Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ne...
Telefon numarası doğrulandı
Mükemmel bir tedavi süreci Mesut Yıldırım ilgisi harika hastasının ne istediğini bilen gerek tedaviyi takibini harika yapan bir doktor diş cekimlerimde hiç zorluk ve ağrı yaşamadım kanal tedavilerim acısız oldu uzun süren bir tedavi süreci ve sonunda alınan ölçü ile protez dislerime kavuştum rahat kullanacağımı dusunmuyordum ama sonuç mükemmel sağlıklı dişler ve mükemmel gulumsemeler için kesinlikle Mesut Yıldırım
Mesut Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Yıldırım, Protetik Diş Tedavisi.
Mesut Yıldırım adresi nerede?Mesut Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şükraniye, 3. Hastane Sk. No:11 Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mesut Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mesut Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yıldırım civarındaki ilçelerden bazıları