Daha sonra,Bilişsel Davranışçı Terapi Egitimini Pskytr.Prof.Hakan Turkcapar'dan alarak tamamladım.
Türk Psikoterapistler Akademisinden Aktarım Odaklı Terapi,Cinsel Terapi,Masterson ve Kohut odaklı Kendilik Bozuklukları ve Nesne İlişkileri Eğitimlerini tamamlayarak uygulayıcı sertifika aldim.
Sonra,Oyun Terapisi,Masal Terapisi ve Çocuklarda Resim Analizleri Eğitimlerini aldım.Daha sonra, çocuklarda İnce-Kaba Motor Gelişim, Sosyal Gelişim, Dil-Bilişsel Gelisim,Psikomotor Gelişim,IQ,Bellek,Dikkat, Görsel Algı ölçümlerini yapabildiğim test eğitimleri sertifikasına sahip oldum.
Özel eğitim ve Anaokullarinda çalıştım.Ofisimde yüz yüze ve online seanslar yapmaktayım.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Meryem Özdemir adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Meryem Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meryem Özdemir, Aile Danışmanlığı. Size Meryem Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı Randevusu, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Meryem Özdemir adresi nerede?Meryem Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maslak İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meryem Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meryem Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meryem Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meryem Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meryem Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.