Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
n....i
Kızım Ayşe Eylül Çanakkale Medikalpark hastanesinde dünyaya geldi.Ilk gun Uzm Dr Mesut Kılınç muayene etti.3 yıldır o günden beri her muayenede, hasta olduğunda bilgisiyle şefkatiyle sevgisiyle ķızıma yaklaştı.Ķızımı önce Allah sonra Mesut bey iyileştirdi Gerçekten çok ama çok iyi bir doktor.Allah razı olsun ondan ona cok tesekkur ederiz.(N.Aydan Mandalı)
em...r
Doktorluğunun hakkini veren gerçekten saygı değer hoş görülü bir hekim ben hic yorum yapan birisi değilimdir ama teşekkürlerimi belirtmek istedim kendisine .
ha...e
Çok iyi birdoktor kendisine çok tşk edi yorum okadar basarilibirdoktorki teske anadolu hastanesine geçmemiş olsaydi durumu olanda var olmayanda ocok başarılı birdoktor
ha...e
tü...n
biz Mesut bey ile tuana'nın doğumda tanıştık doğduğu ilk gün mide kanaması korkusuyla küveze alındı o aksam nöbetçi doktor Mesut bey imiş kızım 5gün cok güzel ilgilendi biz doktorumuzdan cok memnunuz 3yıldan beri sürekli mesut beye gidiyoruz ondan baska doktora gitmem gitmiyoruzda tesekkürler Mesut bey
ah...t
GERÇEKTEN İYİ İYİ BİR DOKTOR ÇOK YARDIMCI OLUYOR
ke...r
gercekten çok iyi bir doktor çok yardımcı oluyor oğlum onun sayesinde iyileşti kesinlikle tavsiye ediyorum
ek....
çok ilgili ve samimi bir doktor teşekkürler
Mesut Kılınç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Kılınç, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Mesut Kılınç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fototerapi, Enjeksiyon Im, X-Ray, Çocuk Gelişim Testi, Esd (Sedimantasyon), Enjeksiyon Iv, Yenidoğan Takibi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Büyüme Hormonu Testi, Apgar Skoru.
Mesut Kılınç adresi nerede?Mesut Kılınç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah.Troya Cad.No:8 Kayrakkuyu Sok. Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Kılınç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Kılınç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mesut Kılınç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Kılınç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Kılınç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Kılınç hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mesut Kılınç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.