Prof. Dr.
Mesut Özkaya
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları
Gaziantep 1 adres
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Diyabet Tedavisi +4 daha fazla
Diyabet Testi
Obezite Testi
Tümünü gösterHizmetler
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
Medical Park Gaziantep Hastanesi
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Diyabet Tedavisi
Diyabet Testi
Obezite Testi
Tiroid Kan Testleri
i̇....
Az da yesem, normal de yesem sürekli kilo alıyordum ve sürekli yorgundum. İskenderun'dan randevu alıp, Antep'e Mesut Bey'e konsültasyon için gittim. Tüm testlerimi yapıp kontrol ettikten sonra, verdiği tüm tavsiyelere ve ilaçlara riayet ederek yaklasik 16 kilo verdim, vermeye de devam ediyorum. Enerjim düzeliyor. Kendisi çok ilgili bir hekim, düzenli kontrollerime devam ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
tc...n
Eşim ve ben bu yıl 4 ay arayla troit kanseri olduk. Mesut bey bizi hem çok doğru yönlendirdi, hemde psikolojik açıdan çok rahatlattı. Tedavimiz devam ediyor. Şunu biliyorum ki Mesut bey Gaziantep için çok büyük bir şans ve bizde onunla tanıştığımız için çok şanslıyız. Böyle donanımlı bir Profosör bol sıfırlı ücretlerle istediği yerde çalışır. Hocamızın parayla pulla işi yok. Allahım ondan razı olsun...
ay...z
Sayın doktorum Mesut Özkaya hem iyi bir doktor hem iyi bir insan. Hastasına tıp dilinde konuşarak anlaşılmaz bilgiler yerine açıklayıcı ve anlaşılır bilgiler veriyor, reçete yazıp gönderenlerden değil, hasta takibini yapıyor, aradan zaman geçse bile hastasının adını ve verdiği tedaviyi hatırlıyor. Bu hastaya verdiği değeri gözterir. Allah gönlüne göre versin. Saygılar
Mesut Özkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Özkaya, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Mesut Özkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Diyabet Tedavisi, Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti), Diyabet Testi, Tiroid Kan Testleri, Obezite Testi, Guatr ve diğer tiroid hastalıkları (hipotiroidi, hipertiroidi , gebelikte guatr ve diğer tiroid hastalıkları).
Mesut Özkaya adresi nerede?Mesut Özkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler, 52063. Sk. No:2 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Özkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Özkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mesut Özkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Özkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Özkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Özkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mesut Özkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla