Aile Danışmanlığı Randevusu
ORFF Terapi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
f.....
Meryem Hanım'dan evlilik öncesinde danışmanlık aldım. İstikrarlı bir şekilde seanslarıma devam ettim. Evliliğe karşı daha cesur bakmaya hissetmeye başladım. Sağlıklı bir evlilik için bilgilendirmeler yaptı. Tamamen danışan ve çözüm odaklı birisi. Sizi hiç oyalamıyor. Her seansım çok verimli geçti. Tavsiyeleri gerçekten işe yarar bilgilerdi. Ben araştırarak gitmiştim, ihtiyacı olan herkese de tavsiye ediyorum
i̇....
Bana bir yakınım tavsiye etmişti ve bunun üzerine ben de araştırmalarım sonucunda denemek istedim. Tek seans gitmeme rağmen çok memnun kaldık. İnsanlara yaklaşımları çok iyi. Böyle insanlar çok zor bulunduğu için kaçırmak istemiyoruz o nedenle irtibat halindeyiz. Danışan olarak bizi kazandılar. Ben yeğenim için masal seansına gittim. Çocuklara yaklaşımı da çok iyi. Herkese tavsiye ediyorum
f.....
Meryem Hanım'a tavsiye üzerine gittim. Çok ilgili, çok samimi ve içten birisi. Sizi ilgiyle dinliyor. Seanslarımız bitti süreç sonuçlandı ve sorunlarımın büyük bir bölümü çözüldü. 3 ay kadar seans aldım. Şimdi ara ara kliniğe gidiyorum ya da telefon ile görüşüyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
Meryem Tonkul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meryem Tonkul, Aile Danışmanlığı. Size Meryem Tonkul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Evlilik Öncesi Danışmanlık, Evlilik Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Aile Danışmanlığı Randevusu, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Bağımlılık Terapisi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Yeme Problemleri.
Meryem Tonkul adresi nerede?Meryem Tonkul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Goncalar Mahallesi Girne Bulvarı No:147/2 Park Apartmanı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meryem Tonkul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meryem Tonkul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meryem Tonkul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meryem Tonkul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meryem Tonkul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meryem Tonkul hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Meryem Tonkul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.