Uzm. Kl. Psk.
Meryem Yıldırım
Psikolojik Danışma ve Rehberlik,
Psikoloji
İstanbul 1 adres
Kurtköy Mah. Ankara Cad. Soydaş Sokak Beyaz Saray Sitesi A Blok Kat:1 D:3, İstanbul
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Denver Gelişim Tarama Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Umut Terapi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Kum Terapisi
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Umut Terapi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Umut Terapi
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
Şema Terapi
t....
Meryem hanıma geldiğimde kızım 3 yaşındaydı tırnak ve parmak emmesi vardı kendi odasında tek basına yatmıyordu kızımla bu süreç boyunca çok şey öğrendim yapılan yanlışları çocuğun duygusal ihtiyaçlarını. Oyun terapisti olarak çok başarılı buluyorum . Kendisine tekrardan çok teşekkür ederim
Boşanma sebebi ile Meryem hanıma geldik bu süreçte iki tane oğlumuz vardı onlara bu durumu nasıl anlatacağız ve neler yapmam gerektiği ile yardım aldım daha sonra oğlum ile oyun terapisi seanslarına devam etti çok faydasını gördük oğlum icin çok teşekkür ederim
fa...n
Meryem Hanim güler yüzlü ve ilgili. Çocukar ile arası gerçekten iyi, bu da mesleğini daha güzel yapmasını sağlıyor sanirim. Aile olarak bize cok iyi geldi sıkıntımız ortadan kalktı. Bundan sonra düzenli olarak gelişim takibi icin gidecegiz. Kendisine çok teşekkür edriz.
h....ç
4 yaşında kızım için geldik ,kelimeleri çıkartmakta zorluk çekiyordu ve bundan dolayı hırçınlığı vardır .Meryem hanıma geldik ve oyun terapisine başlayarak 4 ay kadar yanına gittik Güzel gelişmeler oldu. Her seans sonrasında bizlere geri dönüş yapıyordu dikkat etmemiz gerekenleri söylüyordu ve sonrasında kelimeler çıkartmaya başladı, kendini daha iyi ifade ediyordu ve kızım yavaş yavaş konuşmaya başladı bu sürede aile desteği de verdi bizlere çok memnun kaldık kendisine çok teşekkür ediyorum
g.....
kızımın okul korkusu için gitmiştik bunun yanında başka dikkati ile problemleri vardi.Meryem hanımı kızım çok sevdi ve severek gelmeye başladı kısa sürede bu kadar iyi bir sonuç beklemiyodum.aile içinde tutum farklılıklarımızın olduğunu ve yaptığımız bir çok yanlışı düzelttik günlük yaşantımıza duzen geldi.kızımla oyun terapisinde bir çok detayları yakaladı Kendisine ne zaman mesaj atsam en kısa sürede bana dönüş yaptı işin açıkçası işimi çok kolaylaştırdı.
ay...r
3 yaşındaki kızımı götürdüm Meryem hanıma çok teşekkür ederim kendisine yardımlarından dolayı kizimin öfke nöbetleri iletişim sıkıntıları çok zorlukları atlattık oyun terapisi ile cocuklarla iletişimi çok iyi haftada 1 gidiyoruz hersey icin tesekkur ederim. Zehra in annesi
Meryem Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meryem Yıldırım, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Psikoloji. Size Meryem Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Meryem Yıldırım adresi nerede?Meryem Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtköy Mah. Ankara Cad. Soydaş Sokak Beyaz Saray Sitesi A Blok Kat:1 D:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meryem Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meryem Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meryem Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meryem Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Meryem Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Meryem Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Meryem Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meryem Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meryem Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meryem Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Meryem Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.