdan aşırı rahatsız olmaya başladım artık. Yarın acile gideceğim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Meryem Köksal Cengiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meryem Köksal Cengiz, Göz Hastalıkları.
Meryem Köksal Cengiz adresi nerede?Meryem Köksal Cengiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meryem Köksal Cengiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meryem Köksal Cengiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meryem Köksal Cengiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meryem Köksal Cengiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meryem Köksal Cengiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meryem Köksal Cengiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Meryem Köksal Cengiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları