Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Fevzi Çakmak Mahallesi Denizli Caddesi No:4, Uşak

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

21 ağustos tarihinde fıtık ameliyatı oldum sayın Mete Çiçek tarafından ki artık fıtığım patlama aşamasında şişti ve yürüyemez kendi işlerimi göremez duruma gelmiştim işinin hakkını o kadar güzel veren bir doktor ki beni o halimdem kurtardı daha yakın bir tarihte olmama rağmen ayaklandım sayın hocamın hemşirelerin ameliyat ekibinin ellerine sağlık ilgi ve alakalarından ötürü teşekkürlerimi iletirim

Konum: Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi Doktorlugunun hakkini veren bir hekim kendisine cok teşekkür ederim

Doktor gerçekten işinine hakkının veren bir hekim ben 33 yaşındayım 3 tane emeliyle yaptı eline sağlık gayet memnunum servis ekibine çok iyiler hemşiresi ve sağlık memurları çok memnunum hepsine çok teşekkür ederim

Telefon numarası doğrulandı

mesleğinin gereğini yapan harika bir hekim insani bütün değerlere sahipgeçen hafta babamı ameliyat etti çok memnun kaldık teşekkür ederiz kendisine ve serviste çalışan hemşirelere

mete doktorum beni ölümden kurtardı ona ne kadar teşekkür etsem azdır işallah hemşire olup yanında çalışmak çok isterim kısa süre zamanında ziyaret etmek isterim

Telefon numarası doğrulandı

ÇOK DEĞERLİ VE BAŞARILI Bİ DOKTOR 2006 YILINDA TANIDIM KENDİSİNİ EŞİMİ APANDİS AMALİYATI YAPTI 2012 EYLÜL AYINDADA GUATR AMALİYA YAPTI VE ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN METE BEYİN ELİNE SAĞLIK ALLLAH RAZI OLSUN EŞİM ŞUANDA ÇOK İYİ

Profili düzenle veya yönet