Kocaeli Gebze Fatih Devlet Hastanesi
Osman Yılmaz Mah. İlyas Uzuner Cad. No:1, Gebze

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

K

biz rastlantıyla , bilmeden gittik o gün biraz yorgundu galiba ama samimi tavrı çok rahatlatıcı, kontrole gittiğimizde başka bir hastaneye gittiğini öğrendik

açıkçası yorumları okuyarak tercih ettim, doğru bir iş yaptığımı düşünüyorum, çok özel bir sorunum için bana gerçekten yardımcı oldu kendisine zaten teşekkür ettim buradan da yazmayı uygun gördüm

geçenlerde geldik , gitmiş başka hastaneye kontrollere geliyoduk güzel ilgiliydi, bilgi verirdi nereye gitti

Allah Razı olsun, ilgili bi doktor

K

babamı ona götürüyoruz çok memnunuz

İYİ BİR DOKTOR,ÇOK TAHLİL İSTİYOR YORULDUM AMA TATMİN OLDUM HELE NE LER YİYEBİLECEĞİME KADAR ANLATMASI

65 yaşındaki annemi idrar yollarındaki sorun nedeniyle doktor doktor gezdirmiştik.bütün doktorlar ameliyat dedi. ancak böyle bir riski de hem annemin yaşından hem kalp ve şeker hastası olmasından dolayı göze alamıyorduk. son bir ümitle tavsiye üzerine mete beye gittik. kendisi gerçekten bize çok yardımcı oldu. gerekli bütün testleri yaptırdı ve annemizi bıçak altına yatırmadan tedavisi gerçekleşti.kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum. Allah razı olsun..

Benimde Mete Bey'le tanışmam aslında biraz sewkli biçimde oldu..Ama İyiki de tanımışım.Gerçekten mükemmel bi doktor..Hastasına karşı çok sabırlı,iyi bi hasta dinleyici ve bi o kadar da çook mütewazi bir kişiliğe sahip..

YAKLAŞIK 2 YIL ÖNCE METE BEY İLE TANIŞTIM BÖBREĞİMDE TAŞ VARDI.ÇOK İYİ BİR HEKİMDİR.BEN ÇOK MEMNUNUM.HERKESEDE TAVSİYE EDERİM HASTALARINA KARŞI ÇOK İYİ VE SEMPATİKTİR.

Profili düzenle veya yönet