Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi
Ameliyatsız Diz Kireçlenmesi Tedavisi
Ameliyatsız Diz Sıvı Kaybı Tedavisi
Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi
Egepol Cerrahi Hastanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopi
Ayak Bileği Protezi
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Egepol Cerrahi Hastanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Batık Tırnak Tedavisi
Diz Problemleri
El Cerrahisi
Kalça Protezi
u.....
Mesut beye 28 temmuz 2023 tarihinde ön çapraz bağ ameliyatı oldum.Başarılı bir ameliyat oldu.1 saat sürdü.Şu an 5. haftadayım rahatlıkla yürüyorum.Egzersiz programım var aksatmadan yapıyorum iyi ki bu ameliyatı olmuşum diyorum çünkü koşamıyor ve merdiven inişlerinde zorlanıyordum.Mesut bey cok başarılı bir dr.
pe...u
Merhabalar, Mesut Bey annemin diz protez ameliyatını çok büyük bir ciddiyet ve başarı ile gerçekleştirdi. Tecrübesi ve yaklaşımından çok memnun kaldık.
y.....
Beş aydır iki omzumdaki ağrı nedeniyle 12 Nisan 2022'de kendisine ulaştım. Benden iki omuz için de MR istedi. Çıkan sonuçta akromiyoklaviküler eklem düzeyinde hafif dejeneratif değişiklikler çıktı. Kas yırtılmasından bir önceki aşamaymış. Bu nedenle omuzlarıma iki adet iğne uyguladı. Ayrıca kolajen desteği ve ilaç takviyesi verdi. Çok ilgili, bilgili ve insana değer veren bir doktor. Her sorduğum soruya da sabırla cevap verdi. Kendisine çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ediyorum.
ze...l
Doktor Mesut TAHTA beyden 09 subat 2022 tarihinde omuz atroskopisi oldum. Daha once başka bir hekimden başarısız bir ameliyat gecirmis ve agrılarım bir türlü geçmemisti. İsim nispeten agır ve fizik gücümün önemli oldugu bir meslek icra ediuorum. Mesut beyin ilgi, alakası, iyi niyeti, bilgi ve tecrübesi zaten her haliyle hastaya fayda saglıyor. Iyi ki izmir' de bulunup doktor bey ile karsılaşmısım. Ortopedik bir probleminiz varsa ciddi anlamda tavsiye ederim.. sayesinde şifa buldum. Kendisine minnetimi sunarım.. iyi ki var..
r.....
Şiddetli geçmeyen omuz ağrılarımla Mesut beye gittim. Omuz emarım çekildi ve yırtık çıktı. Kendisi omzuma iğne yaptı ve iğneden sonra şikayetlerim tamamen geçti. Kontrole gittiğimde beni yıllardır rahatsız eden şişliklerimi de gösterdim. Mesut bey bunun romatizmal bir durum olduğunu söyledi ve beni bir romatologa gönderdi. Başlanan tedaviden çok fayda gördüm şişliklerim de azaldı. Kendisine sonsuz güveniyorum ve tavsiye ediyorum.
Ayak bilegimde kemik çürümesi olduğu söylenerek ameliyat oldum ama ameliyattan sonra ağrılarımda hiç değişme olmadı. Araştırmalarım sonucunda Mesut Beyi buldum. Ayağımdaki esas sorunu doğru tespit ederek bana anlattı. Ben de ameliyatımı oldum. Sorunumun duzeldigini ameliyattan hemen sonra dahi farketmistim. Ayak bileğimin belli yerine bıçak gibi saplanan ağrı ortadan kalkmıştı. Artık kendisine danışmadan sağlığına ilgili karar almayacağım beni mazur gorsun :)
Diz bölgesinde şişlik olmuştu,bir oparasyon ve ilaç tedavisiyle bu sorunu doktorumuz çözdü.Teşekkür.
di...k
Annemin diz ağrıları iyice artınca tavsiye üzerine mesut hocama başvurduk. ne gece uyuyabiliyordu nede bakkala kadar yürüyemiyordu. mesut hocam muayene etti diz protezi önerdi. bize süreci detaylıca anlattı, ilgisi bilgisi konuya hakimiyeti bize çok güven verdi. ameliyatımızdan sonra da aynı ilgi ve desteği gördük. çok şükür annemin neredeyse hiç ağrısı yok. herkese memnuniyetle tavsiye ederim. saygılarımla
i̇....
Omzumda kas yırtığı olmuştu
Doktor bey kapalı ameliyat etti ameliyattan sonra neredeyse hiç ağrım olmadı
şu anda normal yaşantıma döndüm eski ağrılarımdan eser kalmadı
kendisine çok teşekkür ederim
herkeze memnuniyetle tavsiye ederim
maçta dizim döndü ön çapraz bağım koptu. aylarca böyle yaşadım son zamanlarda dizimde takılmayla boşluk olmaya başlayınca mesut hocama muayene oldum
ön çapraz bağımla menüsküsümün yırtıldığını söyleyip ameliyat etti. ameliyattan 6 ay sonra halı sahalara tekrar döndüm dizimi eskisi gbi kullanıyorum mesut hocama minnettarım
Mesut Tahta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Tahta, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Mesut Tahta tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Randevu, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ameliyatsız Bel Düzleşmesi Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi, Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Diz Kireçlenmesi Tedavisi, Ameliyatsız Diz Sıvı Kaybı Tedavisi, Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi, Artroskopi.
Mesut Tahta adresi nerede?Mesut Tahta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneşli, Halide Edip Adıvar Cd. No:67 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Tahta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Tahta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mesut Tahta isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mesut Tahta, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mesut Tahta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Tahta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Tahta ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Tahta hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Mesut Tahta hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mesut Tahta hangi sigortaları kabul ediyor?Mesut Tahta, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mesut Tahta ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları