Genel Cerrahi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
i̇...n
Kendisi müthiş bir doktor, Güleryüzu, yaklaşımı çok iyiydi. İş profesyonelliği mükemmel
Değerli olduğunuzu size gerçekten hissettiyor, ameliyat süreci geçirmeme rağmen, benim streslerime endişelerime rağmen hep sakin ve çözüm odaklı yaklaşımı tam anlamıyla sizi ameliyata kafanız rahat şekilde hazırlıyor. Biz Mesut beyle tanistigimiz icin çok şanslıyız.
Kesinlikle çok kıymetli bir doktor.
Safra kesesi ameliyatı sonrası tüm endişelerime rağmen bir iki gün içerisinde toparlandım kendisinden Allah razı olsun mesleği hayatında başarılar dilerim
na...n
Anneme konulan meme kanseri teşhisi üzerine aldığımız tavsiyelerle Mesut hocamızla tedaviye devam etmeye karar verdik. Özellikle meme kanseri teşhis ve tedavisinde oldukça deneyim sahibi olması işini gerçek anlamda üst seviyede ilgi ve hassasiyetle yapması nedeniyle burada paylaşmanın bizim durumumuzdaki diğer hastalara faydası olacağını düşünüyorum. Bir işi doğru yapmanın kıymetli olduğu kadar bu durumdaki hastalar için hassasiyetle empatiyle yaklaşmanında ne kadar önemli olduğunu, Mesut hocanın bu meziyetleriyle işini gerçekten kişilikli bir boyuta taşıdığını ve sürecimize çok değerli katkıları olduğunu belirtmek isterim.
m....a
Mesut hocaya tavsiye üzerine muayene oldum safra kesemi aldırdım ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgilendi , ameliyatın akşamı yürümeye başladım. 3 yıl süren safranın vermiş olduğu rahatsızlık bir saatte geçti. Aynı operasyonu geçirmiş olan tanıdıklarımın yaşadığı hiçbir problemi yaşamadım.
mi...
Merhabalar yaklaşık 4 yıllık zehirli tiroit hastasıydım geçen hafta Dr Mesut Gül tarafından ameliyat oldum şuan kendimi gayet iyi hissediyorum doktorumu da çok seviyorum .
em...r
Annemin meme kanseri olduğunu üzülerek öğrendik. Uzunn araştırmalar sonucunda Doç.Dr.Mesut Gül hocamız ile tanıştık. Annemin ameliyatını gerçekleştirdik. Mesut hoca bayağı tecrübeli ve hastalarına karşı ilgili. Rabbim tüm hastalara şifa versin.
i.....
Mesut hocaya pilonidal kist şikayetim üzerine gittim. Daha önce başka doktorlarla görüştüğümde direk ameliyat derken Mesut hocam fenol tedavi önerdi. Ameliyata gerek kalmadan fenol tedavi ile guzel bir sonuc yakaladik. Mesut hocayla tanıştığım icin cok sansliyim. Oldukça ilgili, guleryüzlü, alanında uzman, başarılı ve çözüm odaklı bir hocamız.
h....a
Ben hanım Akış 41 yaşındayım 10 ay önce 4.evre meme kanseri tanısı konuldu 2 ay önce mesut hocanın yanında mastektomi ameliyatı oldum çok şükür şimdi iyiyim kendisine çok teşekkür ediyorum Allah böyle doktorların eksikliğini vermesin herkese tavsiye ediyorum
ha...
Babamın 2 yıl süren göbek fıtığı ağrısı ve artık elle tutulacak derecede büyümesi sonucu direk mesut hocaya başvurdum 2 saatte yapılan geniş tetkikler yapılan ultrason sonucu ameliyat kararı verdi, bir gün sonra yapılan ameliyatta babam 1 gün serviste yakın takip edilip taburcu edildi, ve normal hayatına devam etti. Taburculuk sonrası özel olarak arayıp durumunu yakından takip edip kontrollerini sağladı, mesut Hoca'dan çok memnun kaldık, çok iyi bir cerrah, kendisine çok teşekkür ederim
me...
Başka hastaneye gittiğimde teşhis konulamamıştı
Medical point hastanesine Doçent Dr Mesut gül hocama geldiğimde hemen rahatsızlığım teşhis edildi ve diğer hastanede geciken teşhis yüzünden riskli bir ameliyat geçirdim. Ve Ameliyatım Çok başarılı geçti Mesut hocama teşekkür ederim
sa...k
Merhaba ben karın ağrısı şikayeti ile mesut hocama gittim yapılan tetkikler ve muane sonrası apantist tanısı kondu ve kısa süre içinde ameliyatimı gerçekleştirdi iki gün serviste yattıktan sonra taburcu oldum ve kısa bir süre de tekrar işime döndüm doktorumun ilgisi ve alakası beni çok memnun etti ve çok iyi karaktere sahip herkese tavsiye ediyorum...
Mesut Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Gül, Genel Cerrahi. Size Mesut Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Mesut Gül adresi nerede?Mesut Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mesut Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mesut Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mesut Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Gül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Gül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Mesut Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mesut Gül hangi sigortaları kabul ediyor?Mesut Gül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şehitkamil bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şehitkamil bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şehitkamil bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar